Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A výsledné hospodářské statistiky EU jsou stejným podvodem, jako hlasování poroty Eurovize.

0 0
možnosti

Jen bych chtěl připomenout, že téměř všichni odběratelé v Evropě, kteří berou plyn z Ruska, platí v rublech. Tak jak chtěl Putin. A ruský HDP roste po sankcích, zatímco HDP EU klesá. Tak a teď diskutujte.

0 0
možnosti

Pravdu máte a nejvíc se proti tomu a vám , ozývají ti co mají hlavu vraženou do Fialovo zadnice. Proto taky nevidí a neslyší.

1 0
možnosti

Tak tyhle noční můry vám tlačí do květáků řetězové maily v SPD?

No to potěš.

A teď si představte, že byste tomu ještě i rozuměl, to by byl kvapík, že?

0 1
možnosti

Bohužel nevím, co se snažíte svým příspěvkem říci. Pokud si stěžujete na cenu elektřiny, tak upozorňuji, že velkoobchodní cena elektřiny je po Evropě podobná (a u nás spíš nižší). Že platíte mnohem víc je dáno příspěvkem na obnovitelné zdroje, regulovanou cenou za přenos a přiměřeným ziskem. Pokud máte pocit, že to je moc, pak si uvědomte, že to má pod palcem stát. Pokud nedokáže ani regulovat to, co regulovat má, jak by si asi vedl, kdyby měl řídit všechno?

Cena dřeva je dána trhem - když se víc nabízí, cena klesá, když se víc kupuje, cena roste. Teď se víc kupuje. Pokud si myslíte, že za komančů to bylo jinak, tak se pletete - oficiální cena sice byla na poptávce nezávislá, ale bez úplatku jste se k věcem, které všichni chtěli, nedostal. Bohužel, zákon nabídky a poptávky se obejít nedá.

Tanky budeme kupovat od Němců, protože to je výhodné. Kdyby nebylo, tak je koupíme od Američanů. A ano, díky tomu budeme moci poslat na Ukrajinu víc těch našich. Win-win situace. Nelíbí se to jen okupantům.

A jistě, na našem území padlo mraky sovětských vojáků. Čest jejich památce. Bohužel si jejich oběť přivlastňuje nacistické Rusko, proto vzpomínka na ně letos není spojena s jejich původem. Na rozdíl od bolševika v Plzni však nikdo nezastírá, kdo osvobodil třeba Ostravu. A Praha je speciální případ - jen shoda šťastných okolností zabránila tomu, že neskončila jako Varšava, jen aby ji mohli osvobodit Sověti. Protože to dnes už víme, je náš vděk za osvobození Prahy trochu limitovaný. To nic nemění na tom, že SSSR neslo hlavní tíhu bojů s Němci. Jako dnes hlavní tíhu bojů se stejně zločinným Ruskem nese Ukrajina.

5 0
možnosti

S článkem souhlasím, až na poslední odstavec. Ekonomika našeho státu je opravdu černá díra a prodej národního majetku je minimálně zarážející. Vláda celkem neschopná a to napříč stranami. Ale k tomu poslednímu odstavci. Víte, je krásné, když vám někdo zachrání život, ale když Vám pak třeba zabije manželku, asi ho chválit nebudete. A s Ruskem je to podobné. Nikdo nezapoměl, ale momentálně je to druhotné.....

4 0
možnosti

Nezávidím vám komoušům tu frustraci:-)

3 0
možnosti

Čekal jsem něco zajímavého a prdlajs!! Když vidím fotky z útoku u Bilohorivky ,kde zůstalo 73 kusů těžké techniky russácké armády,tak se ani nedivím, že jich tolik padlo za 2.sv.

6 0
možnosti

Píšete to správně, kolego. ;-D Takových vojáků Rudé armády padlo, takových Ukrajinců. A teď je ještě ke všemu napadnou Rusové :-P. Tohle prostě neokecáte ani kůrovcem...

3 0
možnosti

A Vy jste toho zářným příkladem.

9 1
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik