Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No vidíte, mně vyřadili z řad blogerů za tvrzení, že jsou dnes lidé vyhazováni za vlastní názor a vám projde obhajoba ruské agrese cizího území. Takže měli asi pravdu.

1 1
možnosti

Pokud Rus stojí s vojáky na vlastním území, nemůže se jednat o agresi.

;-)

1 0
možnosti

Zrádče Zemane, kromě proruské agitace vypouštíte do éteru i vyložené lži. Třeba jste za to placený. Upírat některým státům - třeba i nám- právo na vlastní rozhodování a určit jim roli "nárazníkových" států, tak může uvažovat opravdu jen exot z období studené války. Nikdo Rusko neohrožuje. Jen Rusko se snaží ovlivňovat - za pomoci takových jako jste Vy - ostatní země a diktovat jim, co mohou a co ne. Rusko jako jediný stát v Evropě, možná na světě, zabírá území jiných států. Rusko v dnešní podobě je největším nebezpečím pro celý svět.

4 1
možnosti

Jste nějaký angažovaný nestraník Národní fronty ?

;-D;-D;-D

1 1
možnosti

Výborně napsáno. Jasná karma. R^

Pouze jedna drobnost: "skončila mnohaletá válka v Sýrii" Nikoli, ještě neskončila a americká přítomnost tam už vůbec ne.

6 2
možnosti

A žoldáci Vagnera tam už nejsou?

1 0
možnosti
Foto

Cituji z výborného blogu "

Ministerstvo války? To jako vážně? (reakce)

" pana Ábelovského: "Co to je asi za lidi, jaká je jejich mravní a společenská zodpovědnost vůči občanům ČR, kterými se tu vždy lživě a velkohubě, a neustále zaštiťují? Co to je za sebranku, za prospěcháře či mnohdy vskutku asi jen pitomce?"

A teď přemýšlím kam Vás v tom výčtu zařadit.

Že Vám není hanba psát takový ...

2 4
možnosti

To se dá vysvětlovat různě.

;-D

0 0
možnosti

I83v40a57n 62Z60b27o84ř34i81l

26. 1. 2022 17:50

Jejda, pane Zemane, tady narazíte. Zdejší proamerická úderka vám to dá pěkně sežrat.

Ale za mne máte karmu. A zaslouženou.

4 5
možnosti

Máte pravdu. Přibývá stále více těch demokratických moralistů s tím jejich protiruským světonázorem. A běda těm kdo stejný názor nesdílí.

1 1
možnosti

Je to jednoduché, pane Kroupo. Tento blog je totiž původně skutečně psaný v azbuce, blogy, jinak vševědoucího, pana Zemana jsou plné chyb, který by rodilý mluvčí, s takovým všeobecným přehledem a hlubokými znalostmi sotva mohl nasekat.

Ostatně tu první má hned v perexu...

Nevím, proč to tzv. pan Zeman nepřizná, hlavu by mu za to jistě nikdo neukousl...

5 2
možnosti
Foto

Tvl, jak je možné, že tenhle blog není psaný v azbuzce...? A co je Rusákovi a blogerovi Zemanovi do toho, jestli je či není Bulharsko a Rumunsko v NATO? Klesl jste tímto článkem hluboko pod myslitelné dno...

11 5
možnosti

A tom dně vás pod sebou hledá ?

8-o

1 1
možnosti

Marně v tom hledám náznak pravdy, obáván se že rozum vám zůstal stát někde v době normalizace. Zeměkoule je kulatá obkličuje nás Rusko táhne se jako jediné přes půl zeměkoule. Rudoarmějec, tedy Putoarmějec k nám nahází celý kamenolom pokud se mu zachce. Vtipná je výzva vykašlat se na vyspělou ekonomiku a demokracii v Americe a přitisknout se pevně k Putinově totalitní zbídačelé zemi na východě a dalších 40 let ji zase budeme solidárně pomáhat. Přečtěte si Minské dohody a ne ruskou propagandu. Já jsem rád že náš puč v Československu a Pobaltí přišel dřív než mohli dostat ruské složky rozkaz do lidí střílet, Ukrajina bohužel to stihla s obětmi a Ukrajinci jsou za tu šanci na demokracii šťastní. Bělorusku se to nepodařilo, tam to bylo ještě krvavější a čistky nekončí.

Prý si spojence můžeme vybrat, ale bacha o něčem není povoleno mluvit, i podezřelý tón v hlase je problém. No jistě s touhle cenzurou měli komouši vždy problém, co je myšleno doopravdy a co je sarkazmus, hlavně kulturní komise, dnes je to sranda, ale jak vidno rudý duch (puch) zůstává.

Prý politika otevřené hospodářské spolupráce, jo to pamatuji, přesně stejná slova jako za dob RVHP, do Ruska vše z Ruska nic, peníze nečekejte.

Rusko nesmí nikomu nic nařizovat, to tady bylo a dodnes se z toho nemůžeme vzpamatovat.

Uvědomme si že proti nám i Ukrajině nestojí Rusko, ale Putin a jeho krvelačné zvrácené choutky a jeho pomatený sen o světové nadvládě. Stejné jako u jiných zvrácených despotů a vůdců, doufám, že konec vlády tohoto šílence bude dřív něž vypukne světová jaderná válka.

O mobilizaci víte prdlajs, asi jste nějaké české PŠM vynechal. Zato o ruské mobilizaci víte dost, na tomhle školení jste byl. Myslím, že se dá vytušit do které armády by jste radostně a uvědoměle narukoval a zodpovědně byste postřílel ty imperialistické Čechy a jejich přisluhovače.

9 6
možnosti

Je ještě tu o vrazích z Voltstrýtu - ta je taky dobrá - i když mustr je naprosto stejný.

;-D

3 3
možnosti
Foto

Nevím proč, ale pan Zavadil mi diskuzích začíná připadat jako reinkarnace nezapomenutelného rezjira.

7 3
možnosti

Že by to bylo horlivostí a pokaždé utvrzovánim ostatních, jak to celé vlastně je...?

2 0
možnosti

A34d11a93m 77M95a32l35ý

26. 1. 2022 12:52

To je ten problém: Rusko něco pořád chce a všichni okolo jsou nepřátelé, když ultimátům nevyhoví. A tak se musí ruští agenti pořád a pořád vydávat do světa a škodit, navrtávat, vraždit, podplácet, vyhazovat muničáky ... Težkou práci mají ...

12 3
možnosti

Černochová přiznala další dodávku daru 225 tun granátů do houfnic 152 mm.

Ve Vrběticích vybuchlo ale údajně jen 58 tun.

Fotky pořízené těsně před výbuchem zachytili však omylem přítomnost českých pyrotechniků. To do značné míry zpochybňuje účast Čuka a Geka.

;-)

1 3
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik