Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Snad brzo příjde doba, kdy vám rusákům, co si na Čechy pouze hrajete, splníme váš sen a s kufrem povalíte do své země zaslíbené za vašim vůdcem Putlerem.

10 5
možnosti
ZZ

Fašistická genocida v podání zdejších demokratů ?

;-D;-D;-D

2 2
možnosti
Foto

Co chce Rusko? Všechno! Rv

8 3
možnosti
Foto

Rusům vadí na NATO jenom to, že země, které v něm jsou, nemůže napadnout. NATO nikdy nikoho nenapadlo, neohrožovalo a ani slovně nevyhrožovalo. To je vše továryšč.

7 3
možnosti
Foto

J34o85s75e74f 43B61á81r34t21a

26. 1. 2022 12:40

A Bělehrad bombardovat Putin, že?

3 4
možnosti
MV

Putin by se měl starat o to, aby Rusům zajistil lepší vakcínu, než je Sputnik. Putin by se měl starat o sociální podmínky Rusů. Putin by se měl starat o Rusko, které je v takové obecné krizi, díky jeho politice. Nejdříve by si tedy měl Putin uklidit před vlastním než bude jiným zemím radit, nebo cokoliv přikazovat.A že nerozmistuje Rusko své základny jinde po světě? Nemá na to peníze,viz shora k sociálnímu stavu jeho národa. A dost ho mrzí (abych byl slušný), že existují státy, které stojí o účast v NATO. Nedivím se takovým, když si uvědomíme, s kým sousedí...

9 3
možnosti
MV

Pí Pantlikova, mohla byste jinak než mínusem rozporovat málo funkční Sputnik a většinovou bídu současných obyvatel Ruska?

8 1
možnosti
ZZ

Rusko je pravděpodobně jen zástupný problém, na který se všechno svádí.

Podstatou všeho bude asi opravdu jen a pouze US byznys.

;-)

2 6
možnosti
Foto

Pod vedením CIA, FBI, NASA, NTU, HIKLP, UNOI, Soroze a Kalouska :-). Pošlete to redakci Aeronetu. Oni si s tím už poradí.

3 0
možnosti
Foto

Dovolte mi, vyslovit vlastní názor. Americe prostě nestačí Amerika - půlklka kontinentu... Ona by chtěla i rozhodovat o politice v Asii, (vzpomeňme na Koreu, Irák, Vietnam), Evropě, a jiné.. Někdy to nazývají "šíření demokracie," jinde ochrana práv a nezávislosti jednotlivých států apod. (NATO?) Možná by si měla nejdřív zamést před vlastním prahem. Většina evropských států o jejich "ochranu nestojí. jí. Který to z těch amerických prezidentů tvrdil, že "Amerika už nehodlá být četníkem Evropy"?

5 10
možnosti
JZ

Rusko by se mělo zamyslet hlavně nad tím, proč okolní státy chtějí do NATO, pokud v něm tedy již nejsou. :-)

11 0
možnosti
ZZ

Jsou tam, protože si to USA přeje.

Ono stačí vlastně málo - několika málo politikům zaplatit nějakou tu stáž, či odměnu a ti za 30 stříbrných prodají rádi vlastní zem.

;-(;-(;-(

3 8
možnosti