Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K88a51r67o10l 57W67i76l20d

28. 1. 2021 13:42

Pánové, uklidněte se. Firma Pfizer se snaží zvýšit výrobu, nedělá drahoty. Horší je to s ruskou vakcínou. Mám obavu, že mnoho našich spoluobčanů by si ruskou ani čínskou vakcínu nedali píchnout. A protože podle vlády si nemohou vybírat značku, budou radši bez vakcíny. A to bude špatné.

0 1
možnosti
Foto

Srbsko ockuje čínskou vakcínou, my máme problém s čínskými jehlami. Hlavně to zpochybnit, aby jsme náhodou nevyzrali na EU. EU je už s podstaty nemožná to očkování zmistrovat. Nespolehejme na EU, to se nám může jedině vymstít.

1 0
možnosti

To je zase slátanina. Autore, vždyť vy nevíte do koho kopnout dříve. ČT, opzice, Evrpská komise ... ta je asi ta poslední, která dnes někoho zajímá.

Ale rád bych se zastavil u těch vašich sankcí na firmu Pfizer. Kdyby tu bylo deset dalších firem ucházejících se o naši přízeň, tak bych to pochopil. Ale takhle? Co si myslíte, že sankcemi dosáhnete? Myslíte, že se firma okamžitě umravní a začne dodávat jak na běžícím pásu? Nebo se na nás vykašle úplně a bude dodávat tam, kde o ní stojí? Jsem přesvědčen, že B je správně.

0 3
možnosti
Foto

Pane Kando, slátanina je ten váš příspěvek. Sankcí jsem doporučil paní von der Leyen, vzhledem k tomu, že EK nic jiného než udělovat sankce neumí. To, že sankce nemají význam je jasný. Čtěte pozorněji a snažte se pochopit co měl autor článku na mysli. Vybrat si slovo, nebo větu a na tom si honit triko není příliš chytrý

2 0
možnosti
Foto

J72o41s32e34f 53B66á59r86t71a

27. 1. 2021 15:08

Maďarsko si to může dovolit, není právní stát:-):-):-), ale zase se stará o Maďary.

1 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik