Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Líbí se mi, jak většinou promoskevští lokajové a komunističtí pohrobci vytahují tu a tam válku ve Vietnamu, kterou rozpoutali komunisté s podporou Kremlu, a jejich evidentní oběti připisují automaticky s klidem američanům, protože američan přeci za všechno může. A tihle se ještě k tomu velkopansky sami pokládají za historiky a humanisty. Odporné.

P.S. možná by pan autor mohl nastartovat svůj parní ruský googl a zjistit si, jakých masových vražd se komunisté ve Vietnamu dopouštěli.

9 1
možnosti
DR

Anebo se třeba zmínit o americkém použití napalmu že jo.

2 2
možnosti
MV

po precteni toho Vaseho krutoprisneho textu o hnusnejch Americanech jsem raději vyplivl zvejkacku a zadelal na ruske pirohy

9 1
možnosti
Foto

A boršč a blíny nebudou? ;-D

1 1
možnosti
JL

Autor asi neví, co je to válka. Protože já žádnou válečnou sekyru nevidím - války, jak víme z historie, ve 20.století vypadaly tak, že sta tisíce vojáků překročily hranici sousedního státu a ničí jeho armádu svojí těžkou technikou. To je válka. Pokud jde o Ukrajinu - řekl bych, že Američani stahují kruh kolem ní a posílají tam jako signál pro Kreml pár tisíc vojáků. To není válka. Válka, až bude,všimnete si.

3 1
možnosti
RC

Američané vytáhli Evropany 2* z jejich šlamastik(I.a II.sv.válka), kteří si sami nadělali.

Tedy díky za ně. Amerika MUSÍ být zodpovědným tátou, co se týče pubertální Evropy díky právě neblahé historii.

Těžko Američanům vyčítat, že na jedné straně Evropané na vlastní obranu nechtějí dát 2% a plně se pokaždé spoléhají na USA, ale na druhou stranu třeba taková SRN, která kritizuje RF za přístup k Ukrajině, ale nemá problém s novým plynovodem z Ruska, přestože moc dobře ví, jak RF dokáže politicky vydírat státy těmito zdroji a platit Eury ruskou armádu.

A co se týče Asie, nebýt USA, totalitní Čína by už dávno zabrala minimálně demokratický Taiwan, totalitní Sev.Korea tu demokratickou Jižní a též by se rozhořela válka s Japonskem o strateg.ostrovy v tamní oblasti.

Rád zapomínáte, že USA jsou plně zváni a s plným souhlasem zúčastněných demokr.zemí narozdil třeba od Ruska na Ukrajině.

Dokonce i takový Vietnam rád vidí USN ve svých přístavech a to díky Číně a to navzdory ničivé válce s USA za Studené války.

Během bombardování Drážďan a dalších nacist.měst rád opět zapomínáte, že to bylo právě nacist.Německo, které zahájilo nejničivější a nejbrutálnější válku v historii, tj.pro Spojence byl v té době každý, kdo nějak přispíval k válečné mašinérii nacismu dobrý Němec jedině mrtvý. S Japonskem to samé.

Saddámův režim v Iráku plynoval íránská města i Kurdy na svém území, to je vám ale očividně jedno. Také je vám jedno, že Saddámúv rezim podporoval tehdejsi SSSR a Francie, nikoliv USA. Jak jednoduché. Afghánistán v celé Taliban byl sekulární? Ale prosím vás.

S Libyí do toho šli hlavně Itálie, Anglie s Francií, B.Obama byl až na konec občanské války donucen do ní vstoupit, když se zjistilo, že tyto evrop.státy nemají dostatek chytrých pum. Ale v té době letecká kampaň byla už tak i tak rozhodnutá.

Co se týče Arabského jara, vzpomínám si na palcové titulky v různých amer.periodik, "jak je možné, že takové události CIA předem nepředpovídala a kdo za to nese zodpovědnost".

13 1
možnosti
VV

Nezvladam na vas cely prispevek odpovedet, ale vypich jsem si ty Drazdany.

Ty byly bombardovany RAF a ASAF na vyslovene prani sovetske strany.

4 1
možnosti
LP

Pane autore, pan prezident Biden je náš spasitel a ochránce. On za nás bojuje proti zlu a ani by nemusel. Měl byste se mu klanět a obdivovat ho. Ale on o to ani nestojí. Jemu bude určitě stačit, když Evropa začne odebírat demokratický plyn z USA namísto toho totalitního rusáckého plynu, který je navíc podporován proruskou pátou kolonou, SPD a parlamentími listy. FUJ.RvRvRv

3 1
možnosti
JL

Američani opravdu bojovali za Evropu, a nebýt jich, byli by Češi asi někde za Uralem v sousedství 3.německé říše, případně součástí SSSR "for ever". Češi jen mlátí hubou, ale kdyby něco, rychle se vzdáme (což je taky správné, dodávám).

0 1
možnosti
ZZ

To, co USA udělaly s plynem, je názorný příklad nezištného a nerozborného přátelství mezi národy EU a USA !

;-)

2 6
možnosti
VV

Povidejte prosim. Oni jim ho otravili jako to rusove svym prebehlikum cini?

1 1
možnosti
VV

Kampak se sekerou velkeho bileho otce na tanky, kanony a rakety velkeho rudeho batusky.

7 1
možnosti
JZ

Rusko klade ultimáta a vyhrožuje, ale USA vykopaly válečnou sekyru. To nevymyslíš. ;-D;-D;-D

14 2
možnosti
Foto

... mozek hlupáka, přetaví filosofii v slabomyslnost, vědu v pověru a umění v puntičkářství. A víru v demagogii.

6 0
možnosti
JB

J86i32r40i 82B64o77r

9. 2. 2022 12:48

Je to marný,je to marný, je to marný.

6 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik