Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V červenci roku 2009 pomocí francouzské právní kanceláře DB Artwell Avocats a panamské právní kanceláře Alcogal nechal anonymně a diskrétně založit firmy, kde figurovali nastrčení ředitelé.„O čtyři měsíce později tuto strukturu využil, aby z jedné své společnosti do druhé přesunul 15 milionů eur (tehdy 381 milionů korun). V podstatě sám sobě poskytl půjčku, a to na nákup šestnácti luxusních nemovitostí ve Francii včetně zmíněného zámečku Château Bigaud na Azurovém pobřeží,“

Na Britských Panenských ostrovech, které prosluly jako jeden z nejznámějších daňových rájů, Babiš podle dokumentů nechal založit firmu s názvem Blakey Finance Limited. Z této společnosti převedl peníze přes svoji další, americkou firmu do společnosti SCP Bigaud se sídlem v Monaku, tedy v dalším daňovém ráji. Já nechápu proč to dělal???? Proč si ty domy nekoupil rovnou.????Nebo snad to bylo kvůli daním ???? Proč tohle neuvedl v daňovém přiznání ???? Proč peníze, které přesouval nejsou nikde uvedené a nesouhlasí s daňovým přiznáním. Kde je vzal ???

9 1
možnosti
Foto

Už jsem to sem dával, takže ještě jednou Poslední transakci Babiš provedl v roce 2017.Je zajímavé, že každému, komu v hlavě šplouchá marmeláda má zoufalou snahu obhajovat Babiše. Ať Babiš udělá cokoliv, hned koblihy naskočí a obhajují lumpárny Babiše. Nevidí, anebo vidět nechtějí, že se z našeho státu stal Babišstán. Ještě k tématu. Babiš rok 2O15 "„Nemám žádné offshory jak vaši kámoši. A vy taky někteří držíte svoje firmy na offshorech,“ pronesl Babiš na půdě Poslanecké sněmovny. Babiš rok 2016 "Myslím, že každý, kdo podniká, ví, že Panama není právě teritorium, kde se podniká transparentně. Proto to v současnosti analyzujeme a určitě podnikneme kroky, abychom zjistili, kdo z našich občanů tam má majetky. " Babiš rok 2017 k Čapímu hnízdu. Kdybych chtěl udělat dotační podvod, nebylo by nic jednoduššího než zřídit offshorovou firmu třeba na Kypru a tam by majitele nikdo nikdy nedohledal. “V této kauze nebyla žádná korupce.

9 2
možnosti
JS

Nechci nikoho obhajovat. Naprosto mně stačí, že za celou akcí je v pozadí jako záruka svobody a demokracie Soros a Křetínský.

1 2
možnosti
JK

Mě zaujalo to tvrzení, že si to pořídil za své, protože to ještě nebyl v politice.

Za jaké peníze si tedy pořizuje Andy majetek, když v politice je?

No a pakliže šlo o nezdaněné peníze, kde daně měly být odvedeny v ČR, pak ty nemovitosti, zámeček, restaurace a další jsou asi z jedné čtvrtiny i naše, že jo. HURÁÁÁ vlastním kousíček zámku na Francouzské riviéře, teda možná i se všemi Francouzi, protože daně z převodu nemovitosti se taky prý nepovedlo odvést. ;-)

7 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 1
možnosti
JD

O rušení daňových rájů vede EU debatu už několik let. Teď se to doufám urychlí. A k té Nagyové! Tak, jak zneužila rozvědku a v jakém při tom byla postavení, tak za to by jí v USA doživotí opravdu hrozilo. (dle platných Amerikánských zákonů). O kabelkách nemluvě! Třeba takový Americký prezident si nemůže nechat žádný dar, který dostane. Všechny dary se po konci jeho funkčního období prodají většinou v dražbě. Jiný kraj, jiný mrav!V[>-]EUR^

1 1
možnosti
JB

J74i87r69i 48B87o24r

5. 10. 2021 12:02

Když miluješ, není co řešit.;-D

5 0
možnosti
JH

Z té rétoriky redaktorů včerejších Události ČT to působilo, jako by Babiš zavraždil nějakou holčičku.:-(

Nikdo rozumný nevnímá Babiše jako svatouška a taky právě proto + ty obvykle trapně narukované kampaně typu Antibabiš nepřinášejí kýžené výsledky.:-)

5 7
možnosti
JK

Jo, je to tak, neexistuje na světě zločin, který by Andyho věrní nepřekousli. Klidně i horší než jste vyjmenoval. Jo jeden takový vůdce a jeho všehoschopní věrní tu už byli, téměř zničili Evropu.

9 0
možnosti
VB

A nepotřeboval si p. premiér vypůjčit spíš na Čapí hnízdo? Ale přišlo mu hloupé vedle stát. či i evrop. dotací přiznat, že mu to nestačí, takže se pustil do hodně zamlžené finanč. transakce pod rouškou nákupu francouzs. zámku apod.?

2 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik