Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rv

Kladl jsem si otázku, proč píšete, o co Vám jde. Dotýkáte se Vrbětic v duchu Miloše Zemana a jeho sovětských a ruských s-druhů. Zjištění BIS musí být zveřejněna, aby Putinovy tajné služby mohli svobodně kdekoliv pracovat?

Vynikající služba BIS neměla být nikdy zveřejněna! Ale co s vládci, kteří od doby premierování Mirka Topolánka nebrali závažné informace vážně!

Naše společnost je ovládána ruskou hybridní válkou. Naše společnost byla ovládána z trollí líhně v Petrohradu, nyní už pro ruskou hybridní válku pracuje velká řada českých vlastizrádců. Již dávno vymizelo z textů poznávací znamení v podobě komunistického ptydepe, které je stále součástí ruské propagandy v Rusku. Dnes je už pro tyto trollí texty typická jen zloba, nenávist, závist, pomluvy schopných, kvalitních politiků u nás i v Evropě, dehonestace Evropské unie, úsilí o vystoupení z EU, dehonestace NATO a vstřícnost vůči Rusku, Putinovi a jeho služebníkům, včetně služebníků v Česku. Ano, jsme oběťmi permanentní ruské manipulace!

Směšná je servilnost Putinovu imperiálnímu Rusku od našich občanů, včetně nejvyšších představitelů moci. Tito lidé věří ruským desinformačním lžím a dávají přednost zájmům Kremlu před zájmy Česka! A to je i v hodnocení Vrbětické kauzy! Pravdivé informace BIS a dalších tajných služeb je nezajímají. Pohrdají bezpečností Česka! Nálezy tajných služeb nejsou ku vědomosti českých občanů! Ani ku vědomosti ruských agentů! Proto je normální člověk nezveřejňuje a nepožaduje jejich zveřejnění, protože ví, že tím zveřejněním by ohrozil svoji bezpečnost!

A nejsměšnější je hledání naší závislosti na USA!!!

:-)

8 9
možnosti
JH

Nevím, jak to pan Šimku děláte, že Vás tady ještě někdo bere vážně. Každopádně velká gratulace:-)

4 7
možnosti
JH

Tragédie české žurnalistiky také spočívá v tom, že na těch novinářský fakultách přednášejí samí Moravcové:-)

12 9
možnosti
JK

Zaplať pámbu za dobré novináře. Na ekonomických fakultách přednášel Klaus a výsledek je Schillerová, pohroma všech státních pokladen.;-)

4 0
možnosti

Rv!!Rv!!

Neviděl jsem Václava Moravce v ranním vysílání, ale Václava Moravce si převážně vážím pro jeho morální kvality, pro jeho úsilí po pravdě a protože je prozíravý vůči naší společnosti!

Mně se jeví, že Vám jde pouze o dehonestaci veřejnoprávní České televize! To je špatně, protože je to světově vyjimečná televize svojí svobodou vysílání! Teprve poslední dobou její svobodu omezuje tlak nejrůznějších politiků a nepřátelské Televizní rady pro vysílání, což vysílání negativně poznamenává!

Útočíte na Václava Moravce, že kritizuje vládu. Považujete to neprozřetelně za jeho chybu a chybu ředitedle ČT. Vědomě tím podřezáváte větev, na které stojí naše svoboda a demokracie! Kdo nekritizuje vládu, je její pacholek! Vláda z Ústavy nesmí být absolutisticky nekritizovatelná a má mít kontrolu v Poslanecké sněmovně. Ta u nás pro převahu ANO nefunguje. Proto nezbytnou korekcí vlády jsou media! Některá média jsou servilní vládě, prezidentovi, Putinovu Rusku.

Svoji svobodu si udržuje týdeník RESPEKT a veřejnoprávní Česká televize pod vedením ředitele Petra Dvořáka, kterého se chcete zbavit! Vy také chcete servilní veřejnoprávní televizi, která nám nebude k ničemu?

Česká televize je tu právě proto, aby kritizovala vládu! Nyní kritizuje vládu Babiše, a od podzimu, doufejme, bude kritizovat vládu Bartoše. To je její poslání!

Vy se snad stavíte proti naší liberální demokracii a občanské svobodě? Buďte prozíravější!

:-)

4 11
možnosti
PD

to vám napsali na Kavčích horách? tolik servility snad nemůže normálního člověka ani napadnout

10 6
možnosti
ZJ

To jste takový masochista? Dávat se na Coronavizi a k tomu ještě s Vymývačam Mozků?

Kocáb na hrad, nebo alespoň Němcová!

4 1
možnosti
PD

Němcová? To už raději i ten Eben s Kocábem, ti se aspoň domluví

0 1
možnosti
PD

proč by soukromý obchodník nemohl mít uskladněn zbrojní materiál?

1 0
možnosti
Foto

To jestli není pod kontrolou státu, tak se mi to nelíbí.

2 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik