Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Opět stejné kydy. Mnohokrát už bylo vysvětleno, proč se kauza Vrbětice otevřela po tak dlouhých letech, ale někteří melou pořád dokola to své.:-/Rv

0 0
možnosti
VB

ČT je mezi českými televiz. stanicemi (společnostmi) ještě to nejzdařilejší, ovšem uvítala bych místy větší uvážení některých pořadů; vedle těch hodně zdařilých (investigace) není úplně uvážené Interview ČT24: někteří redaktoři dotyčnou pozvanou osobnost nechají více promluvit, jiní hostu rozbíjejí každou větu, a to někdy nesympatickým způsobem. Např. z rozhovoru s předsedou Pirátů se divák pomalu nedověděl, co p. Bartoš chtěl říct. Švédská veřejnopráv. Tv to řeší jinak: redaktor nechá osobnost mluvit, má na ni nachystané zdvořilé, byť zčásti i dost na tělo otázky, a následně po rozhovoru nezávislí komentátoři rozeberou tvrzení politika, přímo v televiz. studiu, dokud si divák pamatuje, co politik tvrdil.

0 0
možnosti
JK

Vypadá to dost vtipně, že se jako někdo jen tak nechá zblbnout jednoduchými logicky nesmyslnými hesly a dedukcemi. Je zábavné sledovat jak se vymyšlené dezinformace dokáží šířit a jak se někdo dokáže i nakazit. Jenže pak někoho napadne, těm dávno vyvráceným blábolům dát nějakou váhu a nezbývá než přejít do osobní roviny. Je to neobyčejně podlé a bláboly už nejsou tak vtipné, ale třeba někdo čte to samé už po 1001 a začíná věřit.

Tak proč ze sebe neudělat žurnalistu, novináře, nebo i víc toho kdo je fundován dotyčné kritizovat a kádrovat. Nejlépe vybrat konkrétní oběť, on ten výběr bohužel zase není tak široký a tak to vyhrál, světe div se, Václav Moravec. A tady sranda končí, osobní urážky známého moderátora mají opticky zvednout kredit autora minimálně na jeho úroveň nebo i výš a dát tak nevěrohodným textům jistý stupeň pravdivosti.

Této osvědčené taktice sebeprezentace mohou podlehnout i jinak chytří jedinci a to je nebezpečné, je celkem snadné stát se užitečným snílkem ve službách nepřátelské mocnosti. Takže nakonec mě ten úsměv přešel, a není to poprvé.

5 2
možnosti
JL

Moravec, už asi před 12 lety jsem slyšel z televizních zdrojů, že bere měsíčně 120 000. Takové místo si chcete udržet ne? 1x za týden něco plácáte 2 hodiny, pokecáte s politiky, zvete je vyváženě, hlavně žádné jiné názory. Okmuru a komunisty seřvat, případně i socdemokraty, když zloběj. A je to - takhle se dělá úspěšná žurnalistika a ještě si můžete dát vedlejšák na nějaké VŠ. Moravec to samozřejmě nepřipravuje sám, má na to tým lidi, dramaturga, produkční. dobrá karma pro toho chlapce.

7 7
možnosti
JK

Jirko, vaše místo v životě by chtěl každý, ráno jdete do práce, tam čumíte celý den do zdi, večer zprávy film a spát. Teda každý budižkničemu co nemá potuchy jak vypadá jiná práce než čumění do zdi.

5 3
možnosti
JV

J90a52n 93V82l86k

3. 5. 2021 12:22

Co chce autor řešit ? Odpovědi na založení exploze nechte na profesionály. Verzí je samozřejmě několik, jen namátkou - bílý fosfor ve vodě je neškodný, po odpaření vody (třeba za měsíc) a kontaktu s kyslíkem velice slušný zdroj tepla.

1 0
možnosti
Foto

Pěkně jste si tu kašičku namíchal, pěkně.

Škoda, že si ji nemůžete sníst sám a nutíte ji tady ostatním.

Je plná vzletných prohlášení, jak by měl vypadat ten správný redaktor ČT.

Co všechno by měl dělat jinak, abyste byl spokojený.

Měl byste to zkusit jako ředitel ČT, fakt.

To by se děly věci...

6 3
možnosti
PK

Pan Moravec a VPT,..... no já to řeším dlouhodobě tak, že platím povinné KP a tohoto moderátora a VPT obcházím obloukem, bo mám možnost výběru daleko kvalitnějších kanálů....učiňte taky tak a dobrá nálada vás nebude opouštět.;-D

8 3
možnosti

Moudrá slova! Těch pár korun odevzdám jako daň svobodě a demokracii a poslouchám jen to, co mne baví! :-)

2 0
možnosti
PB

Máme prezidenta, který je u soudu častěji, než před TV kamerami. Máme prezidenta, který prohrál nejeden spor o svou lživost. Nepamatuji si žádného našeho prezidenta, který by byl žalován za lživé urážky a pomluvy. A že i ti před ním říkali věci, se kterými velká část lidí taky nemusela souhlasit, ale tak dalece nikdy nezašli. Prakticky neexistuje jediný Zemanův projev, ve kterém by mimo urážek nepronesl aspoň jednu lež. To je tak nadstandardní věc, že o nějaké důvěryhodnosti M. Zemana nemůže být ani řeči už předtím, než vůbec něco vysloví.

Ta otupělost našeho národa k tomuto morálnímu debaklu naši politické scény možná pramení i z toho, že máme premiéra, který se prakticky nepřetržitě soudí už od 90. let kvůli majetkovým machinacím a nikdo to už nevnímá. Taky pozoruhodný fenomén.

Tedy to shrnu, pokud Zeman něco řekne a Franta Dlaždička z Budějovic bude tvrdit, že to tak není, má Franta u veřejnosti větší důvěru, než prezident. Až sem to Zeman dopracoval.

11 0
možnosti
JK

Franta na Hrad !!!!!;-)

2 1
možnosti
Foto

Ukázkový příklad míchání jablek s hruškami...

2 1
možnosti
PK

..no vidíte můj profesor matematiky na VŠ mě pravil, ́že i s touto směskou si například statistika doved poradit...;-D

2 2
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik