Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vyzradí-li zpravodajská služby své kontakty, naprosto se zdiskredituje v očích mezinárodní bezpečnostní komunity a na léta se vyřadí z činnosti. Prezident má z práce tajné služby znát výstupy – a ne postupy. Zeman právu nedostane i kvůli paragrafu 16 zákona o kontrarozvědce, jenž říká, že informace o lidech nebo firmách také o špionech musí BIS zabezpečit proti zneužití a vyzrazení. Česko je jedinečné. V evropských zemích je nemyslitelné, aby prezident otevřeně mluvil o řediteli tajné služby jako o „čučkaři“ a dával při každé příležitosti najevo, že kontrarozvědce nevěří.

19 3
možnosti
ZZ

Nepochybil, zastali se poslanci šéfa BIS. Zemanovi má odpovědět „dle zákona“

A teď si to přeložte jak chcete.

;-D;-D;-D

2 4
možnosti
AM

A24d60a31m 42M27a18l69ý

3. 12. 2020 12:22

Zeman u nás sice může být prezidentem ( vždyť je to ceremoniální funkce), ale nemůže od BIS dostat přísně tajné informce. Že je agent cizích mocností všichni vědí.

Nicméně Zemanovi nejde o seznam. Zemanovi jde o poškození BIS. A to se mu podařilo. Zeman BIS poškodil a tím zároveň poškodil ČR. Svou práci agenta (škodit ČR) zvládá obstojně.

22 7
možnosti
IZ

I32v48a15n 65Z68b35o65ř50i57l

3. 12. 2020 12:22

Pěkný blábol, pane Jankoviči

3 5
možnosti
JJ

Zkusil byste rozporovat jediné slovo, Ivane...?:-)

3 0
možnosti
ZZ

Zajímavé, že pro Janu Nagyovou bez reptání všichni pracovali, i když jim ona nešéfovala a pro vrchního velitele ze zákona, BIS pracovat nechce.

;-D;-D;-D

4 7
možnosti
JH

J65a68n 62H84y87n29e42k

3. 12. 2020 12:08

Poslední vystoupení TOP v souvislosti s Dukovanami, bylo podobné vystoupeními v Německu ve třicátých letech před 2. Sv.válkou směrem k židovské otázce. Jen chybělo, že Rusové a Číňané mají být označení hvězdou.

2 3
možnosti
JK

No pravda je taková, že Hradní uskupení ZMON už dlouho nevykázalo zajímavou zpravodajskou činnost a je tedy na odpis, konec financování, prostě конец. Je tedy nutné vyžádat si kompletní materiál o konkurenci na čem zrovna dělají a s kým. Pak sofistikovaně zase něco provalit, akce na zbavení se 2 agentů, s legendou o jedu připraveného na Novotného, byla zvládnuta excelentně. Takže teď to bude brnkačka a Hradní buňka bude mít o budoucnost postaráno.

2 2
možnosti
JS

Nejvíc je mi k smíchu, že nikoho nezajímá kdo tu informaci zveřejnil. Není snad korespondence prezidenta s BIS tajná?

6 2
možnosti
VR

Je to legrační? A nebyl to Ovčáček na svém Twitru?:-)

6 0
možnosti
Foto

No tak to už by mohli dát všechno na web a pro jistotu ještě přeložit do ruštiny, aby s tím soudruzi neměli tolik práce. Autor asi nechápe, že tajné sluřby jsou tajné a proto se jejich informace nezveřejňují a nepředávají se osobám, které hájí spíš ruské a čínské zájmy než zájmy ČR a jsou obklopeny bandou fámulů bez bezpečnostní prověrky...

11 6
možnosti
JS

Tajné služby mají sloužit voleným představitelům. Pokud se domníváte, že volení představitelé mají sloužit tajným službám, tak to jsme zde už měli a sice za Hitlera a za Stalina.

5 1
možnosti
JJ

Nespletl jste si médium, tavárayšč? Přesně stejné krávoviny čtu každý den na Sputniku....a nemyslím tu vakcínu, i když o té se na ruských fórech nepíší moc dobré zkušenosti, očkovaní trpí vysokými horečkami až 42 stupňů a taky to prý pár lidí nepřežilo...i o účinnosti jsou pochyby, dva lékaři očkovaní ve Vladivostoku se po pár týdnech znovu nakazili, takže za mě si ji můžou ruští molodci nechat, zvlášť, když nemají hotové ani předepsané testy a není v EU povolená...ještě k těm úžasným ruským technologiím, před pár týdny otevřel rusák v Bělorusku novou atomovou elektrárnu a ta od té doby nevyšla z neustálých problémů a závad....dobrá reklama pro Rosatom a dostavbu u nás...

18 6
možnosti
ZZ

Skutečně tam shořelo několik transformátorů - po tom, co naběhly generátory. Nevíme ale ani kdo je tam dodal. Část zařízení pro tuto elektrárnu dodaly i české firmy - jako např. spojovací armatury, čerpadla, potrubí....

;-D;-D;-D

0 4
možnosti
KT

To je ale blábol...

Inu, jmenovec!

12 8
možnosti
LS

V čem konkrétně pane Trčálek ? Nevíte-li, tak raději mlčte...

3 5
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik