Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud coronavirem onemocní co nejméně populace, lze podle vědců předpokládat, že se brzo vrátí zpět. Čím víc onemocní lidí, tím si společnost vbuduje imunitu proti coronaviru. Jsou v Evropě země, které na promořenost najeli. Maximálně hlídají tu nejvíce ohroženou skupinu obyvatel. Ekonomika netrpí, počet zemřelých nepřekračuje Evropský průměr.

3 1
možnosti
GK

neznam zemi v Evrope kde by netrpela ekonomika, ktere mate na mysli?

1 0
možnosti
Foto

I německá kancléřka Merkelová se před časem vyjádřila, že koronavirem se nakazí asi 70% německých občanů. To jistě neměla ze své hlavy, ale tlumočila názor odborníků.

Představa, že nákazu koronavirem zastavíme, je zřejmě mylná. Nákaza se zastaví sama, až "promořenost" populace dosáhne určitého stupně. Jinak se bude nákaza opakovat stále znovu a znovu. Asi tedy nezbyde nic jiného, než pomalu odstraňovat přísná restriktivní opatření.

3 1
možnosti
Foto

vzhledem k tomu, že není šance ten virus prostě sprovodit ze světa a bude tu s námi stále, tak nám nic jiného, než si na něj vypěstovat imunitu, nezbývá.

Alespoň do té doby, než budeme mít spolehlivou vakcinu proti tomuto viru.

A prodlužování současného stavu by vedlo k ekonomickému i společenskému kolapsu.

Soudím, že až epidemie odezní, bude mít většina států, bez ohledu na různorodost opatření, srovnatelné následky, jak v počtu nakažených, vyléčených i mrtvých.

5 1
možnosti
LH

Co takhle vakcína....

0 0
možnosti
Foto

Již při prvním podezření z coronaviru, najelo Německo na pandemický plán , kancléřka Merkelová pověřila řízením Ústav Roberta Kocha, německý spolkový úřad pro kontrolu a prevenci nemocí. Řídí se doporučeními expertů, sama se drží v pozadí.

3 1
možnosti
Foto

No vida, pane Kindle, taky jednou spolu souzníme? Naše vláda nedělá nic jiného, jen se víc potýká s opozicí a novinářskou etikou. V tom má paní kancléřka navrch

4 0
možnosti
JD

Myslím si, že je to bouře ve sklenici novinářské vody. Promořenost nastoupí pozvolna, obchody se také otevřou postupně, firmy začnou vyrábět také postupně. Vše se vrátí do starých kolejí. Nemá cenu panikařit jako flaškovci!R^R^R^

3 0
možnosti
ZH

Pozvolným tempem mnohé obchody už neotevřou a mnohé firmy už nenajedou. A na krizi před deseti lety pak budeme vzpomínat jako na pohodovou selanku. Nemluvě o dluzích, které po této krizi zůstanou a které bude muset někdo splatit. Snad to bude jen prostřednictvím inflace (protože daně už v podstatě není kam zvedat), a ne nějakého konfliktu.

3 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik