Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Díky, článek mě pobavil, i když to asi nebylo účelem.

6 0
možnosti
Foto

"Premiér Babiš se rychle vžil do role krizového manažera" ;-D;-D;-D;-D;-D vtip roku !!

18 11
možnosti
MV

M59i57l17a64n 43V21i67k

17. 3. 2020 17:41

Vaše "komentáře" jsou vtipem desetiletí.

7 4
možnosti
JS

Jsem absolutní laik, ale rozstříhal jsem starší povlečení na polštář a ušil si pár látkových roušek, není to žádný zázrak, ale v rámci možností fungují a jistě splní to, co jednorázové roušky a to je hodím na chvíli do hrnce, povařím a vyžehlím a jsou pět k dispozici, takže nám s ženou na nutné vycházení spolehlivě stačí 6 roušek.

Takže tohle jako problém nevidím, problém jsou respirátory, které opravdu chrání před virem, těch je nedostatek a ještě bude, protože tohle si nikdo sám doma nevyrobí, také je potřeba si uvědomit, že další branou pro virus jsou oči, stačí na něco infikovaného sáhnout a pak přejet z nějakého důvodu kolem očí a máte ho.

5 0
možnosti
Foto

Nu...já nejsem Burešův volič ani náhodou. Ale nedá mi to se nevyjádřit. Ano, Bureš lhal a lže, co se týká roušek. Blábolí často divně, dělá si PR a pokouší se využít i téhle situace. Bez debaty.

Všímáte si, jak jsou dnes akční kraje? Mají své štáby, svá nařízení, dle svých pravomocí zpřísňují opatření. Kdejaký politik Burešovi otlouká o hlavu chybějící roušky. Respirátory.

Kde byly samosprávné kraje v lednu, když se třeba předzásobila vietnamská komunita? Kde byly představitelé krajů nebo měst (viz Hřib), co stále křičí nemáme roušky/respirátory pro naše zdravotníky, když je mohli nakupovat ze svých rozpočtů? Kde byli v té době ředitelé nemocnic? Kde byl pan Šmucler, pročpak nevydal nějaké mediální resumé, ať se stomatologové předzásobí respirátory?

Faktem je, že nikdo neměl odvahu veřejně vystoupit a burcovat ve smyslu, blíží se pandemie, snad krom pár lidí v parlamentu (kdo ví, zda doopravdy), ale já teď spíše řeším všechny ty smutné postavy, co se zkouší přiživovat a dělat moudré.

Jo, Bureš dělá hlouposti, sebestředně možná, možná bránil třeba vyhlášení nouzového stavu, něco mohlo přijít dříve. Jo, ministr zdravotnictví je podivná loutka a dodnes nechápu, co se mu vlastně odehrává v hlavě, když stojí před kamerami.

Nicméně křičet "Bureši, dej nám zdravotní pomůcky", když mnozí udělat po své lékaře a nemocnice a sociální služby a domy s pečovatelskou službou a další a další ...totéž, co Bureš...je prostě politická manipulace a snaha o totéž, dělat si politické body na lidských životech.

Resumé? Já tu nevidím žádnou elitu, co nemá máslo na hlavě ... i když Bureš je vhodný terč...

14 3
možnosti
Foto

Karle, Bureš je vhodný terč, protože zasloužený :-)

3 14
možnosti
JS

J28o64s41e80f 85S82u97k

17. 3. 2020 16:29

místo adorace Babiše by jste mohl připustit, že více než PR jsme potřebovali, aby lidem vláda řekla, že obličejová rouška patří mezi zásadní způsoby, jak snížit rychlost šíření viru..Češi by si už je nějak vytvořilii, jsme mistry improvizace. Odborníci nejsou vidět, protože Babiš chce být všude..A na jedince vašeho typu to očividně působí, navzdory reálné velmi špatné přípravě na nebezpečí signalizované 3 měsíce dopředu!

8 7
možnosti
JL

To, že roušky nejsou, není žádný hit opozice ale holý fakt.

13 6
možnosti
VF

Roušky nejsou v celé Evropě, ale jen u nás opozice a její nohsledi kvičí, že za všechno může Babiš.

5 1
možnosti
ZD

Do toho se ho opakovaně ptají jestli odstoupí. Jsou to hyeny. A rozdmýchavají vášně. Nejde to přes Letnou, roztahovali to po městech - také neúspěch. Tak se snaží najít jakoukoliv cestu.

5 6
možnosti
MT

M62a79r57e84k 22T57ů21m76a

17. 3. 2020 16:02

Antikarma, Bureš, Vojtěch a spol. naprosto selhali. Nedokázali celé dva měsíce sehnat dostatek zdravotního materiálu, který by ochránil alespoň lékaře, sestry a další zdravotní personál.

Chválit vládu za to, že se probudila minimálně hodinu po dvanácté, je od vás šílený.

17 11
možnosti
ZD

Šílený je váš pohled.

5 3
možnosti
AN

No, ať je to jak chce, doufám že to Babiš vydrží, takhle odpovědný on, za což mu děkuji.

12 3
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik