Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Pozoruhodně choromyslný blog, pane Zemane. Vám se ten Babiš musí zjevovat i ve snech jako svatá Panna Maria Lurdská

8 0
možnosti
DK

Tak poslouchaj, Zeman. Cituji vás:

"Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu."

To, co jste napsal, nemá jedno ani druhé. Není to ani trapné. To je takovej úlet, že vás bude Babiš za to hladit po hlavě a říkat "malej".

8 2
možnosti
RH

R23e84n10é 54H10a88l91l55a

17. 3. 2020 19:33

Upřímně řečeno, nevím, jestli je to nějaká ironie, nic jiného mě nenapadá. Nebo autor nikdy neviděl schopného manažera a už vůbec neviděl schopného krizového manažera.

13 5
možnosti
RH

R81e50n23é 10H93a66l82l76a

17. 3. 2020 19:41

Ještě mě napadlo, že AB je Vaše životní láska? To, co předvádí nyní je taková esence jeho působení v politice. Nesplněné a nesplnitelné sliby, dále polopravdy a lži, přehazování zodpovědnosti na jiné, přeceňování vlastních zásluh. AB je prostě typický megaloman.

9 3
možnosti
LM

V říjnu minulého roku upozornila WHO, že připravenost ČR na pandemii je velmi nízká. Reakce na toto hodnocení byla na vládě a ta zřejmě počítala s tím, že se nic nebude dít. Ještě v lednu upozornil poslanec Svoboda vládu na nebezpečí rozšíření infekce COVID-19 z Číny k nám, zřejmě i na toto varování se vláda vykašlala.

11 3
možnosti
MD

zajímavý je že neupozornila Německo, USA, Belgii a další.... zeptejte se soukromých praktických lékařů v Německu, kolik dostali od států respirátorů, máte někoho známeho v USA? , zeptejte se kolik privátních doktorů, zubařu atd... v USA dostalo ochrané pomůcky od státu nebo federace. Co udělala EU pro lékaře? Vaše myšlení je zřejmě obvlivněno lety strávenými v komunismu, kdy jste mohli nadávat na komunisty (oprávněně) že nic nezařídili. ale dnes máte svobodu a každý se o sebe primárně musí postarat sám- Až to pochopíte, bude se vám žít lépe. A nebudete spoléhat na tzože se o Vás postará někdo jiný.

6 1
možnosti
AW

A36l40e94š 29W88o19l19k91e78r

17. 3. 2020 19:11

Ohledně roušek si přečtěte třeba zkušenost lékařky z Prahy 6, jak po dlouhém urgování oproti podpisu dostala 3 roušky na ordinaci. (Jsou v ordinaci tři.) A pak nám tady nevykládejte o nějakých 25 milionech kusů.

Deník N: Nemáme respirátory ani jasné instrukce. Starší kolegové možná zavřou ordinace, říká praktická lékařka.

Kdyby Babiš od začátku nelhal, mohla se svépomoc atd. rozjet mnohem dříve.

4 3
možnosti
MD

Ještě na koncvi únory jsem kupoval respirátory FFP3 na amazon.de. Mohl si je koupit každej. Kdyby v té době vláda nařídila chodit s rouškama nebo respirátorama kdo by poslechl? Vláda od konce února apelovala, aby lidi nejezdili do Itálie, Desetitisíce ski hujerů to mělo na salámu, i když bylo jasné že tam jsou tisíce nakažených. Dokonce i 7. března odjeli další tisíce lidí do Itálie, a kdyby Italové nezavřeli vleky, byli by tam další týden . Ve Francii ještě 15 března směřovaly hordy turistu do Třech udolí, naštěstí Frantíci zavřeli v neděli lanovky. Další chytráci odjeli do Rakouska a ti všichni teď chtěji po vládě roušky , respirátory, brzy budou chtít plicní ventilace a hrozně se budou divit, že to za ně nikdo neřeší, když oni na to mají nárok.;-€

13 2
možnosti
LN

To obvinujete vsechny ty lekare, policisty, hasice, osetrovatele a dalsi lidi, kterym stat zakazal brat si dovolenou a nastoupit do prvni linie proti pandemii? Ti tusim meli dostat tento material od statu. Nemam pravdu?

Ti ostatni o kterych mluvite - to vlade nikdo nevycita, ze pro ne nic nema. Mohl mit, ale nebyla to jeho povinnost.

2 0
možnosti
LN

Vite, osobne rousku nebo respirator od statu - Babise - nechci. Protoze to nepotrebuji. Ale rozhodne nemam na to, abych nakoupil tento elementarni material pro vsechny zdravotniky, policisty, hasice a dalsi lidi v prvni linii. Tohle je opravdu ukol statu. A tady nejen selhal, ale navic vsechny obelhal kdyz tvrdil, ze vsechno ma.

3 2
možnosti
RC

Ze vam lzou v primem prenosu, je vam evidentne jedno....

9 3
možnosti
IP

článek je

a) vtip

b) ironie

c) tragédie??

9 1
možnosti
Foto

I11v16a41n 37M74a12r76e95k

17. 3. 2020 18:09

d) je správně. R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik