Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A zrušit únor a ty dny rozdělit mezi červen a září. Víte, kolik ušetříme za topení ?;-D

2 0
možnosti

Jo, není nad to vidět jak hezky vám stát platí když máte odvod sociálního pojištění vyšší než důchod co vám chodí, vyloženě tu spravedlnost cítíte.

Odklad důchodu a zvyšování zásluhové složky je trik na každého kdo si myslí že stát se chová korektně a toto pak reflektuje, ve skutečnosti je to navýšení důchodu v porovnání s tím o kolik za těch X měsíců přijdete naprosto bagatelní.

Takže pan Křeček může být rád, že svým odvodem na sociálním pojištění dotuje ještě někoho dalšího protože tolik důchod rozhodně nemá. Ombudsman být musí takže jeho plat se také vyplácet musí a to že jdou peníze z odvodu (ne všechny) stejnému člověku je pouze shoda náhod.

(nejsem důchodce, informace mám od mojí maminky co pracuje a pobírá důchod a také odvodem SP na někoho neznámého přispívá)

0 0
možnosti

Snem každého, který pobírá prachy od státu - Je to zkombinovat s důchodem. Křeček dělá čest svému jménu. Pravda, má i odvody, nicméně co produkuje, kdo jej platí ? Tedy K. Čapek - Povídky z jedné a druhé kapsy. Řešení - Úřad a podobné = Zrušit !

Řidič MHD - důchodce mi říkal - Člověče, konečně se cítím jako Člověk ! Hrozné seznání, že z jeho dřiny živí ty křečkovité ...

Šílené poznání, že obrana vlasti - Vlastní závazky 2% HDP, jsou vlastně sliby podřadnými ! Asi se budeme bránit pivem ve slevě DPH !? V pořádku, vystupme tedy z NATO, EU - Nicméně nelze být na koloběžce polonahý, jet a nejet K čemu fota z Bílého domu ? ...

Důchodová reforma ? Opravdu nic složitého. Každý pracovník se dostane do režimu - Super - super hrubé mzdy. Veškeré srážky a odvody vůči tátu si celoživovně bude zajišťovat on samotný ! Naprosto spravedlivé, bez populismu. No dobře, ale kdo ty rozdávače pak bude vůbec volit ? Zdroj by byl, ten můj řidič důchodce ... :-)

0 0
možnosti
Foto

Dnes se ten pytel se zachránci naší společnosti doslova roztrhl - vy, pan Januška, pan Kučera,

1 0
možnosti

J33i83r65i 68B56o56r

18. 2. 2020 13:22

Pak že je mezi námi málo moudrých a chytrých lidí.Zeman na Hrad!

Nebo již tam jeden takový je? Já bych ještě redukoval počet důchodců.Třeba na ně v noci otevírat okno.;-D

1 0
možnosti
Foto

Zeman na Hrad? Už jsem na to taky myslel. Ale myslíte, že by tento zkoušený lid vydejchal dalšího Zemana? Také radši ne.

0 0
možnosti

Zvolil jste špatný příklad. Měl jste spíše počítat s tím, že při důchodu 10000 si nemůžete nijak vyskakovat. Na manuální práci již nejsou síly a zaměstnání mimo důchod jak říkáte v ostraze atp. je jakási možnost přežít. Důchodci jsou ze všech stran okrádáni. Co je nám platné, když se na důchod přidá pár stovek a vzápětí inflace vše sežere. Ta možnost přivýdělku je jediná možnost jak přežít. Důchodci nikoho neokrádají a celý svůj aktivní život většinou odváděli daně ze kterých žili jiní důchodci. Máte skvělé nápady na úrovni hvězdného ministra Drábka..Rv

1 0
možnosti

Už to tady bylo a s tím, že mohl pracovat jen na dobu určitou max.1 rok. Zrušil to vše Ústavní soud pro diskriminaci a zcela správně. Uvědomte si, že ten pracující důchodce odvádí soc. i zdravotní. Vychoval tři děti, které platí také.

A co ten, co vychoval jen jedno a bere stejný důchod? Kdo mu jej platí

1 0
možnosti
Foto

R^ Moje řeč. Už jsem to v jakési diskuzi psala. V důchodovém věku buď důchod, anebo plat, obojí nelze. Byla jsem ještě přísnější než Vy: Kdo v důchodovém věku pracuje, tak už ne na procenta. Ovšemže je to všechno jen z říše fantazie a pohádek - kapři si přece svůj rybník nevypustí. Takových "nenahraditelných" lidiček s dvojím příjmem v politice a v dalších úřadech je plno, bylo by zajímavé to vyčíslit (to neudělají, prostý lid je třeba držet v nevědomosti).

1 3
možnosti

Socialistické myšlení nelze vymýtit musí vymřít. Vážený pane škrtací akce klidně všude a vyšší daně na vše. Jen tu armádu budete potřebovat, ten výčet techniky na potlačení nepokojů stačit nebude, ještě počítejte s levnou pracovní slilo, v pracovních táborech jen za trochu stravy a nocleh a i tady se dá ještě škrtat. To půjde, proč ne, jen ať Evropa čumí.

2 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik