Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zaplať příroda, zvítězil můj oblíbenec. Je to pro mne o důvod víc, proč volit KDU-ČSL. Ale kdyby to byl Tomáš Zdechovský, reagoval bych stejně.R^

0 1
možnosti

Jurečka zvítězil a jde za Babišem, chce 500 Kč - Vychované dítě ! Nechť je režim jakýkoliv -skutečně rodina je základem. Žena rodí, je na MD - pobírá nějaké peníze ze zákona a muž maká. To je očekávaný model. Od vychovaného dítěte se očekává totéž. Aby se kruh mezigenerační a rodinné přirozenosti uzavřel - Děti by měly mít možnost svým rodičům přispívat na důchod. Odečíst si z daní a adresovat smysl podpory své. Pak to všechno dává nějaký smysl. Dávat ženě 500 Kč je klasický nesmysl ... ! :-)

1 0
možnosti

Je to pravda, nicméně vzhledem k tomu, že pan Zdechovský tu kandidaturu lidově řečeno zapíchnul, tak to dopadlo ještě dobře, poněvadž být předsedou Bartošek, tak je to pro ně co se týče PS asi konečná.

1 0
možnosti

Jurečka patrně zvítězí a asi to bude dobrá zpráva, bo jako jeden z mála pochopil, že antibabiš program nezvyšuje tak potřebné volební preference... a taky si myslím, že v nynější době jediná KDU má nejblíže ke konzervativní pozici,,,,,

2 0
možnosti

Zato můžeme pozorovat, co dělá s volební preferencí spolupráce s Babišem ve volbách:

ČSSD 2013: 20,45%, 2017: 7,27%

KDU-ČSL 2013: 6,78%, 2017: 5,8%

2 0
možnosti

Kdyby premiér přepsal svoje podnikání, tak jako pan Jurečka, na manželku, možná by si s ním nový předseda Lidovců i plácnul.

0 0
možnosti

J57a86n 20R22á14ž

25. 1. 2020 16:30

Pan Jurečka je, alespoň si to z pozorování jeho profesního i politického působení domýšlím, v podstatě pragmatik. A jak jsme u představitelů KDU/ČSL zvyklí, tak při nabídce na vládní spoluúčast se i pan Jurečka v zájmu státu i své strany obětuje a své výhrady proti Babišovi pragmaticky potlačí.

PS. A jestli to udělá, má moje sympatie, protože z opozičních lavic žádný předseda nemůže protlačit do vládního programu důležité programové body své strany.

1 1
možnosti

Tak jsem si početl něco zde: https://kdu.cz/o-nas/kdo-jsme

Dle mého názoru je spolupráce s Burešem zásadním popřením zásad, které jsou na té stránce vypsané.

1 0
možnosti

P30e42t56r 61B17u86r77i41a77n

25. 1. 2020 16:06

Máte v tom dost hokej. Obzvlášť v tom, kdo je ve střetu zájmů, co je to čisté lustrační osvědčení a kdo ho potřebuje.

A to, že Babiš sám statečně požádal sněmovnu o své vydání, to mě upřímně rozesmálo. Vzpomínám si, jak se s Faltýnkem potili u pultíku když škemrali, aby je sněmovna nevydávala, že jsou mučedníci.

3 1
možnosti

No, 30 let... Přidejte nejméně ještě 18, protože nezletilý také nemohl zastávat takové funkce či být estébákem.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS