Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Ondráčku chtěl kdysi Babiš do vlády...on se ale koupit nedal, proto tolik nenávisti vůči němu od Babišových pohůnků. Tento blog je opravdový "skvost" . Myslíte to opravdu vážně? "každá evropská dotace je korupční" - pracuji v zemědělství, tj. i s evropskými dotacemi, jsou to dotace, které jednoznačně podporují veřejný zájem - úrodnost půdy,ochranu před erozí...Autor má zřejmě "zababišovaný" mozek a jen kope kolem sebe bez znalosti věci. Opovrhuji každým, kdo není schopen pochopit jednoduchý podvod s dotací na Čapí hnízdo nebo z fanatické zaslepenosti Babiše za každou cenu hájí.

0 3
možnosti
JH

J10a67n 96H97u66r46k53a

24. 1. 2020 17:40

Bém Janoušek Ritig kauza hloupencard Ondračka častý host rautů ODS a TOP09 o politických vměšování téhle mafiánské neziskovky v kauzách s pašování emigrantů a výdělků nemluvě....

1 0
možnosti
DR

Karma, dneska už se TI opravdu nedá brát vážně. R^

4 0
možnosti
MR

Musím se přiznat, že nemám nejmenší ponětí jak toto každoroční veledílo vzniká. Ale jmenuje se "Index vnímání korupce", takže s faktickou korupcí asi nemá mnoho společného.

3 0
možnosti
JB

J56i81r41i 39B44o30r

24. 1. 2020 11:18

Vy jste snad s Babišem příbuzní.;-D

0 1
možnosti
JK

Snůška polopravd a lží. Do dnes jste Kuberu ignoroval a nyní parazitujete na mediální pozornosti při jeho smrti. Navíc ho dáváte ke zjevům, se kterými rozhodně společné názory nesdílel, veřejně to říkal i když pozvánky na oběd ze zdvořilosti přijímal. Černá je vaše duše.

5 4
možnosti
Foto

Pana Kuberu jsem nikdy neignoroval, naopak už to byl jediný politik ODS, kterému jsem fandil. A to jsem býval volič ODS. Teď už tam není nikdo, když odešel i Klaus ml. Ještě jsem držel palce Mudr. Svobodovi, ale když se, sám pronásledovaný v kauze opencard, ostře vymezil proti Babišovi kvůli v podstatě stejně nesmyslnému obviňování, tak už mě tam nezajímá nikdo.

Pro vydání Mudr. Svobody nezvedli ruce poslanci za ANO. Snad by to mohlo někomu dojít, nezvedli je proto, že kauza opencard je stejně nesmyslná jako kauza Čapí hnízdo. Tak bych aspoň mlčel být tím pánem.

5 1
možnosti
Foto

Když chybí argumenty, zastaví se rozum. Obávám se, že to se stalo Vám. Spojujete tolik nesourodých věcí dohromady, že to fakt nedává smysl.

6 3
možnosti
SN

:-).......Jako vždy, napsáno výborně! Mně by jen zajímalo, ,podle jakých jednotek a s jakou přesností je pořadí vyčíslováno! JE to zřejmě podle toho, jak se kdo vyspí a kdo komu fandí, nebo kdo koho nenávidí!

Čili....JPP, jedna paní povídala, aneb ......hlásilo rádio Jerevan!

Oddráčka by se mohl stát Pirátem....škodit, škodit a škodit!'

R^R^R^!!

2 3
možnosti
MM

Připouštím, že teď jste v rámci svých intelektuálních limitů vše vysvětlil, jen jestli těch ztopořených palečků není Antone Pavloviči málo.

0 3
možnosti
PN

Jen my budeme rozhodovat jakým kauzám se budeme věnovat. To je to správné heslo pro pana Ondráčka. Bere peníze od státu a vyšetřuje státní záležitosti. Není ten zhrzený skoro ministr vnitra také ve střetu zájmů? Nač máme policii? Práskačů tu bylo vždycky dost....

4 3
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik