Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobře napsáno, není co dodat.

3 1
možnosti

J10a21n 29R45á48ž

13. 11. 2019 19:56

Rusko rozhodně není jediný stát, který zakazuje činnost zahraničním organizacím, které aktivně zasahují do jejich politiky. Např. v USA jsou na to hodně hákliví.

Podle ředitele Člověk v tísni, pana Šimona Pánka, se tato organizace v Rusku zabývala, mimo jiné podporou lidskoprávních aktivistů a lidí bojujících za demokratickou společnost. Jestli je toto posláním organizace vydávající se za humanitární, mám značné pochybnosti.

Nemám nic proti tomu,aby se podporovali v Rusku lidskoprávní organizace, ale neměli by to dělat humanitární organizace. Každému přece musí být jasné, že v této zemi politické aktivity zahraničních organizací nejsou moc vítané, takže se problémům tohoto spolku vůbec nedivím.

7 0
možnosti

:-).....:-)....pane autore, jako obvykle po pěkně stráveném dni s kamarády jsem se vrátil.....veliká gratulace! Hned z počátku jsem to odhadl na plivání pro Vás, ale POZITIVA převažují, čili většina Vám, včetně mně, fandí ! R^R^R^!!

0 0
možnosti

:-)....pane autore, jako obvykle po pěkně stráveném dni s kamarády jsem se vrátil.....veliká gratulace! Hned z počátku jsem to odhadl na plivání pro Vás, ale POZITIVA převažují, čili většina Vám, včetně mně, fandí ! R^R^R^!!

0 0
možnosti

Zredukovat kapacitu jejich ambasády tady na úroveň té naší tam u nich a zrušení povolení činnosti všech ruských a proruských organizací v ČR. To by byla adekvátní odpověď sebevědomého státuR^

1 0
možnosti
Foto

Připusťme, že Člověk v tíni v Rusku podporuje opozici-není to tak přesně, ale dejme tomu.

Zároveň tvrdíte, že Rusko buduje demokracii. Znakem demokracie, ale je to, že vládnoucí garnitura nepotlačuje opozici. Tedy zákaz člověka v tísni je v přímém rozporu s vaším tvrzením, že Rusko buduje nějakou demokracii.

Naopak v Rusku je budována tvrdá diktatura spojená s umlčováním opozice, s její skandalizací a kriminalizací-tomu odpovídá i to, že je zakázana organizace, která persekuovaným (ale nejen jim) v Rusku pomáhala.

A jinak samozřejmě u nás působí spoustu Ruských či proruských spolků a nikdo je nezakazuje naopak vládnoucí garnitura je s nimi úzce spjata, ale nebyly potlačovány ani za vlád současné opozice

5 1
možnosti

Ale on nepíše, že Rusko buduje demokracii, ale " ... svůj vlastní systém demokracie" ;-)

2 0
možnosti

Ruskou humanitární pomoc, jak zmiňujete v úvodu blogu, máme, díky bohu, už za sebou...

6 2
možnosti

Možná si agentura Člověk v tísni

teď najde čas, aby pomáhala několika tisícům našich bezdomovců a několika tisícům chudých lidí a jejich dětí, kteří jsou na okraji propasti pádu do bídy, či dluhů. Ty jejich děti za to určitě nemohou. Je hloupé tvrdit, že takoví u nás nejsou.

Napřed bych řešil problémy s chudobou doma a teprve pak ty v cizině. Rusko by si mělo se svými chudými poradit samo. Je to dost bohatá země a jistě nepotřebuje, aby se o jejich chudé starala nějaká naše agentura.

4 7
možnosti

Kdybyste si o humanitárních organozacích občas přečetl i něco jiného, než kýble hnoje, zjistil byste, že Člověk v tísni bezdomovcům pomáhá ...

8 1
možnosti

:-)....:-)......pane autore, svým prvním příspěvkem jsem to poměrně dobře odhadl. Ne, moc čtenářů, ale ocenění velmi solidní! Jsou ještě lidé, kteří neskočí na špek žvástům! Gratuluji! R^R^R^

3 9
možnosti

Vy mezi ně ovšem nepatříte:-)

8 1
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik