Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

myslím, že jste si odpověděl sám větou " Rusko nedovoluje ....."

7 1
možnosti
Foto

Jak drzé od Člověka v tísni - pomáhat jiným. A ještě zadarmo? To už je vrchol. :-/

7 3
možnosti
Foto

Pomáhá Člověk v tísni v USA, nebo NSR, nebo Francii, Itálii, Španělsku? Tam přece je taky hodně lidí pomoci potřebných, u nás taky.

Rusko asi ví, proč jim odebralo licenci. Už podruhé.

5 6
možnosti
Foto

A77l86e89š 12M74e17r32t82a

13. 11. 2019 10:39

Problémem je, že tato neziskovka míchá dohromady politiku a humanitární pomoc. Pokud se chce zaměřit na politiku tak ať se profiluje jako např. Amnesty International a bude to vpořádku, ale pokud se pod rouškou humanity dělá politika tak je to podraz, který se jistě mnohým nemusí líbit viz. např. katoličtí misionáři, kteří skrze humanitu získávali své ovečky.

6 7
možnosti
DR

Přesně tak. Humanitární organizace má řešit humanitu, poněvadž to má už v názvu a ne si přihřívat svou soukromou politickou polívčičku.

2 4
možnosti
Foto

Krásný a plně výstižný článek, bravo!!! Tato politická neziskovka je typickým příkladem, kterým "dobročinným organizacím" by měl být již dávno zatrhnut přísun dotačních peněz!

4 7
možnosti

J65a15k86u30b 22Š96o38l60c

13. 11. 2019 10:54

V životě jsem vás na diskusích nezaznamenal, ale podle stylu psaní píšete z Petrohradu nebo Leningradu?

8 3
možnosti
OZ

No jasně, ti "zločinci" z neziskovky chtěli aby Rusko dodržovalo mezinárodní závazky, jako je ochrana a dodržování lidských práv, nebo právo na sdružování a shromažďování, proti cenzuře a další.To samozřejmě ruský oligarchický režim založený na KGB/FSB dráždí, neboť nechce fungovat transparentně, demokraticky a nechce být pod žádnou veřejnou kontrolou. Vladimir Putin chce vládnout v Rusku tvrdou rukou, Rusko má stejně nízké hodnocení svobod jako Ázerbájdžán a domahatelnost práva, jako ty nejhorší africké země...Co takhle u nás recipročně zakázat "Přátelé Ruska" a jiné obskurní proruské spolky, pracující jako Putinova pátá kolona?:-)

18 9
možnosti

J31a37k64u76b 65Š58o64l72c

13. 11. 2019 9:12

Rusko nedostalo hospodářskou pomoc jako po druhé světové Německo, proto se tam po letech rozkrádání ve velkém prosadil autoritativní režim. Šance byla propásnuta, otázka je, zda je Rusko vůbec schopné demokracie.

6 5
možnosti
Foto

Člověka v tísni Rusové zcela správně vyhánějí. Do Ruska jedině člověk s písní, s Kaťušou nebo s jinými perlami krásné ruské hudby!

3 2
možnosti
MB

Opět souhlasím Jarmilko, vypozoroval jsem, že osvědčeným songem je ta - "Ej uchněm", sloužila k tomu, aby se Burlakům tak nějak žilo lépe. Volha, široká řeka a pramice. Muž sedí a žena zběsile vesluje. Kam jedeš Vladimire Vladimiroviči ? Nezdržuj, nemám čas ! Přece vidíš - Vezu ženu do porodnice ! To se docela osvědčilo a má mnoho podob - Podstata refrému - je ovšem stále stejná ! ... :-)

7 2
možnosti
MB

Óó, jak moudrý je Vladimir Vladimirovič ! V Rusku žádný člověk v tísni není ! Co by tam tak - ta organizace vlastně dělala ? .. :-)

10 3
možnosti
JH

Výstižné! z původně sympatické humanitární organizace se stali politikáři, nejenom ve světě, ale i doma. Kde jsou ty časy kdy jsem jim také přispíval!

15 9
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik