Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Dobře dělá radnice ! Mimo jiného, paní Merkelová byla 11x v Číně s hlavou vzhůru, ten náš dědek na kolenech a chtěl se od nich učit demokracii.

Rv

6 8
možnosti
LH

11x s hlavou vzhůru? Proč tam jela 11x?

3 1
možnosti
Foto

Autor v začátku namíchal zajímavý koktejl. Podstatou odmítnutí smlouvy mezi Prahou a Pekingem (tedy ne ČR a Čínou - což pan autor nepostřehl) je politická proklamace o jedné Číně (tedy popření samostatnosti Tchaj Wanu), což tam propašovala Čína za primátorství paní Krnáčové.

A pražský magistrát tuto proklamaci odmítl. Nic víc a nic míň. A Čína? Nepustila v odvetu na své území Pražákovo kvarteto (;-D). Tedy těleso, co nemá s Prahou nic společného. Nejspíše Číňané neumí dobře česky nebo mají špatný překladač. Pěkně děkuji, takové kámoše nechci.

11 2
možnosti
Foto

Koukám že Vás Standa "-" už navštívil :-).

3 2
možnosti
DR

Zasloužená karma. R^

Partička vypečených pražských politiků, která namísto toho aby řešila problémy Prahy, tak kafrá do věcí jim nepříslušícím.

8 5
možnosti
MB

Německá expedice do Tibetu, známá i jako tibetská expedice SS, se konala 1938 - 1939, pod patronací Třetí Říše. Smyslem bylo najít kořeny, nejlépe dokázat, že Gautama Buddha byl árijský potomek nordické rasy. Pevně věřím tomu, že by se mohlo podařit najít, odkud pocházejí Blaničtí rytíři, konec konců i start praotce Čecha ! Ovčáček se osvědčil při hledání různých článků, zajisté to místo najde. Viděl bych to tak vlevo dole ! Pak jistě - družba ! ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Tak Rusko nemá se SSSR nic společného? A proč se tedy tak stará o sochu Koněva? Magistrát se nemá míchat do politiky? Souhlas. Tak proč by měl mít ve smlouvě s Pekingem kromě nějakých společných akcí, kultury apod. článek o jedné veliké Číně? Němci chtějí mít s Čínou dobré vztahy? To my taky. Ale to neznamená před nimi chodit po kolenou. I Němci si nedávno pozvali na kobereček čínského vyslance. A my? Fakt si myslíte že máme před nimi jen poníženě žmoulat klobouk? Jo a ten dolar. Moc úsměvné. Kolikrát jste tu už vy vyznavači té jediné správné východní pravdy vykřikovali, že se dolar hroutí?

9 4
možnosti
Foto

Zdravím Mirku "-" :-).

0 2
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik