Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nemohu si pomoci, ale už je to stálé opakované bránění Andreje Babiše ubohé. Tak se budu taky opakovat:

- Stanislav Gross odstoupil kvůli igelitce peněz a ani se nemuselo demonstrovat. Jak jsem nikdy neměl rád ČSSD, tak s politickou kulturou je na tom 100x lépe než Andrej Babiš a jím vlastněné ANO,

- Andrej Babiš dělá vše pro to aby soud oddálil, zdržuje, protahuje. Na to má právo. Ale když se začnou účelově měnit policejní důstojníci, ministři spravedlnosti a možná i státní zástupci, tak je to za hranou. Když je tak poctivý, tak proč nedělá vše možné pro to, aby ho soud co nejrychleji osvobodil?

- Andrej Babiš už hraje vabank s vlastní firmou. Dotace dělají více než zisky. A dotace teď pravděpodobně ustanou. Jeho holding má u bank provozní úvěry za asi 35 miliard. Banky teď zavětří možné ekonomické potíže a zvýší úroky. A to bude konec. Proto se Andrej Babiš musí udržet ve vládě stůj co stůj. A jsou tací, co mu k tomu drží palce.

17 3
možnosti
MR

Jen doplním, spis je teď v rukou státního zástupce, jež musí prověřit, neboť půjde z kůží na trh, tedy před soud, jestli má dostatek argumentů a zákonné plnění tak aby soud "přesvědčil"a neskončil podobně jako kabelky a nebo u Jourové ... Vy prostě píšete tak jak se vám to hodí do krámu a kdo je ...

3 1
možnosti
MR

Na to je jednoduchá odpověď. Demokracie a pohled na ní není statický, vliv zde má nástup nových generací a to jaký mají vliv na společnost. Společnost se prostě generačně obnovuje, mění a tím i pohledy na věc, stav, minulost, přítomnost. Dnes je citelný vliv mladých generací jež vyrostli v určitém inkubátoru doby a k tomu mají energii a ideály, nikoliv zkušenosti. Je to podobné jako když někdo vyroste třeba v Tokiu a bude se muset žít třeba v Ostravě, taková je drsná realita dospělosti.Jiné šance dává světová metropole a jiné krajské město, nehledě na civilizační odlišnost ... Mladé generace vlastně už přinesli Hippies, studenské bouře v 60 letech, New Age, hnutí za ochranu přírody a planety, ozonovu vrstvu, hnutí za Afriku a naposledy Arabské Jaro a Evropské Jaro, Ukrajina, Anglie, Katalánsko, Francie, Rakousko ...

2 2
možnosti
KK

"Není to nic jiného než štvanice na člověka, který nám ukázal, že Česko může být opět silné a tu silnější Evropu dohánět rychleji. A podezřívat miliardáře, druhého nejbohatšího člověka v zemi, že by chtěl ještě více zbohatnout a to na úkor nás ubohých ostatních."

Hmmm. U toho mě napadlo: "blahoslavení chudí duchem". :-/

10 3
možnosti
LB

Uvidíme, jak to bude s druhým nejbohatším člověkem v zemi v případě, že EU přestane Agrofert dotovat dvěma miliardami ročně. ;-D

7 0
možnosti
JH

J54a50n 83H16y11n56e62k

25. 6. 2019 7:46

Právě ta poslední věta je alarmující. Nejen pro ČR ale pro celou Evropu či USA.

1 0
možnosti
Foto

Docela mne dostala poslední věta blogu. Totiž - jak jsme na to s demokracií špatně v našem EUROATLANTSKÉM prostoru.

Tedy , ptám se : kde je ta demokracie v lepším stavu ? V Rusku , Číně / tam se jezdí učit náš ppMZ/. V Africe , Jižní Americe ?

Nerozumím !

12 0
možnosti
Foto

Je to jednoduché. Naši demokracii přece považujeme za to nejvíc, co může člověka potkat. Neporovnáváme ji s jinými demokraciemi, respektive nic jiného za demokracii nepovažujeme.

Takže otázka, kde je demokracie v lepším stavu je irelevantní. Je jenom smutné, že ta naše demokracie má tak hluboké nedostatky.

6 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik