Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
13 0
možnosti
OU
Foto

"Babiš je těžký soupeř na diskusi...";-D;-D;-D

Vlastně máte svým zpúsobem pravdu, protože s demagogem se těžko diskutuje. Jinak je totiž Babiš naprostý zoufalec, kterého si namaže na chleba i mnohem méně připravený člověk, než byl Moravec. Babiš je v podstatě nepříliš inteligentní člověk, který, když nemá připravené noty od svých šéfů, tak plete páté přes deváté a vyzvoní na sebe i to, co zatím nikdo neví.:-/

33 14
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 16
možnosti
RC

No tu diskuzi nezvladal spise Babis. Vubec ho nezajimaly otazky a porad mlel svou.

Mimochodem, rikal tam i totalni nesmysly typu prebytek rozpoctu 3.9 mld., kdyz je 2.9. Nebo u grafu o poklesu zadluzeni mluvil o poklesu dluhu. Ano, jsou to dve rozdilne veci.

Tvrdil, ze pravice pridavala na duchodech 40 kc, pritom to bylo v dobe, kdy vladla vlada, ve ktere sedel (2014, 2016). atd. atd.

43 5
možnosti
RC

Barwiolek asi nenapise, co je na mem prispevku spatne, ze?

3 1
možnosti
MK

Moravec je zoufalec už dlouho.

20 21
možnosti
FS

A to proč? Snad proto, že neleze nejvyšším do pozadí a je celkem jakž takž připravený? A že má nepříjemné otázky jako včera na Babiše?

Anebo chcete moderátory jako je tam ten na tv Burranov?

10 0
možnosti
PK

Neviděl jsem a nemohu hodnotit. Faktem je, že jsem si přečetl diskuse pod článkem pana Turnera a lidičky z Antizebab tým byli na straně Moravce a lidičky z Zebab týmu proti němu, což svědčí o čem? Aspoň kdyby jeden z těchto táborů přiznal pravdu svému protivníkovi,zasvitla by naděje, takto to vypadá, že nemá smysl argumentovat, stojí se v zákopech a nic se nemění a nemá na to vliv ani řádná demodiskus.;-D

3 0
možnosti
JSS

Moravce se nechci zastávat, ale on úzkostlivě trval na předešlém vl. prohlášení a je jasný, že ANO dělá svoje triky a ty se mění.

Babiše by dostal. ale musí být jinak dotěrný. Babiš se už umí držet, ale jeho výbuch je na povrchu- jen ho zmíčknout!! Jenže to chce odvahu a nebát se!

6 4
možnosti
AL

Pro autora blogu - Babiš: Stavby brzdí spekulanti. Sám však blokuje obchvat. Nechce hluk u Čapáku, asi byste si měl tohle přečíst.

20 5
možnosti
JH

J10a80n 39H25u89r20y23c55h

7. 1. 2019 15:56

Nejhorší, nekoukatelný pořad, vedení pořadu je silně tendenční. Pan redaktor vystupuje jako všeználek, všemu rozumí a chce slyšet jen to co mu vyhovuje. Je to takový diskuzní paskvil.

15 25
možnosti
RS

Chce jen slyšet odpověď na položenou otázku.

20 6
možnosti
SN

:-)......Pane autore, vždycky po určité době a proběhlé diskusi, mě zajímá výsledek hodnocení Vašeho článku! Doufal jsem a nemýlil jsem se. Ačkoliv nám nadávají do Anoistů , ba i hůře, mlčící většina Vám dala palec nahoru.

Poslední dva roky jsou pro většinu lidí nejlepší od sameťáku. Lidé to oceňují, ale ti, co byli odstaveni od korýtek to nemohou zkousnout. Ti se řídí heslem...čím pro republiku hůře, tím pro nás lépe. Ani udávat a špinit vládu v Bruselu se nestydí, udavači.

Myslím, že v současné době s vláda jejich věcí nenavrátí ! Marné naděje! R^R^R^!!

6 15
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik