Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AC

Člověče, jak Vy jste mimo, to snad ani nikdo nemůže být víc.

Vyjádřím se jen k dvěma bodům, kde mi to stojí za to.

Pan trestně stíhaný premiér není žádnou svou prací zodpovědný za to, že české firmy makají a mají zisky a táhnou tu Republiku nahoru. Nemůže si z toho připsat ani fň za zásluhy. To on jen tak říká, že je to jeho zásluha a hloupější mu to holt baští. S tím nic nenaděláme. A jakmile se do toho vnese trochu světla a reality, je to označeno za kampaň a účelovku. Na to jsme si už zvykli.

Naše země je v přebytku a pan Babiš schvaluje schodkový rozpočet.....no, tak si to převedeme do rodinného rozpočtu.

Mám hypotéku a platím 10.000,- měsíčně. Běžné ostatní výdaje jsou 10000,-. Beru 18000. Čili jsem -2000 měsíčně a zadlužuji se, dluhy rostou, úroky rostou. Pak mi zaměstnavatel přidá 3000. A já místo, abych začal splácet půjčky a úroky z napůjčovaných peněz a začal šetřit na horší časy a dělal si rozumnou rezervu, pořídím auto na leasing, kde platím 3000,- měsíčně ke všemu navíc. Třešničkou na dortu je, že dělám doma a jezdit nepotřebuji.

Je to blbost. Nic víc. Ale v politice to tak chodí, hrabou všichni. Babiš navíc odstraňuje nepohodlné.

7 4
možnosti

"Pan trestně stíhaný premiér není žádnou svou prací zodpovědný za to, že české firmy makají a mají zisky a táhnou tu Republiku nahoru."

...............................

Pak už zbývá jenom dodat, že vlády nemohou za to, když firmy nemakají a vláda seká stamiliardové dluhy. Tak nějak jste to myslel?

3 1
možnosti
JP

Jste asi ten zaslepený Babišovec, který ho vidí jako zázračného spasitele a zachránce nás všech. Přitom je to největší gauner, jaký tu kdy byl. Jeho podvod musí pochopit i žák třetí třídy, v civilizované zemi by byl dávno ve vězení. U nás je premiérem, a tak se "vyšetřuje-nevyšetřuje". Ten pořad jsem viděl, Babiš mluvil bez ohledu na otázku, Moravec mu do toho skákal s připomínáním otázky.

12 6
možnosti
PV

Mýlíte se. Daleko větší gauneři již přesídlili do zahraničí i se svými nakradenými miliardami, nic pro tuto zemi neudělali, nikomu z České republiky nedávají práci, neodvádí tu žádné daně. Zřejmě jste zaslepený antibabišovec.

8 6
možnosti
LP

Asi jsem se díval na jiný pořad. Podle mě Babiš sčítá jabka a hrušky ,když se mu to hodí a pokud to stále nevychází použije k číslu Babišův koeficient , přičte datum a začne hovořit o tradičních stranách a kampani.

16 4
možnosti

"Zlatoústých" žvanilů jsme tu už měli dost. AB žvanit opravdu moc neumí, ale zato výsledky má nezpochybnitelné, a to lidi (naštěstí) zajímá dnes už podstatně více, než prázdné kecy, byť by byly sebeušlechtilejší a sebechytřejší. Kdo výsledky nevidí, je prostě jen vidět nechce. Toť vše...

5 7
možnosti
LE

Obdivuji každého, kdo má ještě sílu se na jeho pořad dívat. Tedy - hlavně ho poslouchat. Je to sprostý demagog, který je přesvědčen, že si může dovolit všechno. Ať už mluví s kýmkoliv.

8 9
možnosti
PV

Já se na toho Moravce právě proto nedívám. Ale bylo to ještě v rámci svátečního posedávání.....

3 3
možnosti
RH

Problém jakékoli "diskuze" s Babišem je, že Babiš nediskutuje. Babiš prostě jede pořád dokola stých pár argumentačních faulů, a prakticky nejčastěji Falešnou stopu. Výsledek je, že ať se Babiše zeptáte na cokoli, vždy začne odpovídat na něco jiného.

V takovém případě pravda vypadá moderátor jako blbec, protože

a) bude-li chtít odpověď na svoji otázku, musí se k ní neustále vracet (což je k ničemu, protože Babiš na ni prostě neodpoví)

b) nebo odpověď přejde, a tím pádem jakýkoli pokus o rozhovor zabíjí - protože pak si Babiš jen opakuje své PR bláboly od Marka Prchala.

21 3
možnosti
LE

V tomto případě padla kosa na kámen. Stáli proti sobě dva demagogové, z nichž každý jel svoji linku - dovedu si to živě představit! ;-D

2 11
možnosti
JP

J58a62n 12P75a84l44i91a32n

9. 1. 2019 9:38

Díval jsem se onehdá na tento "pořad" a řeknu vám, že jsem ho musel po pár minutách přepnout, protože se mi z projevu pana Moravce udělalo fyzicky špatně.

8 9
možnosti
RS

R50u96d29a 81S55l17a27v70í11k

10. 1. 2019 11:59

Proč? Nebyl dostatečně servilní vůči Babišovi?

4 3
možnosti
JC

Soukup musí Moravce milovat. A nejen Moravce, ale celou tu slavnou ČT. Je sice mizerný moderátor, ale jediný, kdo se postaví ČT. Nova ani Prima natož Seznam, to neudělají.

6 8
možnosti
PV

Moravec je slabý moderátor. On není ten, který má roli politika zkoušet, hádat se s ním, skákat mu do řeči a sdělovat mu, co politik je a co není.

4 15
možnosti
KH

To, že politik ve stylu Babiše nechce či není schopen odpovědět na jednoznačně položené otázky moderátora není slabostí moderátora.

15 5
možnosti
VB

Tohle je ukázkový případ fanouška ANO. To si nevážíte sám sebe, že se musíte na někoho upínat? Stanete se tím větším, respektovanějším? Ne, pouze zneužitelnějším.

19 6
možnosti
KS

Lidi podle diskuze nechápou, co je to ekonomický cyklus a že za něj Babiš opravdu nemůže. Z toho vyplývá, že až se pojede z kopce, u brzdy bude zřejmě pořád ještě Babiš. A na koho se svalí vina podle této logiky? Na Babiše, i když za ekonomický pokles nebude moct.

5 1
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik