Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Takže když Bureš který kudy chodí tudy lže neodpovídá na otázky ale spustí svůj prolhaný flašinet stále dokolečka, tak členové jeho sekty hýkají blahem;-D! Programové prohlášení vlády a předvolební sliby jsou prý nepodstatné! :-P jak odpovídat na otázky moderátor a neustále dokola mávat nějakým grafem který se ovšem neshoduje z oficiálních statistikou! Zlikvidované restaurace a obchody na malých obcích, zlikvidované zemědělské objekty které nechal jeho Agrofert chátrat protože pozemky koupil pouze kvůli dotacím, které ovšem byly určeny na rozvoj regionu kam měli přinést finanční prostředky! A ne skončit v kapsách miliardáře který s nimi dotuje svůj prodělečný business;-€Rv

1 0
možnosti
MV

Za ty prachy co Moravec bere musí předci odvést dobrou práci;-D;-D;-D

0 1
možnosti
KD

zlodej Babis ma jediny, program, dale nerusene krast

3 0
možnosti
PS

Lidi, nehádejte se zde. O vině či nevině rozhodují soudy.

K ČT, jejímž zaměstnancem je i pan Moravec - od sklepa až po půdu prohnilá instituce, veřejnost je nezajímá. Mohl bych o tom psát - od roku 2008 navrhuji zařadit diskuzi o"letním čase" a nic. Zabetonované, nezájem o utrpení dětí, které musí od března denně vstávat o hodinu dříve a nikdo se jich neptá, zda ji to vyhovuje. Už i ta byrokratická EU cosi naznačila, ale to je běh na roky, na dlouhou trať. V roce 1968 dokázali reportéři "na živo" vykolejit politiky, že před kamerou koktali. Naposledy jsem to v ČT viděl v roce 1998 v debatě u paní Bobošíkové, dost dlouho je tomu...

Jak funguje etický kodex novináře, který platí i pro redaktory ČT?

0 4
možnosti
LM

Václav Moravec udělal jedinou chybu, že toho člověka na druhé straně nechal lhát o věcech, na které se ho nikdo neptal.

Problém je v tom, že to ulhané populistické individum je premiér této země, takže se to dělá fakt těžko.

Ještě větší problém je v tom, že ti "inteligenti", co ho volí, tohle nikdy nepochopí a budou ho volit dál a ČT nahradí tím pravým KANÁLEM kde jim rozumí, TV Barrandov.

12 2
možnosti
ČP

Aha, lepšočlověk promluvil...amen

1 2
možnosti
JK

J21i47r79k34a 43K43o33c28h

11. 1. 2019 11:13

Naopak konfrontace s programem z roku 2013 je plne na miste. Ubehlo cele volebni obdobi na jeho splneni nebo spise nesplneni. Kdyz se budeme dotazovat na program z roku 2018, tak se bude vymlouvat, ze neubehl jeste ani rok.

4 0
možnosti
Foto

1. pan Moravec už dávno není nestranný novinář. Štve národ proti prezidentovi a premiérovi a neuvědomuje si, že jim tím přihrává voliče. Tady neskutečně funguje negativní reklama.

2. kolik % cenově dostupné elektroniky se nevyrábí v Číně ?

3. každý kdo je v Česku u moci slibuje nové kvalitní dálniční spojení.........

jel jsem zase jednou na Slovensko a projel se po kvalitní dálnici, včetně projetí Bratislavi.

2 7
možnosti
VR

Ano, s Burešem se debatuje těžko, protože většinou jen vede demagogické monology a ostatní diskutéry zcela ignoruje.

10 3
možnosti
PH

P60e47t79r 84H44o26r54á71k

10. 1. 2019 21:11

V článku je přesně a trefně popsáno, co se v tom absurdním pořadu dělo. Václav si zřejmě usmyslel, že pořad bude jen o tom, které dílčí věci se nepodařilo splnit z prohlášení v roce 2013, aby vládu pošpinil. Co se vládě podařilo, to zaznít nemělo. Proto se Václav pořád dokola ptal, proč není transformováno ŘSD (což nikoho nezajímá a nemá to žádný význam), třebaže mu andrej odpověděl. Nezajímalo ho, že se dálnice staví, zajímalo ho jen to, kolik se postavilo a pořád to opakoval (třebaže to svědčí hlavně o práci vlád před rokem 2013). Stejně tak se pořád dokola ptal, proč není nový zákon o daních, třebaže andrej mu na to opakovaně odpověděl. Václav to od počátku zjevně pojal jako souboj za svou (zřejmě již ani neskrývanou představu o světě) a svou one man show, namísto aby hosta nechal odpovídat na otázky a diváci si utvořili svůj názor. Údajně tradiční žurnalista tak byl zcela neobjektivní. Shrnuto, byla to pořádná moravcova žumpa. Takový pořad snad na veřejnoprávní televizi ani nechceme. Nebo snad zahodíme jakoukoli objektivitu a budeme tohle vyrábět?

3 7
možnosti
Foto

I84v62a62n 47M77a48r75e14k

10. 1. 2019 18:22

Karma p. Zemane. R^ [>-]. . . . Zajímalo by mě jakou značku svého mobilního přístroje zvolila oblíbená německá kancléřka A.Merkel, když před časem odposlouchával její komunikaci přes mobilní síť kdekdo. . . . . Ale tehdy se to nějak neřešilo, že ?

2 3
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik