Diskuse

Babišův rok.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
VM

Projevy jsem nesledoval a jsem šastnější.

Ale zareaguji. Nejnižší nezaměstnanost a nejvyšší růst HDP (přesto nás největší podvodník dál zadlužuje) není žádnou zásluhou páně Babiše, ani ostatních poskoků ANOFertu, ale je dán vývojem ekonomiky nejen v Evropě a hlavně, ekonomickými cykly kapitalizmu. Tedy jsem zvědav, až přihjde krize, a ona brzy přijde, zda to přičtete také na vrub lháře Babiše.

Růst platů je závratný především u politiků, u ostatních s bídou se zpožděním kopíruje inflaci. A ta letošní bude daleko masívnější. Tak že nula s nulou pojde. Růst minimální mzdy je politické gesto, které přinese jenom zatížení obzvláště těch menších podnikatelů, nic víc. Jo, a samozřejmě peníze do státní kasy na daních - no, zase to zatížení podnikatelů. Argumentovat potřebou růstu platů a minimální mzdy v době nejnižší nezaněstnanosti, kdy si každý může najít práci podle svého gusta, může jenom hlupák a zase jenom hlupák mu to může uvěřit.

Zlevnění jízdného pro důchodce a studenty pak logicky zaplatíme my všichni na daních a na zadlužování země.

A ke konci blogu? Pan Babiš není populista. Je to jen vyčůraný hochštapler toužící po neomezené moci, který má zaplacený nejlepší marketing a jak vidno, najde se dost lidí, kteří mu to ještě pořád žerou. Dělá jenom rozmáchlá gesta za naše peníze a mezi tím nenápadně hrabe, podvádí, hrabe a podvádí!

10 3
možnosti
JH

J93a19n 76H65r23u97š66k48a

2. 1. 2019 12:23

za krizi už teď může Kalousek (u nás) a Soros(ve světě)...a navíc je to kampaň...

4 0
možnosti
JC

Tzv. demokratické strany, sedící v parlamentu, musí být registrovány na ministerstvu vnitra. Tak i KSČM je, podle zákona, demokratická. Záleží na stanovách. Pokud tam není něco jako boj o moc a diktatura, tak je registrována, má své voliče. A to říkám jako člověk, který nikdy v KSČ nebyl, ani v STB.

2 0
možnosti
Foto

Podstatu asi nejlépe vystihne smysl citátu o hlasu lidu jako hlasu Božím.

"Nenaslouchejte těm, kdož tvrdí, že hlas lidu je hlasem Božím; vždyť zběsilost davu je vždy velmi blízká šílenství."

1 0
možnosti
Foto

Některé zdejší příspěvky to potvrzují.

0 0
možnosti
SN

:-)......Zhodnotil jste to přesně, jako vždy! Ale.....ty co jsou nažhavení a nas.aní na celý svět nepřesvědčíte. Ti ráno lezou z postele a už dopředu ví, že je všechno špatně.

Já také často píšu, tak dobře jako teď se republice a lidem, nikdy nedařilo! Ale může to opozice zkousnout, když korýtka jsou vyprázdněná a není naděje, že pokud tu bude Babiš a president Zeman, že se znovu naplní?

Je to pro ně na infakrt, ještě se dočkáme. Piráti, pátá kolona TOP, si znovu půjdou pofoukat bebínko ublížených puberťáčků do EU! R^R^R^

2 10
možnosti
Foto

Ale Babiš za to opravdu nemůže, že se máme, jak se máme;-D

8 0
možnosti
KS

Prací politika není být populistou, ale vysvětlovat své názory a postoje, aby byl lidmi zvolen a tyto názory a postoje mohl realizovat. Papouškovat to, co lidi chtějí slyšet a dělat to, co chtějí, aby dělal, neprojevit žádný svůj názor, případně z něj vycouvat, když to lidi nechtějí, to umí každý.

5 0
možnosti
Foto

a ta současná garda v tom vesele pokračuje

1 1
možnosti
JC

Soudruhu, ty už raději nic nepiš !!

5 2
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik