Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Lidé, pro které je hlavním a často jediným programem konfrontace, tedy vyvolávání střetů, do politiky nepatří. Schopný politik najde kompromisní řešnení. Neschopný se šprajcuje a ještě to dává na odiv, protože nic jiného neumí.

3 0
možnosti
LV

Vymezovat se proti Rusku by Senát taky neměl. Zvláště teď, kdy se naplno projevuje lekce z demokracie.

Zdroj: https://vladimirzeman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=686188&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

V tom případě bylo odtržení Sudet a obsazení Hitlerovou armádou pouhým splněním požadavků voličů, tedy naprosto demokratické, a není třeba se nad tím jakkoliv pohoršovat Nebo máte jiné vysvětlení, pane Zemane?

8 0
možnosti
Foto

Proč se takto vracíte v čase do dob, kdy u nás zákon silně pokulhával. Navíc to není srovnatelné. Sudety neměly nikdy statut autonomní republiky, Krym a Katalánsko ano. Takže vaše přirovnání není relevantní. Ani Žižkov se nemůže odtrhnout od Prahy. Autonomní republiky ano, SSSR byl plný autonomních republik a došlo k oddělení, zcela po právu.

Navíc myslíte si, že chystané politické procesy ve Španělsku jsou v pořádku?

1 1
možnosti
PK

Až do včerejšího vysílání Moravcova pořadu jsem si myslel,že je jen Babiš neschopný retor, kterého rozhodí každá jen malá narážka a jeho marketingový poradci nejsou schopni. Ale včera jsem pozńal,že i pýchou nadmutý pan Fiala je na tom obdobně. Jen několik dotazů a už to bylo osobní. bída velká politická bída na obou stranáchRv....pro autora karmaR^

6 4
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik