Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-) ............ Pane autore, podepisuji každé Vaše slovo! Jediný nejdokonalejší moderátor Moravec, ukázka toho jak lze rozhovor kočírovat směrem, který mi dala ČTV!

O Bartošovi, škoda mluvit! Rychle pochopil, jak být úspěšný.....bohužel jen v opozici, na víc nemá!

Včera jsem si pročítal i komentáře na FB, nejsou pro piráty lichotivé! R^R^R^

8 23
možnosti
MK

Zdravím pane Novák.....mám vážné obavy jestli jsme sledovali stejný pořad. Pan premiér dostal pěknou nakládačku. Naopak pan Bartoš skvěle připraven,nemyslím si že by byli Piráti v opozici....sledujete vůbec dění po Komunálních volbách? Jsou skoro ve všech koalicích, na rozdíl od ČSSD nebo KSČM, ti si pod sebou podřezali větev díky spolupráci s ANO. Abychom se ještě všichni nedivili, samozřejmě včetně Vás.....;-)

16 2
možnosti
MS

Vy jste fakt jako malý Jarda. :-)

2 0
možnosti
Foto

Cituji: ale to je problém těch.kteří sankce uvalily tedy USA a Eu. My snad nejsme členy EU?

3 0
možnosti
Foto

Jsme členy EU, to je zase pravda. Přesto nemusíme všechno papouškovat, nebo jak říkal pan Bartoš "být servilní". On to tedy myslel v kritice pana Vondráčka, že je servilní k Rusům. Tedy, že jim leze do ...... Takže nemusíme být servilní ke všemu, co papouškuje EU ve své servilnosti k USA. Neboli, jak správně pravil Babiš, budu hájit zájmy ČR a v té souvislosti mě nezajímá, kolik má kdo letadlových lodí. Prostě hájím zájmy své země.

Hájí je všechny země EU a proto všechny země EU jezdí do Ruska, sankce, nesankce, žít se musí. Proč Německo podporuje výstavbu plynovodu Nordstream? Ono snad není v EU?

3 5
možnosti
Foto

Chudák pan Babiš, on se pro nás tak obětuje. Miliony a miliardy získal čestně v době kdy všichni kradli, jak sám říká. A teď místo aby si jich užíval, tak chudák musí ještě ve vládě lobovat pro nějaké to zachování nebo zvyšování dotací, když to nejde samo. Svěřenecké fondy vůbec neovládá, Monice doma nenašeptává co koupit a co prodat, to by přeci bylo protizákonné. Akorát mu jdou třeba ty Lidovky nějak divně hodně na ruku. A my nevděčníci mu to vše nepřejeme. Člověk by nad ním slzičku zamáčkl.

20 1
možnosti
ZD

Trochu hysterický příspěvek... "obětuje, našeptává, nevděčníci, slzička" !!

Začínáte se podobat Marii...pozor !

2 0
možnosti
Foto

Já nikdy nepochopím,čím muže tolika lidem imponovat ufnukaný a ulhaný podvodník...stačí šikovná manipulace podpořená demagogií a máte místo mozku koblihu,potom nemužete napsat ni jiného.;-)Jistě,že politik muže v zahraničí mluvit do televize,podstatné snad je co tam mluví....to je Vondráčkuv problém,stejně tak jako jeho přítomnost v delegaci.

19 2
možnosti
PK

Když se chce psa bít hůl se vždy najde. Každý hlupák ví, že do Ruska se jezdí z celé Evropy a tak proč né z ČR. Piraty nebudu komentovat. Co se týče pana Moravce je všeobecně známo na které straně politického spektra stojí a je tak snadno čitelný. Na druhou stranu by si konečně Babiš měl nechat poradit od svých mediálních poradců, jak vést a pohybovat se v diskusi, to skutečně nezvládá, stále totiž hraje roli šéfa v privátní společnosti a to nefunguje.

5 3
možnosti
Foto

Chovní V. Moravce bylo agresivní, urážející - úplně "zapomněl", že jako moderátor, by neměl útočit na hosta ČTv, a být aspoň trochu nad věcí. (Být nestranný nedovede). Choval se nemožně, neprofesionálně, ne jako moderátor, ale jako jako jeden z diskutujících. Premiér Andrej Babiš sice není žádný beránek, ale neměl by vzbuzovat málem lítost, když se nedovedl bránit při útocích těch "dvou proti jednomu". ;-OPirátům jsem dřív také fandila, ale v neděli v otázkách v. Moravce se jejich šéf, Bartoš docela shodil. Byl nepřesvědčivý - a udání Pirátů v Bruselu opravdu vypadá jako podraz. Nebo se mýlím? Rv

5 13
možnosti
Foto

Mám dlouhý vedení. V Rusku už dávno nevládnou komunisti a rozpad SSSR byl sametový. Inu, na všechno se dá pohlížet tak, abyste mohl obdivovat ty, které obdivujete. Nepřipustil ani stín pochybností. A že jich tady je jako naseto...

6 3
možnosti
RS

R79u98d21a 43S66l13a61v59í55k

22. 10. 2018 11:07

Sametový rozpad? Čečenci si to nemyslí...

1 0
možnosti
ZL

Chudáčku, který ještě neprohlédl Babiše. Že žijeme pod vládou estébáka, usvědčeného podvodníka a lháře, vám nevadí?

10 6
možnosti
PK

zatím ještě nebyl usvědčen,soud neproběhl pane Lipský...

3 1
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik