Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

Stačila necelá hodinka debaty s předsedou Pirátské strany Ivanem Bartošem a Babiš měl nervy na pochodu. Během nedělní diskuze v České televizi vztekle prskal: „Udavači. Lháři. Kampaň. Chtějí dostat Babiše z politiky.“:-)

Když si odmyslíme některé smutnější zkušenosti s Piráty, je třeba konstatovat, že klidné a věcné vystupování Ivana Bartoše znovu ukázalo, že Babiš i přes zřetelnou profesionální přípravu, nemá svými osobnostními rysy na to, aby diskutoval s lidmi, kteří se ho nebojí a nejsou jeho podřízenými. Jednak neustále něco kamufluje a skrývá. Má totiž co skrývat a to je jeho deficit. A jednak se prostě neumí chovat. Může ovšem dál sázet na jednu svoji mimořádnou schopnost: Dokáže vzbudit lítost. To je jeho klíčový výkon.

51 4
možnosti
Foto

přiznejme otevřeně... včera v diskuzi sedělo nedozrálé sátileté děcko, kluk narvaný do luxuskvádra místo pubertální mikiny, kterému zdatně házel rukavice odredovaný srovnaný chlap výrazu kluka s věcnými otázkami a jasnými vyjádřeními a také přesvědčivým poselstvím...jsem pro tebe partner, a ne někdo, komu ty ,Andreji, budeš jako nabob po volbách posílat k jednání umrněné esemesky.R^

19 3
možnosti
JK

Uf to jsem si oddychl. Skutečně by se mi přitížilo, kdybych se konečně nedozvěděl, že za to vlastně může Kalousek.

Babiš zaparkoval u dcerušky v garáži hodně drahou motorku, i když na ní jezdit nesmí, tak se všichni povinně tváří jako by byla její. V průběhu parkování si jí AB bezvadně vytuní za naše peníze a ještě nás přesvědčuje, že máme být za to šťastní a přát mu to.

26 4
možnosti

Jo jo, Babiš má kliku, Standů Nováků je u nás pořád hodně:-)

8 1
možnosti

Nemusím vůbec sympatizovat s Piráty, ale Bartoš odpovídal věcně a naprosto srozumitelně!

To, že Vondráček a další poslanci jeli do Ruska, jako vazalové, vystihl přesně! Zatím co Babiš se opět předvedl, jako totální hlupák, který nedokáže klidně reagovat na kritiku, kroutí se jak had a napadá druhé ..Rv

23 12
možnosti
Foto

Ne nadarmo, napsal A. Mitrofanov nedávno, že celé to skákání kolem vulgarismů pana prezidenta má možná velmi strategický cíl. Nevěnovat pozornost zvláštní podivné misi pana Vondráčka. Naštěstí tu máme pořád v politice a médiích ty ostražité a chytré, naštěstí se věci tolik dnes neutají. Dlouho jsem OVM neviděla, je jasné, že musí lézt na nervy. Jenže co kdo proboha čeká, jestliže se na nejvyšších postech dějí nestandardní věci? Má tam být pan Moravec pro úzkou skupinu lidí -ve státním médiu??? pro pány Babiše, Zemana a pak pro zemany Vašeho typu, nebo se má objektivně ptát pro všechny? Pro všechny chtít znát uspokojující odpověď? Pan Babiš si jede na sebe? nebo Pan Babiš kope i za mne? Budeme tu donekonečna slyšet, jak se máme smířit s volbou prezidenta, s volbami vůbec... a pak tedy ano, chtějme , abychom odpověď dostali všichni, abychom cítili, že se kope za všechny...Pan Bartoš včera dokázal, jakkoliv mám k Pirátům semtam výhrady, že je politik, jakých je tu třeba. Hájit především zájmy NAŠÍ země. Chtít vědět. Vazalství bylo dost. Vztyčená hlava. Myslím, že články tohoto typu jsou předskokanem toho - v rouše slov o svobodě sehnout hlavu a držet ústa i krok. Nevidím jediný důvod A. Babiše litovat. Chtěl do VEŘEJNÉ nejvyšší ÚSTAVNÍ politiky? Prosím o Vaši odpověď.;-D

21 7
možnosti
JF

J69a65r88d72a 68F92i65š74e43r

22. 10. 2018 9:27

Andrej Babiš: To, co citujete je naprostý nesmysl....

Ivan Bartoš: To je výroční zprava Agrofertu....;-D

44 2
možnosti
Foto

A oba mají naprostou pravdu. :-)

16 0
možnosti

Co že jsme se to od hen toho premiéra vlastně dozvěděli?

1. Vondráček nás v Rusku skvěle reprezentoval. Jel tam proto, aby se s naší delegací vůbec

někdo bavil. Češi, co v Rusku pracují, neví, ke kterému doktorovi mají jít.

2. Krnáčová je skvělá manažerka.

3. Všetky štátné firmy som dal do pořádku. Česká pošta je v rozkladu.

4. Dana Ťoka nebertě vážně.:-)

34 3
možnosti
MS

S tou Krnáčovou mě taky pobavil. Těsně po komunálních volbách tvrdil, že Prahu prohráli kvůli té skvělé manažérce. ;-D

9 0
možnosti
LB

To, co, pane Zemane, považujete za rozlitou žluč, není nic jiného než standard novinářské práce, navíc sešněrovaný přísnými pravidly veřejnoprávního média.

Moderátor není od toho, aby politikovi vytvářel předvolební šot, nebo mu dělal PR,

ale aby byl rovnocenným partnerem v diskuzi a z politika dostal odpovědi, které zajímají široké spektrum diváků. Tedy i ty, kteří mají jiné názory a preference, než vy.

Politik v demokratické společnosti musí veřejnosti skládat účty, navíc když jde do televize, dopředu zná okruh témat, může se na ně připravit. A Babiš má k tomu celé týmy odborně fundovaných lidí.

Myslím, že než začnete vynášet kategorické odsudky, měl byste se seznámit alespoň s elementárními pravidly oboru, který hodláte podrobit tvrdé kritice.

34 5
možnosti
Foto

tohle mi přijde jako jeden z nejlepších příspěvků, kde normální člověk věci uzná... vyargumentovánoR^ Vždycky si přehodím to všechno psané do opačna a at mi minusovači prominou,ale ;-D;-D;-D co by z toho podle nich vyšlo :

moderátor má vytvářet PR, má vytvářet šoty...nemá byt rovnocenným partnerem v diskuzi, nemá to zajímat široké spektrum diváků... nemá:)) Politik nemusí skládat veřejnosti účty, navíc do televize nezná otázky a nemůže se na ně připravit(to mu přejete hezké věci:-(;-);-D) Babiš nemá žádný tým. má chudák neodborníky, nefundované lidi (to máte pravdu s tou nefundovaností)

nemyslíme si, že autor by měl myslet, že by se měl seznámit s věcmi, o nichž píše... no vždyt to nepodrobuje vlastně kritice... tak dobrý:)))

Maruško Šámalová, já Vas mám ráda:))

5 0
možnosti
Foto

A kdy vysílání ten rozhovor, co popisujete?

Já se díval v obvyklou dobu, ale tam bylo něco jiného.

9 1
možnosti
Foto

;-D ....-. zdravím StanduR^

1 0
možnosti
MK

Pane Zeman....proč prostě nepřiznat, že se konečně našel někdo kdo se pana premiéra nebojí...byl hodně v úzkých a měl co dělat aby celou debatu ustál. Mě se to naopak velmi líbilo a u mě tedy pan Bartoš zabodoval. Má naprostou pravdu, ať už se to týká dotací, Ruska nebo vyznamenání podnikatele Krůpy. Jak začne pan premiér mluvit československy tak neví kudy kam. Za mě velké plus Pirátům....

26 6
možnosti
LB

To je naprosto přesné! Jakmile začne Babiš používat husákovštinu, československou hatmatilku, je to neklamným znamením, že je v úzkých.

(A jazyková lektorka paní Postlerová aby skočila z okna..., tolik let práce a takový kormoutlivý výsledek.)

3 0
možnosti
DV

D18a92v38i21d 66V26l30k

22. 10. 2018 9:03

Asi jsem viděl jiný pořad. Agresivního Babiše uhýbajícího a neschopného odpovědět na žádnou otázku.Žvanícího pořád ty stejné nesmysly o korupci a účelovce. Moravec se jen dožadoval odpovědí a podle mě byl moc měkký a slušný. Bartoš byl totálně pod tlakem agresivního Babišova vyjadřování.Babiš ho chvílemi skoro nepustil ke slovu.

19 8
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik