Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J71a36n 14K22o67z62l82e58r

22. 10. 2018 13:59

Ať žije liga všech proti všem !

1 1
možnosti
PM

Trapná obhajoba neobhajitelného Babiše. Problém mají všichni okolo, jen Babiš je neviňátko. Člověče, to děláte opravdu z přesvědčení? Chtělo se mi napsat, že mi Vás líto, ale ne, není, jste jen hlupák, který skočil Babišovi na nalep.

34 9
možnosti
MK

je to PR článek. Ovlivňování veřejného mínění a vymývání mozků pomocí tzv. hlasů z lidu. Jednou sportovec v tričku, podruhé úředník, potřetí myslivec. A tyto články se vždy dostanou mezi vybrané, přestože mají nejvíce mínusů. Náhoda? Další rafinovanější forma Babišovy propagandy, navenek se tvářit jako seriozní server, ale přes odkazyna bulvár a tuto trollí drbnu obhajovat Babiše.

4 2
možnosti
Foto

Tak já to také viděl. Tolik neschopnosti věcně argumentovat jsem málokdy u někoho viděl. Že Babiš není schopen dát dohromady českou větu mu nezazlívám. To, že Babiš zásadně neodpovídá na položené otázky, že není schopen věcně diskutovat, to, že neustále omílá věty typu jeto kampáááň a tradiční strany, případně Kalousek, je prostě fakt. A včera to bohužel vyniklo v plné míře. Vedle Bartoše a následných hostů Zaorálka a Kobzy, bohužel ( a to zdůrazňuji) vypadal Babiš jako absolutní hlupák. Jestli nás vedle Zemana ještě toto reprezentuje v zahraničí, nemůžeme se divit, že nás neberou nikde vážně a jsme jako národ k smíchu.....:-/

43 6
možnosti
MK

Další z PR článků a autorů Andreje Babiše. Ale víc a víc lidí chápe, že tyto články nepíše člověk na obrázku, ale tým Marka Prchala.

8 4
možnosti
JD

Vondráček si jel do Ruska u příležitosti 50. výročí říjnového "stažení" vojsk Varšavské smlouvy zopakovat roli užitečňáka Alexandra Dubčeka a vy nad tím jásáte? Inu, někteří lidé se prostě chtejí zničit sami, jen do toho netahejte celou zem.

25 3
možnosti
JP

Pane Dušek, vy jste celá zem?:-)

2 12
možnosti
ZD

Vážený pane tady to schytáte a jak čtu schytáváte. Koukáte se na události svýma očima a nevidíte to, co je zjevné celému demokratickému bloku. Na specializovaných webech Vám vždy řeknou, ne to co bylo, ale jak se k tomu máte stavět. A Vy je nečtete a to zde nepochodíte. Já osobně Vám ale držím palce.

12 14
možnosti
LB

Máte v blogu věcnou chybu. David Ondráčka je deset let šéfem Transparency Internacional, která se zabývá především korupcí. Amnesty International je organizace hájící lidská práva.

10 0
možnosti
Foto

Děkuji za upozornění, máte pravdu, znám obě tyto organizace, přesto se mi vloudila chyba.

2 0
možnosti
MB

Opakuji tezi, že Zeman Babiše jmenoval - Aby nebyl vydiratelný! Říkám, že vydiratelnější osoby v ČR není! Opravdu by bylo krásné, kdyby jako Cyril - Metoděj k nám někdo doputoval - A začal to dávat do pořádku! Doputoval novodobý a evidovaný Vekslák! S imunitou a našim státem - jako krytím a motorem jeho podnikání. Je vydiratelný Merkelovou, pobíráním přímých prostředků od německé vlády + dotacemi. Už zajímavé proměny! V září zpochybňuje význam a existenci Agentury Frontex - V Polsku už slovník mírní. Žluč vytekla, kdy mu Bartoš říká, že ČR může být odstřihnuta od Dotací, pro jeho nenažranost.Ten střet zájmů je tak kolosální, že logicky Kalousek, Olaf, Ttransparency - To všechno jsou škůdci :-)

27 4
možnosti
JS

Tak na to jak jste ho tady popsal tak tu zemi vede celkem dobře. A to nejsem jeho volič. Zkuste ho porovnat s minulými předsedy vlády a jejich kumpány.

3 1
možnosti
JH

J23a60n 46H77u73r66y98c30h

22. 10. 2018 10:26

OVM - nejhorší pořad ČT.

18 26
možnosti
Foto

A pak že úderná hesla u nás zanikla s pádem vlády jedné strany. :-)

14 1
možnosti
PT

P32e58t79r 61T40o26m39e75k

22. 10. 2018 10:11

Tedy tak jednoduché, jak to prezentujete to rozhodně není. Asi to je podle zákona ale, že Babiš své podniky ovládá i přes svěřenecké fondy a svoje děti je snad jasné i vám. Nebo si myslíte, že to tak není a že v okamžiku kdy skončí s politikou se mu všechny vrátí zpět, to je jasné taky. myslím, že i vám. Svěřenecké fondy jsou zkrátka jen takové oblbovátko na nás.

14 3
možnosti
ZD

Možná na Vás - já se oblblý necítím. Svěřil to tam na čas dle zákona a možností.

Opravdu byste požadoval, aby navždy své podniky prodal výměnou za dočasnou politickou funkci ? Zkuste přemýšlet petře.

4 2
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik