Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nase organizace statu a volby do teto organizace, nam prinaseji takove clanky, jak nam jeden autor predklada. Zdejsi diskuze ukazuje na KVALITU nametu clanku a take odezvy na nej.

Kazde volby do nasich statnich instituci nam predlozi vysledek, ktery nam ten "gulas" na politicke scene jeste vice rozviri. I ta strana, ktera nam dala premiera, nema mandat vladnou sama. Cekali jsme pres pul roku na vytvoreni vlady. Kolik dnesnich diskuteru je spokojeno s timto vysledkem, s timto uskupenim? To se take tyka vysledku volby do mistnich funkci. Koalice NIKDY neprinese obcanum to, co svym hlasem chteli podporit. At je to na urovni mistni, krajske a hlavne na urovni celostatni. Koalicni smlouva ROZMELNI vuli volicu, protoze zde neni jediny vitez. (podobne jako pri volbe prezidenta a senatoru). Hodnoceni po skonceni mandatu je nepravdive, zkreslujici. Cela spolecnost tim ztraci.

0 0
možnosti
Foto

Nejvíce mne pobavila ta pasáž článku, kde autor podává výčet s jakými inovacemi přispělo ANO k úspěchu předchozí vlády. Byl to výčet všech úspěchů.Na neúspěchy se v koalici specializovali ČSSD s lidovci. Ten článek musel autorovi diktovat Babiš.

9 0
možnosti
Foto

Babiš přinesl řadu důležitých nápadů, které vehementně prosazoval. EET, zvyšování důchodů spolu se zvyšováním platů ve veřejné sféře. Bylo toho mnohem víc, ale to není důležité. Nepřivlastňoval si to, vždycky hovořil o vládě, premiér byl u něho vždycky pan Sobotka. Sobotka zahodil velikou šanci zapsat svou vládu jako výjimečně úspěšnou. Nevyužil to, naopak Babiše podrazil, vyhodil z vládya celou vládu tím pasoval do role neúspěšné.

Volič to viděl, volič to zaznamenal, volič to vyhodnotil. Výsledek, ČSSD se potácí nad propastí. ODS, Piráti, STAN, Lidovci, ti všichni v tom mohli ČSSD vykoupat, kdyby s Babišem někdo z nich šel. Nabídku, kromě Kalouska, myslím dostali všichni. Každý svého štěstí strůjcem jest, jak praví klasik, ODS i Piráti promarnili velkou šanci.

0 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 1
možnosti
Foto

J48a43k74u89b 29R85o57t62h

12. 10. 2018 9:29

Ale prd. Socanům zlámala vaz spolupráce s Babišem a neschopnost komunikovat relativní úspěchy vlády. V minulém volebním období především. Babiš nastaviol komunikaci tak, že co se povedlo, je jeho zásluha a co ne, je vina socanů. Pak je dorazil lithiem a podobnými věcmi. Nu a současní socani to dělají zase. :-/

5 0
možnosti

:-).......Také Vás pochválím! Pořád mi vrtalo hlavou, proč tak tvrdohlavě prosazovali POcheho, který budil už od pohledu všeobecný odpor. Když jsem se postupně dočítal, jak měl zadrápnuto v Praze, ze zákulisí ovládal pražské ČSSD, jeho pozitivní vztah k imigrantům, tak se nelze divit, že to mnoho členů otrávilo.

U presidenta je mi to jasné, ten se s ničím nemaže, proto ho mají jeho odpůrci tak v lásce. Mně se líbí! R^R^R^

2 0
možnosti

Ta strana už se měla rozdělit tak před 5 lety. Na proevropskou ČSSD a na Zemanovskou a ta klidně sloučit se Zemanovci. Samozřejmě, že jí vyluxoval voliče Babiš atd., odrazují některé postavy, ale nejvíc lidi odrazuje ta rozpolcenost. Prezident neodpustil straně svou prohru s Klausem, a tu stranu chce utýrat. A lidé typu Hašek, Zimola a Škormach mu v tom vydatně pomáhali.

3 0
možnosti
Foto

Karma a v zásadě souhlas. Vím, že to kritici otočí na "všehoschopný", ale on ten Andrej Babiš je opravdu schopný, má přehled a vystupuje kompetentně.

A ať se to komu líbí, či nelíbí, tak převyšuje zbytek politické scény. A ČSSD se s ním může svézt k nové popularitě, zatímco neustálé útoky na Babiše ho spíš posílí a útočníky oslabí.

3 1
možnosti

J57i22ř23í 83K93a72l68o29u21s

12. 10. 2018 10:17

Koneckonců je to vlastně také rozvědčík.

0 0
možnosti
Foto

Málem jste mě rozplakal jak je ten Babiš hodný....

Nejsem příznivec sociální demokracie, ale za Sobotky pracovala dle mě o sto péro, jen podcenila marketing a tak jim ten hodný strejda, který zabubákoval s lithiem apod., , všechno sebral...

3 0
možnosti
Foto

V podstatě autorovi neodporujete. Vláda pracovala dobře, to asi ano, ale Sobotka není politikem a proto to neuměl prodat. A svou demisí - "nedemisí" se u rozumných voličů zcela odepsal a u některých dokonce zesměšnil.

Každý je strůjcem skutků svých a Sobotka měl od počátku své kariéry být úspěšným bankovním úředníkem a ne katastrofálním politikem.

1 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik