Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdo to vydržel měl by dostat metá. Nekonečné diskuzní příspěvky, a většina z nich nezajímavých, jako přes kopírák... Dívala jsem se namátkové, ale i tak stačilo. A čtrnáct hodin - to už je síla. ;-)Rv

0 0
možnosti
Foto

Hezký pohádky. :-)

Ale nebojte, napíšete jich ještě víc, protože bude hůř.

0 1
možnosti

Sněmovna makala přesčas-z našich daní se prožvanila.

1 0
možnosti

P87e75t67r 61S20k12á19c85e50l

12. 7. 2018 22:27

Před lety nastoupil jistý nový poslanec do Poslanecké sněmovny a sepsal článek o tom, jak je nízká produktivita práce poslanců. Předtím totiž pracoval v komunální politice. A hle, asi dostal "po šlapkách" od svého sekretariátu a zbývající roky jeho mandátu se o něm neslyšelo. Bodejť...a takže pokud chceme přeměny, všichni k volbám a dát výpověď všem dosavadním. Jinak se změny nedočkáme...R^

0 0
možnosti

:-)...........Napsal jste to moc pěkně, ale určitě narazíte! Bylo to výživné. Paní Němcová se svým procítěným projevem a bloudění v historii, tomu dala korunu. Pozadu nezůstal ani Kalousek který, jak jsem slyšel před chvílí v TV byl u řečnického pultíku nejvícekrát.

Dobře ometl KOváčik, když odhalil jeho lež, že spolupráci s komunisty nejednal!

3 1
možnosti
Foto

A vysvětlení panem Grebeníčkem pojmu "trestně stíhaný". To je mediální výraz, který si oni frustrovaní osvojili. Nemá praktický význam. Trestně stíhaný člověk je až člověk pravomocně odsouzený.

Zdroj: https://vladimirzeman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=670379

Buď kecá pan Grebebíček, nebo vy jste se fatálně seknul.

2 1
možnosti
Foto

Proč si myslíte, že to tak není? Policie má právo předvolat k "podání vysvětlení" každého z nás. Nemusí ho ještě nijak obviňovat. Poslance k témuž předvolat nemůže, neboť ten má poslaneckou imunitu. Tak požádá o jeho vydání. Ale označit ho jako trestně stíhaného? To mohou jenom média a ta to z chutí dělají.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS