Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JSS

Fiala s ODS, i lidovci a nyní unavená Topka s nevýrazným Pospíšilem- to jsou jen poskakující trpaslíci, kteří ani nepoškrabou Burešovi kotníček.... A k Zemanovi chodí na výprask, absolutně bez invenkce - pádnosti. Jestli takhle chtějí dále být, tak končí, protože takovéhle nicnýmandy nikdo nemůže chtít!

A zatím KSČ chytračí a bude až vydírat, přiživovat a sílit! A ta Okamurova grupa- ta jen čeká na příležitost - hochštapleři na entou....

A Babiš - ten je v pohodě.... český dvorek na pohledání ....

2 2
možnosti
MB

To je pořád to, co společnost polarizuje - úhel pohledu. Já, pak říkám, že M. Zeman je zdroje zla a problémů. Vypustil Krakena ostudné pověsti - bez Lustrace. Ti, kteří říkají - S Krakenem Burešem nikoliv ! a své slovo dodrží, jsou špatní. Babiš volně plave po volném moři a na Poseidonův trojzubec si ty své napichuje - SPD + KSČm + ČSSD ? Úlovek se již rýsuje - síť vlády bude plná ! Miloš, jako rybář Petr si libuje - Zdař Bůh pro horníky již skončilo - nyní Bude - S pozdravem - Petrův zdar ! Miloši touto cestou děkuji a nazdar ! ... Ta státotvornost nemá chybu ... :-)

4 1
možnosti

Fialova ODS není ta ODS, kterou bych chtěl dál volit.

6 4
možnosti
SN

:-).........Jako vždy výborně napsáno ! Vidím to stejně. Fiala.....škoda mluvit! Váda s ČSSD, tolik ústupků, při jejich zastoupení v parlamentu....neskutečné. Myslím, že jde o jedno.....Babiš ukázal spoustu dobré vůle a nakonec to určitě skončí, Protože v některých věcech Babiš nepovolí.

Navíc ho nutí rozházet se to s SPD, kterou Hamáček považuje za stranu extremistickou, což svědčí o jeho mdlém rozumu. Dokonce chce po Babišovi, že SPD nesmí pomáhat prohlasovávat zákony, které se mu nelíbí! Jak to má Babiš zařídit? Noooooo, moc se bavím, jak je v TV poslouchám! R^R^R^!!

7 10
možnosti
MP

Tak správně bouchnout do stolu a konečně Babiše s Faltýnkem dat do vazby a byl by pokoj a mohla by vzniknout vláda.

10 4
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik