Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Uzasne, pane Zemane. Nevim, zde vy se nechcete zalibit tomu druhemu stejnojmenovci. Ten take semotamo hlasa bludy. Vy jste ho dnes predcil. Drzim vam palce, aby jste byl pochvalen.

2 2
možnosti
BV

Pane Zemane,

co k tomu videu říkají osoby na něm zachycené

https://cz.sputniknews.com/video/201804147152531-syrie-chemie-utok/

2 0
možnosti
Foto

Já bloud jsem si myslel, že mám po Listopadu od přitroublé socialistické propagandy pokoj. A ejhle, je tu zpět. Sice z opačné světové, ale o to v primitivnějším podání.

6 3
možnosti
VV

Ale ma to dnes mnohem dal. Musi obletet temer celou zemekouli.

1 0
možnosti
BH

Když není důkaz, tak se prostě řekne že je tajný a předhodí se divadlo jako když by vycákla upuštěná litrovka Sava

4 0
možnosti
SN

:-).....Při tom celém humbuku, nikde ani řeč o mrtvých. Do nemocnic se nic nepřivezlo! Nebo to všechno hadicí hasiči zachránili? !!!!!!

6 4
možnosti
JL

V te oblasti ty nemocnice jiz nebyli. Ty rozbil Assad jiz pred tim. Pri tomto utoku chemickych zbrani zemrelo 75 deti a dospelich.

2 3
možnosti
VV

Myslite, ze Donald Trump nema moznost videt sestrihy z RT nebo Sputniku?

4 3
možnosti
JB

J57i65r37i 77B94o48r

16. 4. 2018 13:07

Jak je to možné,vždyť každý občan v Sýrii má ve skříni několik ochranných obleků pro různé příležitosti. Kontrolní otázka.Viděl jste někdy někoho hasit oheň bez požárního ochranného obleku? On trochu hraje roli čas.

1 3
možnosti
LM
Foto

Kdo sestřelil letadlo nad Ukrajinou, se ví, kdo byli odstřelovači na Majdanu, se ví, kdo provedl útok na dvojího agenta Skripala, je známo,kdo provedl teď útok raketami na Sýrii je také známo.RvRvRv

7 7
možnosti
Foto

No, o tom je ten článek. Nic se nevyšetřilo, ale ví se.

16 1
možnosti
JB

J20a94n 30B32u95r72i72a40n

16. 4. 2018 12:05

Nevím, jaký je postup při zasažení sarinem, ale při zasažení chlorem 1.pomoc opravdu spočívá v oplachování velkým množstvím vody.

Nemyslím si, že ta místa, kde to oplachování bylo natočeno byla zároveň přímo zasažena chlorem, tudíž nechápu, proč by se měli ti "záchranáři" nějak zvlášť chránit. (Předpokládám, že se ti postižení z místa zasažení nějak dostali).

3 0
možnosti
Foto

Proč neexistují záběry přímo ze záchranné akce, s oblečenými záchranáři v ochranných oblecích? Že by se do takové akce báli bojoví kameramani? Nebo se ti zasažení z místa dostali opravdu sami?

4 3
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik