Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Takže dle vás je její přítomnost současně i ospravedlnění všech zločinů? Nevadí Vám oslavování masových vrahů a bagatelizace obětí?

Směšné.

16 2
možnosti
SN

:-)......Dobře jste to napsal! Někteří se zasekli rozumem v roce 68. jak často píšu! Jenže.....mnoho vody od té doby uplynulo a jestli dnes někdo straší komunismem, tak to je snad jen pro ty, kterým to vyhovuje.

Dnes jsou skutečně komunisté v parlamentu stranou, kteří chtějí, aby se věci pohnuly dopředu, zatím co ostatní,("klasické"), uražené, že zůstaly za vítězem voleb o délku parníku trucují, jak trucovité děcko! Chodit si pro peníze do parlamentu a další bonusy, jim zřejmě ke spokojenosti stačí ! R^R^R^

1 14
možnosti
Foto

Vaše - budu tomu říkat naivita - je neskutečná. Stejně jako autorova.

18 1
možnosti

Pan prezident toho dělá více. KSČM předevčírem oslavovala výročí Vítězného února, nastolení komunistické totalitní diktatury. Pan prezident k tomu neřekl vůbec nic. Takže druhou světovou válku si stále připomínáme, komunistickou diktaturu by pan prezident zřejmě nejradši zatajil.

17 1
možnosti
LB

Pan prezident nejen ignoroval 70. výročí "Vítězného února" a se zpožděním reagoval na vraždu slovenského novináře, ale nějak mi uniklo, že by po blahopřál našim olympionikům. Zřejmě potřebuje klid na práci při přípravě projevu na sjezd komunistů.

3 0
možnosti
MB

Mějte rozum - Romanticko komunistické ideje přejely pásy tanků v r. 1968. Pak již jenom pragma držení moci. Poslední zbytky rudo snu se rozplynuly v r. 1989. Nefunguje to nikde - tedy spolek blouznivců Našich hor. Jiný pohled ovšem je na ty turistické vůdce oddílu ! Falmer, Skála a spol. Církev a KSČm jsou nejbohatšími subjekty v ČR ! U cáírkve je zdroj jasný - 2000 let - u KSČm 41 let- opravdu úžasné ! Nemovitosti, konta, jen za pronájem kanceláří roční příjem 10 milionů Kč ! Jinými slovy řečeno - Pokud např. soudruh Skála je členem od r. 1970 - znemožněn, podobně Filip - agent STB - znemožněn - Ale ! - Pak mu strana zajistila slušné bydlo. Nedidém se pak ani např. mladému Cvalínovi - Se do vedení rudo fabričky dostat ! Proč tam ovšem přichází M.Zeman, nechápu ! Zatím si vzal funkci kádrováka Agrofertu ... Možná překvapí a rudokožce odsoudí ! Anebo, očekávaně začne - Soudruzi, stýskalo se mi po vás ... Máte pravdu, KSČ i "m" není třeba zakazovat - Slušný človek touto opovrhuje ... Pak s STB u jednoho stolu , člověk nesedí - Ani rudé koutky, nenavštěvuje ... :-)

13 0
možnosti
LV

Nevšiml jsem si, že by některý z Německých šéfů stran a potenciální kancléř byl trestně stíhán pro podezření z finančního podvodu..

10 1
možnosti
KP

Nebyla poptávka, nebylo stíhání.

2 5
možnosti
Foto

...a ostatní strany by měly jeho mandát podpořit? Proboha a proč? To mají vytvořit opět něco jako národní frontu? Nicméně to nejhnusnější čeho se zastáváte je přítomnost prezidenta na sjezdu KSČ (M). To v době výročí komunistického převratu jen dokresluje Zemanovu absenci morálky a nakonec i vaši.

23 1
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik