Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

Politika že do sportu nepatří? Hezký a v současnosti ruskou klakou hodně nadužívaný slogan, jenže....už od samých počátků novodobého sportu do něj nevyhnutelně patří a Rusko s jeho státem řízeném sportování za slavnější vlast je sakra politika.... Politika je v moderní době součást každodenního života. Už když se zakládaly olympijské hry, tak se zakládaly bez Německa, protože tehdy bylo vyhrocené napětí mezi Francií a Německem o různých bojkotech ze všech stran ani nemluvě.

Sportovci reprezentují svoji zemi občas i úspěšněji než všichni politici a společnost k nim vzhlíží a toho politici samozřejmě využívají, nebo zneužívají, jako teď třeba Rusko...

2 0
možnosti
JAN

Jen perex. Jste naprosto mimo. Byl doping státem, tedy Ruskem , řízený ? Byl. Takže je to jen návrat k právu. ... prý politika ? Jste mimo. Vysvětlete sportovci, že medaili dostane možná za 4 nebo třeba i více let !

14 1
možnosti

Souhlasím s tím, že mají být trestáni přistižení sportovci a všem se má měřit stejným metrem.

Ale případ Ruska je odlišný - podle všeho existují důkazy, že doping byl státem řízen a že to bylo systémové. Což znamená, že vyloučení Ruska jako státu z olympiády je bráno jako trests pro systém, který doping řídil. A je dobře, že sportovci, kteří nebyly a nebudou pozitivně testováni na olympiádu mohou. I když budou všichni křičet, že jim berou největší motivaci - reprezentaci své vlasti, tak si velmi dobře uvědomují, že bojují především za sebe - za svou slávu, za lepší smlouvy...

12 1
možnosti
Foto

Pokud budou křičet, že jim někdo bere reprezentaci své vlasti, tak se k tomu státnímu dopingu hrdě hlásí a minimálně morálně jsou na stejné úrovni jako celé to prohnilé zdopingované Rusko.

6 1
možnosti
VK

Tak se nám blogger definitivně odkopal.

Jinak je docela k smíchu, když v jiném článku se čertí hokejista Zaripov potrestaný za dopink.;-D

5 0
možnosti
Foto

:-);-D:-) Asi tak ;-D;-D:-). Kdo s čím zachází, s tím také schází. Je dobře že budou moci startovat čistí ruští sportovci a ještě lépe je, že tam nebude vlát vlajka státu, kde sport je nad politiku a doping je nad sportem.

7 0
možnosti
KT

Neodkopal se MOV, už když přidělil ZOH 2014 Rusku?

Ostatně jeho šéf se zná s Putinem celkem dobře.

4 0
možnosti
RH

Jak byste řešil to, že nějaký stát masivně podporuje dopping svých sportovců přes veškeré kauzy a varování?

4 0
možnosti
Foto

Jaké kauzy a varování? Není to jen plácnutí do vody? Co tedy mělo Rusko udělat?

2 8
možnosti
Foto

Politiku do toho zatiahli Rusi. Na nich sa obracajte. Čo zasiali, to žnú. Zo 151 odobraných olympijských medailí za celú históriu pripadá 50 na Rusko... ktoré existuje od r. 1991 a všetky medaily boli odobrané za vlády Putina po r. 2002. Teraz to proste prasklo.

9 1
možnosti
Foto

To jsou stále opakované báchorky.

4 9
možnosti
Foto

běžte vysvětlovat našim biathlonistkám, jak je příjemné dostávat medaili poštou po čtyřech letech.

13 0
možnosti
Foto

Měla víc zabrat, děvčata.

4 6
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik