Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

DOTACE JSOU ZLO. Zrušením dodací se ušetří trojnásobek toho, kolik se jich vyplatí. Dotace jsou naše daně, které se přerozdělí tak, že 75% se použije na propagaci (bez toho to nejde), administraci (úředníky, jejich provozní a osobní náklady), projekty (zejména preferované firmy), předraženou a nezřídka nesmyslnou realizaci (to je důsledek korupce), podvody a zlodějiny (typu hnízdo). U cca 15% (jestli nepřeháním) se dotace trefí a proto musí být viditelně propagována nezaměnitelnou cedulí.

Přepočítejte si úsporu na oblíbené komodity jako, školy, nemocnice, hasičská auta a pod., nebo radši ne, ať vás neklepne. V tomhle EU dotačním světě se stovky miliard přehazují vidlemi. Úspěch korporací se měří jen výší přijatých dotací a Babiš je v ČR absolutní jednička, však si na to píše zákony (např. zákon řepkový). Čím větší bude mít moc, tím víc nás ožebračí (chudinka ublíženej).

3 0
možnosti

Jen "drobná" poznámka: ČR si svými demokraticky zvolenými institucemi rozhoduje, na co peníze z Bruselu použije. A stanovuje podmínky.

0 1
možnosti

EU stanovuje minimálně oblast použití. Peníze na sociální politiku nelze použít na rozvoj průmyslu.

Čapák má problémy minimálně se dvěma podmínkami:

1. Podmínka nezávislosti projektu - stojí na pozemcích v majetku Agrofert a jeho služeb bylo využíváno při realizaci.

2. Nelze financovat z jiných zdrojů - Agrofert se zaručil za bankovní půjčky pro Čapí hnízdo ve výši 350 milionů Kč.

To by mělo stačit pro neudělení dotace.

1 0
možnosti

P39e49t48r 22B50u70r65i22a70n

23. 8. 2017 10:23

Jen opravím:

-Babiš úmyslně obešel zákon za účelem neoprávněného zisku, což je samo o sobě trestné.

-do jogurtu (původně mléka) se přidává mléčná kultura, mikroorganismy, a jogurt se dál už zahušťuje sám pomocí jejich množení při teplotě 30°-40°. Je to přirozená a naprosto nejlevnější cesta.

-audit si nechal Babiš udělat sám, soukromý a výslovně auditorům řekl, co mají porovnat s čím a co mají nechat na pokoji. Audit potom začínal prohlášením auditorů, že se jedná o soukromou objednávku a v ničem toto posouzení neplní kritéria oficiálního auditu a lze ho použít pouze pro vnitřní potřebu. To, že Babiš udělal ze svých voličů hlupce, je už věc jiná.

4 0
možnosti

Ohl.toho auditu - ono nakonec sama auditorská firma (PwC, mj. kdysi jsem tam pracovala) sdělila, že se o žádný audit nejedná, pouze o jakousi zprávu. Ono totiž kdo kdy viděl audit na dvou A4, že jo....nicméně anonisté chrochtali nadšením, takže účel to splnilo.

2 0
možnosti
Foto

"A přitom nebylo konáno nic proti ničemu" sem jsem to dočetla, abych si o autorovi cosi pomyslela a šla jinam.;-(

P.S.Stále chybí ten zvracející smajlík.:-/

7 0
možnosti

Tak to jsme si pomyslely obě to samé.

3 0
možnosti
Foto

Nu, například té řepky český zemědělec zrovna moc nevypěstuje. On totiž tendry na dodávání biosložky do paliv již téměř absolutně ovládá jedna firma. Můžete hádat která a jak se její podíl zvýšil za ministrování jejího šéfa.

6 0
možnosti

Všeci kradnú. Proč by nemohl Babiš, že?

6 0
možnosti

Vždy největší zloděj křičí o ostatních, že kradou. To je jeden ze signifikantních znaků zloděje.

0 0
možnosti

Současná dpba přerozdělování došla tak daleko, že klasického zloděje, např. kapsáře si pomalu můžeme vážit ! On něco musí obratného předvést a zariskovat. Je pohodlnější se posadit do centra systému, podobně do všerůzných rad a orgánů ! Pak největší bojovnicí za naše blaho se stala bývalá Kleslová, která legálně si vyseděla měsíčně 300.000 Kč, aby se nám tedy lépe žilo. Já s úsměvem vzpomínám na doby pra dotačního socialismu ! Pionýři stavěli své čestné hlídky k památníku a potřebovali látku na kroje. Hospodář SSM tedy objednal a hle - Jeho šatník obohatily i nové obleky ! Přitom žádnou hlídku s nimi nedržel ! ... Dotace - nekonečný příběh dobra - ve skutečnosti novodobého zla ! .Teď se hlídky již drží u u hnízda čapího ! :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik