Diskuse

Že by vzpoura médií u nás?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak v dnešním, třetím pokračování se mi Putin moc nelíbil, vskutku slovy, způsobem argumentace, mimikou a gestikulací připomínal jednoho muže s knírkem.

1 0
možnosti
Foto

A také mě docela dobře pobavilo, že na to, aby si mohl poprvé zahrál hokej, zajezdil na koni atd, se musel nejprve stát prezidentem. Jinak řečeno, do svých 60. let.

1 0
možnosti
Foto

No člověk by řekl..... Diskuse je jenom o zastydlém levičákovi Stonem (dokonce americký Fučík?), ale o čem se v těch rozhovorech mluví, to jako nic? Já vím, je to jen potvrzení toho co všichni - to jest já, ale i všichni diskutéři vědí, tedy že pravda je někde venku, tedy ne tam kde nám ji nařizuje vidět hlavní mediální proud. Ani pár těch událostí, které jsem nadhodil, nestojí za diskusi? Problém diskutérů pod tímto článkem je tedy jediný - je vidět Putina na obrazovce televize a ten Putin navíc potvrzuje to, co všichni víme.

1 1
možnosti
JR

J68a13n 24R79á63ž

21. 6. 2017 15:59

Někomu se interview Putina v podání levicově orientovaného Američana, s velkou mezinárodní prestiží, líbí a někomu nelíbí. Někdo považuje tento pořad za zdroj objektivní pravdy, někdo za prokremelskou propagandu. No a co má být?

Osobně jsem velmi rád, že se tento pořad vysílá, že nikdo nemá odvahu ho cenzurovat a že idioti všech možných neziskovek a cenzurních úřadů, jsou zticha. A a tak český divák má možnost slyšet posouzení událostí, které ovlivňují světové dění jak jsou vnímány z "druhého břehu".

Že nejsou slyšet ti, kteří jindy tak hlasitě vše, co se i nepatrně odchyluje od oficiální propagandy, tvrdě napadají? Musí, neb by tím rozbili mýtus o nároku na monopol hlásání jediné pravdy, kterou má euroamerická Nová levice (New Left), jejíž je Oliver Stone jedním z původních ideologů.

0 0
možnosti
Foto

Týden s prezidentem na Barrandově není žádný žurnalistický počin, ale předvolební reklama pana Zemana.

A Svět podle Putina je rektální alpinismus zastydlého levicového intelektuála.

Pokud v tomhle vidíte nějakou vzpouru médií, tak jste velice, ale velice naivní.

8 2
možnosti

...jako většina levicových snílků...

3 0
možnosti
VV

Zajímavé na celém "rozhovoru" tohoto amerického Fučíka střihnutého Johnem Reedem jsou snad pouze ty inzeráty, které se objevily v některých (všech?) českých denících a které jeho uvedení na TV Prima avizovaly. Kdybych chtěla být jízlivá, jako že chci, zeptala bych se kdopak je asi zadal a hlavně zaplatil? Nu a o rozhledu soudruha Stone svědčí už jen to, že se ptá Putina, kde při pravoslavné mši on, jako prezident sedí(!!!!!!!). Jinak těžká nuda, jen s vypětím všech sil dokoukatelná....z tohoto přátelského pokecání s Putinem na Prima Zoom jsme se nedozvěděli nic co bychom již dávno nevěděli. Putin je pro Rusko požehnáním a hloupý svět ne a ne to pochopit.:-)

6 2
možnosti
JR

J57a73n 20R36á40ž

21. 6. 2017 16:10

V době konce Jelcinovy éry, tedy v době totálního rozvratu, byl Putin pro Rusko opravdovým požehnáním. A celkem lituji lidi, kteří to i přes nevyvratitelná fakta, zpochybňují. Jestli je tím požehnáním Putin i v současnosti, bych si jako člověk v Rusku nežijící,nedovolil posuzovat. Ale myslím si, že nikdo s reálnou vizí demokratické vlády tam v současnosti není a že ani Rusové nejsou na jiný, než autoritativní způsob vlády, ještě připraveni.

1 0
možnosti
VR

Jen logické pokračování kariéry amerického bolševika Stonea, že? Podobný rozhovor dělal s Castrem, poté s Chávezem, a teď s Putinem....do vrcholné mety mu do sbírky chybí Kim Čong Un, kterého nám také jistě ukáže, jako hrdého syna svého národa..hnus

Stonea fakt miluju...salonní echt bolševik na kokainu, pořádající spanilé jízdy po světě za největšími diktátory, komunisty a zločinci se vždycky rád vrací do bezpečí své "chaloupky" 24+1 v Kalifornii pod ochranu vlády US

Ale třeba Stoneovo vzhlížení k al-Kájdě, bylo už příliš i pro levicově liberálního publicistu Christophera Hitchense, který léta horoval proti americkému studenoválečnému potírání marxisticko-leninských hnutí v rozvojovém světě, ale jedním dechem varoval před hrozbou „islámofašismu“. Hitchens ponechal stranou, zda je Stone naiva či cynický provokatér, řekl o něm: „Ten člověk je morální a intelektuální kretén.“

10 1
možnosti
Foto

Tento pořad s Putinem by narušil schéma veřejnoprávní propagandy, proto samozřejmě, za současného personálního obsazení, nebude zařazen do programu. To je ovšem škoda, mnoho diváků, zejména těch, kteří nemají Prima ZOOM, zůstane zabedněných.

2 6
možnosti
MF

Díky, karma = moc dobrý - napadá mě takový verš (kradený od folkaře Dobeše): zoom, zoom, zoom, zoom nejde mi to do kebule, nejde mi to na rozum! Tedy, že i naši občané se mohou podívat na americký dokument a sami porovnávat s tím proudem nenávistné propagandy, která se na nás line z jiných kanálů... Bez nějakých těch bidelníků, kteří by je postrkovali k tomu správnému názoru, že pane Máco a Jando!

6 7
možnosti
MD

Mnozi zapadni SOUdruzi nam zamrzli v davnych dobach. Jednak na komunisticke trampoline a jednak pohledem na ZAPAD. Ten ZAPAD, na ktery se tesili a ktery uz odval vitr. A tak v 'nazorovem domove duchodcu' nostalgicky laji a opevuji.

5 5
možnosti
ZB

Jo,na Barrandově jsou disidenti a Zeman je v jejich čele.;-)Oliver Stone,to je ten pán,kterého fascinoval Hugo Cháves a jeho revoluce?Doufám,že natočí i dokument z dnešní Venezuely,kdy tam lidé nemají co jíst...

7 1
možnosti