Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Tak Babiš a Zeman jsou "stateční bijci" proti "zlému Bruselu"....to jste to dost zjednodušil a jste uplně mimo.Už to sleduji posledních pár dní,vybrané blogy do titulku jsou většinou agitka na Babiše a tu mu prý ty noviny ani nepatří...;-)

3 2
možnosti
RS

Tento blog ukazuje jakoz i jine blogy, ze Cesi neumi pocitat. Lepe receno pocty je nezajimaji. Tady se dovede obkecat kazda ptakovina, ale kolik milionu Babis odklonil a co nas stoji (nebo da) Brusel to nikoho nezajima. Babis je milovany jako byl milovany Gottwald. Punkt. Kdyby to Rusove v roce 1989 nevzdali, meli bychom totalitu do dnes. Ted se narika, ze jsou nizke platy. Ale volime pilne komunisty, kteri republiku za totality devastovali. A to co zbylo, si Babis a jemu podobni rozebrali. A narod je spokojeny, protoze muze nadavat a narikat ze jsou nizke platy.

5 5
možnosti
PK

Velká chyba.............již pře AB bylo vše rozebráno a co se nestihlo se darovalo Vatikánu ..aleluja národe...

0 0
možnosti
RP

Já bych nějaké spiknutí v Bruseli nehledal.

Podle mne jsou tam ti papaláši prostě blbí. ;-D

Což ale neznamená, že nejsou nebezpeční, ale právě naopak.:-/

1 0
možnosti
VH

To má být Babišova agitka??

3 3
možnosti
AM

Takže "Brusel" tady znásilňuje veřejnoprávní média, vyvolává vládní krize a zakazuje ty pravé a pravdivé alternativní weby s názorem?

Inu jak se říká, papír snese všechno...

3 1
možnosti
Foto

No, já bych v tom žádné spiklenecké teorie a zákulisní působení EU nehledal. Vazba na EU je ze současných protagonistů problém hlavně u Babiše a čerpání jeho dotací.

V ostatních případech je to vyvoláno (podle mne) výhradně předvolebním bojem, kdy se Sobotka poněkud opožděně probudil a využil zmatky kolem Babiše a Zemana ke sbírání bodů.

Babišovy problémy jsou také zřejmě produktem blížících se voleb a opožděného procitnutí koalice, když jim Babiš přerostl přes hlavu a mají strach, že je volby vyženou o korýtek.

Takže nic nového, boj o moc, u Babiše umocněný obavou o uskřípnutí penězovodu.

Proto ty zoufalé výkřiky o mimořádných úspěších vlády, podložených ovšem manipulovanými až zfalšovanými čísly výsledků hospodaření - inu, jako u správné firmy.

4 2
možnosti
JM

Proboha, proberte se. Zeman si zvyšuje ego na schůzkách s Putinem a Si Ťin-pchingem. Taky EU odmítá migranty.

Vedle toho ovšem je jedním z největších zastánců přijetí eura. Na rozdíl od Klause vyvěsil nad hradem vlajku EU a pozval si na tu trachtaci tehdejšího předsedu Evropské komise Barrosa. Přitom podepsal Lisabonskou smlouvu, která jen tak mimochodem umožňuje EU přijmout migrační kvóty jako závazné. Podobných ukázek Zemanovy vstřícnosti k evropské integraci jistě najdete sám mnohem víc. Tak v čem je s ním problém?

A Babiš? Stačí když budou eurodotace pro Agrofert a nebudou mu kecat do jeho metod. Pak bez mrknutí oka odkývá EU cokoliv.

6 1
možnosti
JK

No jo už vidím jak náměstkyni Schillerovou propírají v Bruselu v kuloárech i na plénu. Dá to dost práci použít naštvanost lidí na úřednické zhovadilosti z Bruselu a našroubovat to na rozhodnutí Sobotky. Je to sice taková malá podpásovka, ale co, když to přinese kýžený výsledek, tak dobrý ne?

3 0
možnosti
JV

Máte pravdu, EU si nechala vlézt ostblockem filcky do kožichu. A teď se jich nemohou zbavit.

1 3
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik