Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Trochu zapadlo, že to, co se AB nejvíce vyčítá - korunové dluhopisy a kde na ně vzal, šetřily dvě světově renomované auditorské firmy s výsledkem - bez závad. Šlo a PriceWaterhause a Ernest a Young a každý si mohl jejich dobrozdání přečíst jako přílohu dopisu panu Hamáčkoi na tncz. Pochybuji, že by jen kvůli kauze AB riskovali snížení ratingu, kdyby se prokázalo, že verdikt je špatně. To by je mohlo stát i pokles akcií na burze a za to už kauza AB fakt nestojí. Tak důležitá není ani v evropském a už vůbec ne celosvětovém měřítku. Babiš prostě vadí nejvíc všem tím, že je bohatý jinak než výnosy z politiky. Pro mě jsou rozhodující fakta - za Sobotky a Kalouska vzrostl dluh ČR v řádech stovek miliard, za Babiše se ho daří snižovat. Možná jen na papíře, ale tak to bylo vždycky u všech ministrů financí, takže to lze srovnávat v čase.

2 0
možnosti
Foto

V jednom s Vámi musím naprosto souhlasit - argument, neargument, Babiš bude pro Vás vždy čistý jako lilie. A k té lilii, v jejíž podobě podle Vás přišel do politiky. kauza Čapí hnízdo Vám samozřejmě nic neříká.

10 0
možnosti
Foto

Kdo vyšetřuje kauzu Čapí hnízdo, a proč to trvá tak dlouho? To není jediný problém. Kdo vyšetřuje kauzu Lidový dům a obří dluh ČSSD 320 miliónů korun? Tady stačí jenom někoho zpochybnit a už si nedrcne, protože nikdo nekoná. Presumpce neviny musí platit pro každého i politiky. Jinak demokracie drhne.

2 0
možnosti
Foto

Ať je to jakkoliv, tři, opakuji tři setkání s novinářem Mafry, expertem na socdem,

jsou sice pochopitelná, ale jsou přece jenom v jistém nesouladu s jeho veřejně učiněnými prohlášeními o tom, že do činnosti tohoto jim vlastněného média nezasahuje.

A je zkrátka otázkou, zda jeho daňové optimalizace nejdou nad rámec toho, co dovoluje zákon.

Formulace použité v koaliční smlouvě v podstatě nijak neomezují premiéra v jeho možnosti odvolat ministra, i kdyby to mělo být pouze kvůli křivému úsměvu.

5 0
možnosti

Pokud jde o ta setkání, myslím, že se tu dělá účet bez hostinského.

Jediný, kdo do toho může vnést opravdové světlo bude sám pan redaktor, když vydá originál nesestříhaných nahrávek a sdělí taky přesné datum a místo, kde se ta setkání konala.

A když doplní informaci, kdo si u něj tuto "práci" objednal a kolik zaplatil, bude konečně jasno.

Jinak nemá cenu se tím vůbec zabývat.

3 1
možnosti

Celá současná česká vládní krize mi připomíná příběh z knihy Liona Feuchtwangera - Žid Süss, kde ctihodní občané poslali na smrt člověka, který nebyl o nic lepší ani horší než ti, kteří ho odsoudili. Prostě regiment lidí s máslem na hlavě rozhoduje o osudu člověka, který má stejně máslo na hlavě jako jeho soudci. Kdo zná ve veřejné funkci čistého politika, ať ho jmenuje.

5 2
možnosti

Na vážné nedostatky ministra Babiše a jeho podnikání vlastně upozornil Nejvyšší kontrolní úřad. A to na počátku r. 2016. Nic tento úřad si nevycucal z prstu když předložil až zarážející věci o financích Babiše.

1 0
možnosti

Takže to, jak holí AB státní kasu (cucá naše daně), je jen "takový pel-mel", toho si nevšímejme, důležitý je rozbor smlouvy a toho kdo jí má vypovědět. Je celkem fuk, že MAFRA "vystřeluje" články cenzurované velkým guru, hlavně že to dělá podle té správné a schválené logiky. Já a moji kámoši "optimalizujeme" jak o závod, heslo je: "Ani kačku do státní kasy." Pokladnu naplní ti lůzři ovce

4 0
možnosti

(já to ještě nedopsal) a další, ale za kopírování jejich pojmenování bych byl zde smazán. Hlavně dejte pozor kdo za to může, ne ten kdo lže a krade, ale ten kdo na to upozorní, to je bombastické. On AB je jediný kdo umí makat a ostatní budou předmětem vyšetřováni, obviněni, usvědčeni a zavřeni, vše nejlépe v jednom dni, on rozhodne vše za nás, za svůj lid. To už tady bylo a nevyšlo to.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS