Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Brusel doporučil volbu Macrona!

Takhle otevřeně si nedovolil do našich vnitřních záležitostí zasahovat ani Brežněv . Dokonce i tu brutální agresi z roku 1968 skryl za údajné pozvání.

Samozřejmě že rozhodoval o všem podstatném ve svých satelitech, avšak alespoň navenek zachovával zdání, že si to příslušné státy rozhodly samy. V zákulisí své československé, východoněmecké, bulharské a další podržtašky postavil do latě a řekl jim, co a jak oni udělají, avšak navenek se to dekorum zachovávalo.

Tady otevřeně Brusel vyzývá, koho voliči v jedné z členských zemí mají volit!

8 4
možnosti

Ten problém vidím v tom že Brusel se prostě za hlavu nechytne.

Ano Wilders nevyhrál, jenže to nebylo žádné vítězství pro-EU, protože Wilders posílil oproti předchozím volbám.

Le Pen jde do druhého kola, jo asi nevyhraje, ale už jen to že se rozhoduje mezi pro-EU a proti-EU v druhém kole by mělo být pro Brusel varováním.

Jenže zase Brusel řekne že je to vítězství, místo aby se chytli za hlavu protože proti-EU nálady zase posílily.

Pár dalších atentátů a proti-EU nálady zase o trochu povýší a jestli si Brusel myslí že Wilders a Le Pen budou ticho další roky to se pletou. Le Pen to zkusí další volby zase a pokud EU bude pokračovat stejnou cestou jak doteď tak posílí zase, otázka je jestli posílí tak moc aby vyhrála další volby.

U Wilderse je to stejné.

V Rakousku museli volby opakovat, AfD se začíná odvracet od vnitřního rozpadu. Strana pěti hvězd taky posiluje. A EU se myslí jak zvítezili.

5 0
možnosti

Já se spíš divím, že byla Le Pen vůbec připuštěna k volbám, někdo, kdo si jezdí půjčovat peníze pro svou stranu do Ruska, by měl být předem vyloučen...

"Komunismus a nacismus, zrůdná dvojčata..." (historik Alain Besançon). Je dojemné, jak většina náckovských spolků a údajných konzervativců souzní s Putinem Velikým. Ještě někdo pochybuje o sourozenecké lásce rodných bratří? Ne nadarmo Hitler obdivoval Stalina a naopak, tedy alespoň do té doby, než si začali tvrdě konkurovat...

7 4
možnosti

Nechápu, jak je možné, že o Rusku píšete jako o komunistickém státu.

Nezaspal jste dobu?

Rusko je tradičně imperialistické. Bylo za cara, bylo za bolševiků, je i dnes. Ale komunistický stát to dávno už není.

2 1
možnosti
Foto

Zajímavé je, že po sečtení cca 50% vedla Le Penová, poté, co začaly hlasovat muslimské komunisty ve velkých městech, tak zvítězil Macron.

Dá se říct, že zvolením Macrona si Francouzi zvolili islamizaci svojí země. Též počítám větší vojenskou podporu islámských radikálů v Sýrii, takže se máme na co těšit.

7 8
možnosti

Kandidátka Francouzu?Tak to tedy nevím...79,5 procenta jich zvolilo jiného kandidáta.To je stejná hloupost,jako kdyby jste napsal,že Tomio Okamura je kandidátem Čechu.;-)Vzledem k tomu,že ještě před měsícem to vypadalo,že Le Penová s přehledem vyhraje první kolo,tak opravdu nevím co slavíte...

6 3
možnosti
Foto

Nevím co jste kde sledoval, ale dle dostupných zdrojů v prvním kole zvítězil Emmanuel Macron

Podle konečných výsledků zveřejněných v pondělí brzy ráno první kolo ovládl Macron s 23,75 procenta hlasů, pro Le Penovou hlasovalo 21,53 procenta zúčastněných voličů.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/francouzske-prezidentske-volby-2017-vysledky-fmo-/zahranicni.aspx?c=A170423_191610_zahranicni_hro

Navíc za ním nestojí žádná silná politická strana.

Vítězné tažení Le Penové je tedy maximálně tak vašim snem.;-D

6 4
možnosti

Už jsem si toho všiml při volbách v Belgii.Zdejší "vlastenci" si sami pro sebe vytvářejí jakousi alternativní realitu a prohry svých favoritu se zoufale snaží překroutit ve velké vítězství...

6 1
možnosti
Foto

O zbraňovém zákonu u nás raději nepište, když o tom nic nevíte.

"Zákon o domácím vyzbrojování" je o něčem jiném, než o vyzbrojování.

Brusel nám chce vnutit silou svojí představu o zbraních, která zcela evidentně nefunguje.

A Chovanec našel kličku, jak se Bruselskému nátlaku vyhnout a nechat stav v ČR beze změny.

Takže blábol o tom, že se u nás bude zbrojit proti terorizmu je pouze a jen novinářským blábolem.

1 0
možnosti
Foto

I kdyby le Penová vyhrála prezidentské volby, tak by to nic podstatného neovlivnilo, protože zakrátko se budou konat volby do parlamentu a je celkem jasné, že se s její stranou žádná další nespojí, a tak nebude ve vládě.

3 1
možnosti
Foto

To je jako psát proti osvobození otroků.

Otroci nejsou zvyklí na svobodu, kdo se pak o ně postará ? Stejně budou muset k někomu jít k někomu pracovat na 8 hodin denně a bez nároku na bydlení a stravu, kterou jim otrokář ve vlastním zájmu zajišťoval.

3 1
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik