Diskuse

Logiku v politice nehledej.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

Autor pri hledani logiky v politice zapomel na Venezuelu. Tam je v dusledku komunismu, tak jako ve Severni Korei bida. Situace v Syrii je jina. Tam je nabozenska valka, kterou svetove mocnosti zneuzivaji. I opilecke Rusko, ktere chce byt velmoci ktera vladne svetem ma svou logiku. Proto vazeny autore zaradte do svych uvah i faktory, ktere se vam nehodi. Pak budete te logice daleko blize.

0 0
možnosti
JK

Proč hledáte ve válce logiku, když sama válka logická není. Z nedostatku vlastního názoru se chytáte jedné ideologie, která Vám to řádně osvětlí a vy to poté papouškujete do světa. Tento Váš systém hledání odpovědí není ojedinělý a nijak mě neznepokojuje. Pravdu však takto nenajdete, protože ideologie pravdu nehledají, jejich cílem je někomu stranit.

1 0
možnosti
Foto

Ve válce logiku nehledám, snažím se v politice. Ve válce je jak vidno správné zabíjet konvenčními zbraněmi, zápalnými pumami, raketami, kulomety s velkou ráží. To je fajn, chemické zbraně a jaderné zbraně, to je špatně. Špatně je všechno, válka je špatně. Ideologie být musí, totiž věřit ve správnost, je správná ideologie. Když je všechno v režimu utajení, tak je i ideologie vadná. Ať CIA prokáže před celým světem, že útok chemickými bombami nařídil Asad a máme tu jednu ideologii, která bude správná. Jiné ideologie si neškrtnou. Jestli je to v režimu utajení, pak název mého článek - Logiku v politice nehledej - je správný, neboť poukazuje na jinou pravdu, totiž, že se nám něco zatajuje a to je v dnešní době teroristických útoků a válek nepřípustné.

0 0
možnosti
PV

logiku to v kazdem pripade postrada, jenze to se da vysledovat u vetsiny lidskych skutku. asi jako kdyz je nekdo peskovan za nedodani dukazu v nejake zalezitosti (protoze ho nemam rad) a prehlizeni nedodani dukazu v jine zalezitosti (protoze se mi to nahodou nehodi do meho nazoru) - ikdyz, ono je je to vlastne logicke, lide jsou prvoplanove pokrytecti.

0 0
možnosti
DB

v politice je jen logika....vše předem rozváženo v mnoha grémiích, na poradách s odborníky na mnoho vědních oborů...politika je jen o logice.....jenže nám se neřeknnou pravé důvody a tak to vypadá jako nelogické.....

Dnes vidíme veliký boj USA proti Rusku...tak jako vždy ...jen s krátkými okamžiky, kdy se tito dva spojili proti někomu třetímu, kdo si chtěl také vyrobit světovou mocnost.....viz druhá světová a viz první světová.....ve druhé se spojili na krátko proti Hitlerovi, protože mu nechtěli dovolit vyrobit velikou mocnou říši...a v první potřebovali rozdrobit velikou říši, která existovala....Rakousko-Uhersko...a povedlo....v obou případech.....a tak se Rusko a USA vždy spojí do krátkodobé koalice, když mají stejného ..skutečného či jen zdánlivého či potenciálního nepřítele...jinak stojí proti sobě....to je logika moci....

TEDY LOGIKA V POLITICE

0 0
možnosti

Na vás si určitě ti prolhaní imperialisti nepříjdou, viďte?

1 0
možnosti
MB

Rusko si cestu sankcí přece vybralo samo ! Hravě se jich může zbavit - Naplnit dohody z Minska. Syrský Asad je dynastický , orientální princ, viz rozsáhlé majetky i po Evropě. Mj., co tam V.Putin hledá ? Zlepšení životní úrovně pro ruského tátu, nebo mámu !? ... :-)

3 0
možnosti
AG

A53l50e74x 33G27r18e90g25o97r

12. 4. 2017 11:10

Jak může Rusko naplnit Minské dohody?

1 0
možnosti