Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jako slávista myslím, že penalta byla pochybná. Navíc to takhle na konci utkání vypadalo, jakoby sudí čekal na sebemenší záminku, jak Slavii pomoci. Jinak opravdu pískal docela dobře. - Ale pořád něco bude. Třeba právě Slavia v předchozím kole dostala vyrovnávací gól v Liberci po evidentním neodpískaném faulu (taktéž za to potrestaný sudí), takže se vše trochu vyrovnává. Bývalo by pro ni bylo lepší mít 3 body v Liberci a žádný proti Spartě než dvakrát po bodu... (A také nezapomeňme na ostudné utkání začátku podzimu v Jihlavě - vyrovnávací gól z ofsajdu a ještě nespravedlivá penalta, kterou naštěstí Bílek neproměnil. Ale zrovna tak se můžeme podívat na to, jak bylo občas pomoženo i Plzni, že.)

0 0
možnosti
PN

P90e21t63r 27N80ě66m49e45c

5. 4. 2017 10:56

"trochu se to vyrovnává" z pohledu Slavie, ne z pohledu Liberce a Sparty

4 0
možnosti

Ten poslední odstavec je fakt výživný!;-D Pořádek ve fotbale je potřeba udělat úplně jinde, než jak to píšete, tedy chápete.

0 0
možnosti
MH

tak pro polovinu lidí penalta byla? Po shlídnutí opakovaných záznamů musí uznat každý (i slávista), že to byla jasná simulace. Naučte se pravidla než napíšete takovýhle blábol. Rozhodčímu to nemám za zlé, zapískalo by to 90%+ rozhodčích, protože výkon letce byl na jedničku.

Při prokázaný simulaci ve vápně zavést 5 zápasů stop a hodně hráčů by si to rozmyslelo, pokuta je směšná.

9 1
možnosti
JH

Už to příliš nesleduji, ale je dobře, že jste napsal svůj pohled. Učitě subjektivní, ale to jsou i pohledy rozhodčích. A o poměrech v českém fitbalu asi nejvíc říká, že ho šéfuje "osobnost" jako Pelta.R^

0 0
možnosti
JN

penalta tentokrát opravdu nebyla. Trestat by se mělo simulování, ale pořádně, například stop na deset zápasů!

10 0
možnosti
Foto

"Penalta je vždycky sporná, pro potrestaného vždycky nespravedlivá." jste napsal. Vy asi fotbalu a sportu obecně moc nerozumíte, že?

7 1
možnosti

Velice mne potěšilo,že si Sparta taky ochutnala svoji medicínu z let spanilých jízd a cinklých jar.Tam jsme zažívali zářezy!

6 4
možnosti
Foto

takze vlastne priznavate ze to penalta byt nemela a i prez to mate radost ze to bylo proti sparte odpiskano.... podivny pristup

5 0
možnosti
Foto

Ehm. Až na to, že mezi údajně faulujícím a údajně faulovaným k žádnému kontaktu nedošlo, neboť údajně faulovaný se začal postupně dle Limberského vzoru kácet k zemi dávno předtím, než se k údajně faulujícímu přiblížil.

Pane Zemane, platí pro Vás totéž co pro pana Hermánka. Než něco napíšete, zkuste aspoň hodinu myslet.

16 1
možnosti
Foto

Tak on Lafata se nemá také za co stydět:-)

1 0
možnosti
PS

Operace se zdařila, pacient zemřel. Ale to nevadí, celou dobu byl pan doktor excelentní.

5 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik