Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ještě během onoho interview jsem napsal na FB to co mě v té chvíli naprosto jasně vytanulo na mysli. Napsal jsem (volně parafrázuji): "Pert Pithart právě teď v Interview ČT24. Smutná, politování hodná figurka, utopená v sebeobdivu."

1 0
možnosti

Tak nadávání na vše a vždy je náš národní rituál. Podle mne chybí racionální vysvětlování "evropské integrace", zaznívají většinou extrémy. Buď že je to skvělé nebo "vystupme". Tak určitou rozumnou integraci " kontinent" potřebuje - když má LIDL prodejny po celé Evropě nebo automobilka závody tak určitá harmonizace práva je nutná. Ale přehnalo se to v jiných oblastech, nejen žárovky či všeobecně dotace.

Dnes 27 zemí se nikdy nedohodne na všem, proto se také tlačil Lisabon. Lepší je prohloubit tu vícerychlostní Evropu. Asi my těžko můžeme mít jednotné daně s Německem při třetinových mzdách. Nutné je třeba změnit zákony pro dnešní katastrofu - migraci a ne násilím nutit kvóty. Zákony byly dělány na příchod tisíců ne milionů.

8 0
možnosti

Já bych to tak černě neviděl.:-P

0 2
možnosti

Tak to se budeš, Ondro, divit.

2 0
možnosti

P30e40t87r 81N60ě31m85e73c

29. 3. 2017 7:47

Článek ale nevysvětluje proč jsme právě MY euroskeptici a ne v jiných státech. V Polsku, Maďarsku, Portugalsku atd snad mají jinou EU ?

2 0
možnosti

Článek to vysvětluje.

O Mnichovu se tam přeci hovoří.

A koho západoevropské státy prodali v Mnichově jinému západoevropskému státu?

Pokud vím, tak Portugalsko tou prodanou houskou na krámě nebylo.

4 0
možnosti

Pan Pithart je ukázka člověka celoživotně věřícího v nesmyslné společenské systémy. V Padesátých letech zapálený rudý komunista, dnes stoupenec modré eurodiktatury. Co si o takovém člověku myslet.....

24 1
možnosti

A to jste ještě vynechal to, jak věřil v nesmyslné nekonečné sliby Vladimíra Mečiara.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS