Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když už i Putin sám přiznal, dokonce na stránkách Sputniku, že systém dopingové kontroly v Rusku prostě nefungoval, musí být ten skutečný a reálný stav přímo hrůzostrašný...

https://cz.sputniknews.com/svet/201703014841398-Putin-system-dopingova-kontrola-Rusko/

0 0
možnosti

Uniká vám nejen pořadí událostí, ale i jiná fakta. Dopingu nerozumíte a jestli si myslíte, že Meldonium je na alergii, tak jste přinejmenším neznalý. větu po větě by vám šlo vyvracet. Ale je to ztráta času.

Jen vás odcituji:

Jediné čemu tak trochu nerozumím, jsou vcelku zbytečná gesta našich na stupních vítězů.

pak tedy jistě rozumíte nenávistní kampani Rusů nejen v jejich médiích, ale i na sociálních sítích vůči všem, kdo proti dopingu bojují. Besseberg je zkorumpovanec a Gábina tím gestem u mě stoupla v ceně.:-P

2 0
možnosti
Foto

Klikněte si prosím na McLarenova zpráva. Jednak tam není její text (připomíná mi to dobu, kdy jsme se měli vyjadřovat k textu charty 77 a neznali jsme ji) a jednak jsou tam komentáře velmi negativní k této zprávě. A to i tisku, který se vydává za mainstrémový, časopis Forbes. Článek měl pouze upozornit na to, že není věcí sportovců se vyjadřovat k těmto věcem. Dnes je pravda taková, za nějaký čas může být jiná.

Nevím jak jste na tom vy, já jsem sportoval (ne na takový úrovni jako Gabča), ale znám co je to připravovat se na nějaký vrchol, závod a pod. a pak to nevyjde. Když přijde zranění, nebo nemoc, nic se s tím nedá dělat, když je to ale nespravedlivý bafuňářský zákaz, tak je to jiné. Ti sportovci přišli o prestiž, peníze, živobytí. Samozřejmě ti čistí, kteří byli odsouzeni v zájmu nějakého protiputinovského tažení. Bez viny v rámci kolektivní viny, v dnešní době něco neslýchaného.

0 3
možnosti
Foto

Mně se na vás nejvíc líbí, jak chodíte s křížkem po funuse :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik