Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ukápla mi nejedna slzička, když jsem si přečetl, jak jsme my evropané oškliví k hodnému a laskavému panu Putinovi...fňuky fňuk...;-(

7 8
možnosti
OZ

Tak s tím referendem bych byl hóóódně moc opatrný...nejenom proto, že jak říkal i prezident Zeman, je v každém národě statisticky většina dementů....Recep Erdogan např. chystá v Turecku nástup do absolutní diktátorské pozice a použije k tomu legálně právě referendum. To by si měli zapsat za uši všichni ti podporovatelé referend a "přímé demokracie" jako údajně nejdemokratičtějšího vyjádření lidové vůle.Rv

8 1
možnosti
Foto

Tentokrát šlo spíše o ,,souznění" zúčastněných, což též cosi vypovídá. Je přece doba již dosti předvolební a kde kdo se dopředu snaží o možné povolební sestavy. Těžko na to jinak nahlížet;-)

0 0
možnosti
MK

R^R^ On to má pan Stropnický těžké; jako jeden z ministrů NATO nemůže být jasně protiturecký, Britové to "válčení" svým odchodem taky stěžují a do toho všeho ještě, jako obratný rétor občas hasit průšvihy ANO.... a Vy na něj s kritikou; že se nestydíte!!;-)

Jen drobnost: to nižší vzdělání mu prošlo přes ústa; neměly by být ty uvozovky na slově "neřekl"? Nejsem češtin, jen tak cítím.

P.S.

Jinak, vždy rozšafný, nad věcí, tady mně připadal jako zatížený vnitřním hříchem. No, možná jen více unavený.

0 0
možnosti
Foto

Také mění ,,image", co se týká i jeho vizáže. Ví asi proč;-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik