Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sklízíme to co jsme zaseli. Mlčeli jsme když se bombardoval Irák ,Libye,Jugoslávie. Pan Havel a jiní se předháněli ve schvalováni toho šílenství.

9 6
možnosti
JH

J80a59n 31H44l61e62d58í80k

26. 7. 2016 20:56

nechápu vzdělané občany, kteří stále odmítají pochopit, nebo vzít na vědomí učení Koránu, který přísně přikazuje zabíjet bezvěrce i jinověrce. To je ZÁKLADNÍ PRAVIDLO, povýšené na svatý závazek všech muslímů. I když se 30 roků tváří jako pilní a zdvořilí občané, po obdržení příkazu se jim zatmí v gebuli a jdou konat.

Pane Bože-- osviť ty naše trouby a blbečky--- ať tu realitu ráčejí pochopit !!

13 1
možnosti
JH

J87a56n 33H32a57v25r75d26a

26. 7. 2016 19:21

Všichni teroristi mají společnou základní vlastnost. Mají muslimské náboženské vyznání. Vesměs jsou to slušní hoši, nenápadní, někteří i zdraví své sousedy. Ale především jsou dobře vzděláni (stejně jako všichni muslimové) v základních bodech jejich víry:

- všichni lidé jiného vyznání jsou určeni ke likvidaci nebo k zotročení

- každý správný muslim musí bojovat za ovládnutí planety islámem

- je čest padnout v boji za spravedlivou věc, po smrti se stává oslavovaným mučedníkem.

Pokud tyto závažné aspekty islámu nebudeme respektovat a nepodřídíme tomu chování naší společnosti a nevezmeme odpovědnost za sebe do vlastních rukou, stáváme se pouhou hříčkou v hlavách a rukách potomků Mohameda. A náš osud si pak zasloužíme.

24 1
možnosti
PK

P26a89v18e97l 23K73h21a96i64l

26. 7. 2016 20:29

Fakt? I Breivik je muslim? Ten co strilel v Uherskem Brode? A ten co ve Frenstate p. R. zlikvidoval bytovy dum se svymi sousedy musel byt primo imam! Jo, Havrda vi, Havrda zna.

2 24
možnosti
JS

Tomu ze migranti nenavidi, nebo vbrzku budou nenavidet nemeckou spolecnost se nelze vubec divit. Jednani kanclerky Merkelove se z tohoto hlediska jevi jako absolutni podraz. Byli prece pozvani bez jakychkoli podminek. Pri prichodu byli vitani, willkommen. Prevadeci a zarucenymi zpravami jim byl licen nadherny zivot bez prace nebo s bajecnym zamestnanim a pozitky. Za obtiznou, nekdy mesice trvajici cestu zaplatili celozivotni uspory. A najednou jsou v ubytovne, azylove rizeni muze trvat roky, s nejistym vysledkem, pracovat nesmeji a kdyz tak podradnou praci, jazyku nerozumeji, nechapou vsechny ty narizeni a zakazy. A divat se na to jak vsude prochazeji mlade, krasne divky, ktere jim ubozakum nevenuji ani pohled a nebo pred nimi dokonce utikaji musi byt velice frustrujici. V zemi, kde posledni sluzka jezdi nablyskanym autem a oni se bezcilne poflakuji, den za dnem po ulicich a namestich. To pak staci malo, treba jenom navsteva mesity s vymluvnym imamem a v hlave to praskne.

20 0
možnosti
RS

Rasizmus a xenofobie je zakodovana genech. Vyskytuje se v lidske spolecnosti i v prirode. U nas se tomu rika atavismus. Puvodni ukol xenofobie a rasizmu byla obrana lovist. Zahloubejme se do zivota simpanzu a pochopime lidskou spolecnost. Simpanzi na stesti nemaji moderni zbrane. To bychom se nestacili divit. A tak nas ti islamisti nenavidi. Co se neda zmenit, s tim se musime smirit. Maji to v jejich genech. Islam je jen nasledek. Pricina je, ze uz se takovi narodili.

3 2
možnosti
JS

J20a41n 38S19e71m48i94k

26. 7. 2016 17:47

valky tam byly a budou vzdycky, vdycky si budou v nejake jejich zemi navzajem podrezavat krky.

cela 80. leta napriklad probihala valka Iran-Irak (siite vs. sunnit): MILION mrtvych

konal se nejaky uprchlicky exodus do evropy? vyhazovali se do povetsi v nemecku?

ne.

A vite proc? protoze politici typu Merkelova, Hollande a spol je proste zvou a nechavaji usazovat v evrope.

Lidi z tech zemi budou mit vzdycky motivaci prichazet do evropy protoze ty narody si neumi samy vladnout, nejsou schopne vybudovat ekonomiku.

Jde jen o to zda jim nekdo v Evrope otvira dvere zda je nechaji prichazet.

jakekoli akce USA s timhle nemaji nic spolecneho, to je problem politiku ktere evropane voli

13 0
možnosti
JH

J30a16n 48H34l79e91d33í40k

26. 7. 2016 21:06

prapříčinou je přelidnění, 8 miliard lidí je opravdu už velmi moc, oteplování, masivní přísun metanu--((uvězněném v mořských usazeninách)) a oxidu uhlíku koná svůj zmar. V podstatě je v pohybu skoro celá Afrika, směrem na sever, kde je blahobyt, voda, jídlo a roztoužené ženy.

5 0
možnosti
SN

:-)......Máte pravdu ! Už to bude jenom horší. Ačkoliv mě řada diskutérů osolí, za vším stojí USA. Nic se v politice neděje náhodně! EU musí být slabá, nekonkurencechopná, tak tam pošleme hordu z divočiny. A ještě je na cestu vyzbrojíme, opatříme moderními mobily s nevyčepatelným kreditem, ať jim není smutno. Důsledky se dostavily. KDo nemá hlavu jen na nošení klobouku, ten si to uvědomil od počátku. A .......bude hůř ! R^R^R^

2 4
možnosti
KC

Pane Stando, trochu přeháníte. Za vším nestojí jen USA, Obama a Západ. Ti udělali chybu, když se v arabském jaru vůbec angažovali. Čeho dosáhli? Bylo to šťourání do vosího hnízda, což amíci nedomysleli. Ale druhá část pravdy je v tom, že islám vznikl jako expanzivně politické náboženství divokých pouštních národů, které mají násilí a expanzi v krvi. Kdyby byli Arabové nuceni s válkami, nenávistí k jinověrcům a zotročováním sousedních etnik skončit, jejich civilizace by se pro ztrátu identity rozpadla.

9 0
možnosti
MM

Řeznická ulice, ulice v Praze 2. A je jasno, já toho psa vidím...

1 3
možnosti
KP

Neděláte čest svému jménu.Jako obvykle, žádné řešení nenavrhnete, jen hloupě tlacháte.

3 2
možnosti
Foto

O tom, jak môže dopadnúť "nezasahovanie do vnútorných záležitostí suverénnych štátov" sme sa mali možnosť presvedčiť už veľakrát. Nie je to žiadna záruka, že z takýchto štátov nepríde zásah voči nám. Skôr naopak... umožníme vytvorenie podhubia a základní pre nerušenú prípravu útokov proti nám..

5 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik