Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Planeta Země je dokonale fungující organizmus. Teda byl, než se objevil poťouchlý intelektuál se svými zkumavkami a začal ho zdokonalovat. S ním se okamžitě spolčili byznysmeni a politici a průser byl na světě. Zkur vili co se dalo a ještě se pěkně napakovali.

1 0
možnosti

Po globálním otepování až dosud vždy přišlo globální ochlazování. Bylo tomu tak vždy. A ochlazování nám bude méně příjemné. Prodraží se. Nemám rád klimatology. Tyjí z peněz daňových poplatníků. Měli by být zrušeni

1 0
možnosti

těch 5 trilionů asi bude 5 bilionů dolarů, protože v angličtině je to posunuté.. každopádně jsou to vše prohospodařené peníze.

0 0
možnosti

Na prelomu 13.a 14.stoleti pestovali mnisi v Norsku vinnou revu a vyrabeli si vlastni

mesni vino!

0 0
možnosti
Foto

Není možno věřit všemu, co si milí negativní devianti ( půvabná formulace našeho MZ) v žoldu kapitalistů celého světa vymyslí, aby stoupl náklad jejich pravičáckých tiskovin:-).Jednou je to globální oteplování, poté zase ptačí chřipka či ozónová díra velikosti mexického dolaru.

Chvilku je teplo, chvilku zima , chřipka přijde odejde.Taký je život.

1 0
možnosti

E88d55a 12S85t21á37r32e61k

19. 3. 2013 8:18

S klimatem se něco děje, to musí uznat každý, kdo je schopen posuzovat klima v dlouhodobějším hledisku a ne jen podle toho co zažil za posledních 10 let. Tady musíme sledovat vývoj ve staletích. Je mi 30 a zimy, které pamatuji jsou ničím oproti zimě např. v letech 1783 - 1784 kdy na poděbradsku mrzlo víc jak 5 měsíců s vyjímkou asi 5 dní. Takovou zimu nepamatuji ani já, ani moji rodičové. Např. tuto zimu byl poměř dní kdy mrzlo a kdy byly teploty nad nulou tak 50 na 50, takže docela nepoměr. Další věcí je jak tyto jevy ovlivňuje činnost člověka, no a to by podle mne mělo být předmětem výzkumů.

0 3
možnosti

S klimatem se něco děje neustále. To víte, Slunce si ani chvilku nepohoví. Stále pulzuje. Jen mimořádně zpupný člověk si myslí, že lidé ovlivní klima měřitelným způsobem

0 0
možnosti

Vazeny blogere, krome hrubky v nadpise mate hrubku i v mysleni. Globalni oteplovani je holt globalni.

6 1
možnosti
Foto

Kde je chyba ve slově globální? To mi vysvětlete, prosím.

1 2
možnosti
Foto

Udělat hrubku, to se občas stává i mně, snad každému... Ale nechat ji tu i v průběhu více než jedné a půl tisícovky přečtení, to už skoro zavání ignoranstvím...

2 0
možnosti

Jdou ty triliony přes miliardu? Aby to nebyly západní triliony, ty jsou někde jinde.

0 0
možnosti

A ještě jsem nepochopila, jeslti byste jako navrhoval dát ty triliony Somálcům...? Je to blbé, ale z toho srabu se musí dostat sami - zlikvidovat korupci a začít si pěstovat doma, neustále se starat. To je to, co neumí, oteplování neoteplování. Musí se dopracovat k tomu, že starat se rok za rokem o pole a dobytek je výhodnější než sehnat si kalašnikov a za chvilku strachu mít dva dny plné břicho. Nebo taky plavat břichem vzhůru.

0 0
možnosti

Pojem "globální oteplování" znamená, že se otepluje v průměru celá planeta. Ale jak to víme? To, že se teplota měří 200 let v Klementinu nebo v Londýně, může svědčit jen o "lokálních" trendech. Chybí stejně dlouhé řady měření třeba z Amazonie, Sahary či obou pólů, je tedy na povrchu Země spousta míst, o kterých nelze říct, jestli se oteplují nebo ochlazují.

Tvrdit něco o globálních trendech je nesmysl...

8 3
možnosti

Skutečně věříte tomu že zdrojem dat je pouze měření teploty.

2 3
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik