Vladimír Zeman

Klid a mír v Evropě? Zapomeňte!

23. 03. 2017 7:29:10
Tak už tady delší dobu nic nebylo. Najednou je to zpátky. Paní Merkel neuspěla u prezidenta Trumpa nedokázala mu vysvětlit, proč jsou muslimští migranti takovým přínosem. To se jí daří jenom tady, v Evropě.

Pan Pojar, někdejší velvyslanec v Izraeli, pravil naplno, že ve čtvrti Moelenbeck v Bruselu monitorují tajné složky policie na 51 teroristických buněk. Zasáhnout nemohou. Jak to, že je nerozprášej, to se bude vždycky čekat, až se stane nějaká katastrofa? Jsou snad pod ochranným deštníkem bruselské byrokracie? To si vážně platíme institut, který nás ohrožuje? Po území Evropské unie se nekontrolovaně pohybují tisíce osob, které neprošly azylovým řízením v Německu, nebo se mu, ještě lépe, úplně vyhnuly. Do čtvrtě Moelenbeck turisté nechoďte, vyhněte se některým čtvrtím Paříže, v Anglii jsou celá města, kam neradno vstupovat. Anglie aspoň už projevila určitou míru sebereflexe, vystupuje s EU, aby si problém s radikálním islámem mohla řešit po svém. V Americe se snad o totéž pokouší prezident Trump. Bůh žehnej Trumpovi, bůh žehnej Therese Mayové, snad se jim to podaří.

U nás panuje bohorovný klid. Ministr Chovanec je ve spojení s tajnými složkami policie u nás i v Anglii. Naše řešení je veliké. Budeme sledovat a monitorovat sociální sítě, přijali jsme si na to zákon. A dáme si pozor na toho, kdo by se snad po síti radikalizoval. Toho berem a máme vystaráno. Běženci u nás nejsou, muslimská komunita, která by tu už žila léta taky v podstatě ne, tak co? Vlastně jsme na tom vůbec nejlépe v celé EU. O to víc jsme zranitelnější. Naše obrana totiž je - žádná. Vymysleli jsme lejstro, nic víc.

Radikálové změnili taktiku. Plánovat velké akce, shromažďovat množství výbušnin, je zřejmě v Evropě pomalu problém. A tak se to bude dělat jinak. Ukradne se kamion a vjede se s ním do lidí. V křesťanském světě nemožná věc. Je to totiž prakticky vždy sebevražedná akce. A na to křesťané nejsou. Radikální muslim, věřící, že vstoupí na nebesa, ovšem ano. A proti tomu není obrana.

Prezident Erdogan uhodil hřebík na hlavičku. Evropa se ocitla ve stavu, jako před druhou světovou válkou. Ostře se proti sobě vymezující názorové proudy, do toho obrovský problém s radikalismem. A nic nedělání bruselské byrokracie. Totální neschopnost něco změnit. Nakonec ostré vystupování Erdogana proti EU možná pomohlo porazit v nizozemských volbách Wilderse. Ten měl v programu řešit otázku migrace a islámu, také vystoupení z EU, nizozemští turečtí voliči mu v tom možná zabránili, čímž pomohli ten neschopnej moloch ještě více zabetonovat. Jestli se podobně zachovají i v prezidentských volbách ve Francii a i v parlamentních volbách v Německu, pak bůh ochraňuj Evropu. Samozřejmě voliči, to jest francouzští muslimové a němečtí muslimové. Dávno integrovaní z přistěhovaleckých vln dávno minulých. Moc dobře vědí, kde jsou jejich kořeny.

Autor: Vladimír Zeman | karma: 36.09 | přečteno: 1049 ×
Poslední články autora