Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LU

Pani Ursula nezastropuje nič, EU nie je Rusko, kde o všetkom rozhoduje diktátor. Pani Ursula podala návrh o ktorom rozhoduje úplne niekto iný, napr aj český minister.

"O možnosti zavést maximální ceny ruského plynu budou za týden hovořit ministři energetiky zemí EU, jejichž mimořádnou schůzku svolalo české předsednictví Rady EU."

1 0
možnosti
ZZ

Český ministr řekne pouze ano souhlasím a kolik to bude ?

;-(

4 0
možnosti
Foto

8-o

My si zastropujeme ceny sami!! BÁC!!!! To je tedy řacha. A jak to uděláme? To řekneme dodavatelům, že dráž nekoupíme? A pokud se to bude týkat jen elektřiny, to budou všichni tak blbí, že nám to budou tolerovat? Že nám to nevrátí jinde? Nebo je snad taková nedostatečnost jen u autorů podobných myšlenek?

Docela by mne potěšilo, kdyby konečně nositelé a šiřitelé takto podaných nápadů vysvětlili, jak to vlastně myslí a chtějí realizovat? (připdá mi to jako neposkvrněné početí)

Milá Přírodo, do čeho ́s to duši vrazila.:-/

1 0
možnosti
JK

s Vasi namitkou vuci autorovi souhlasim, ale mam otazku ohledne toho neposkvrneneho poceti. Vzhledem k tomu, ze si to rada lidi vyklada spatne bych Vas rad poprosil, zda to muze vysvetlit, jak jste to myslel.

0 0
možnosti
ZZ

A jak vysoký, či nízký ten strop má být ?

Jestli se ten strop bude pohybovat mezi 230 EUR/MWh až 345 EUR/MWh, jako je to u LNG, tak na to ten Rusák bez problémů přistoupí.

Nebo Ursula navrhuje cenu kolem 3 Kč / m3 ?

;-).

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, pane Zemane. Bruselští "chytráci" v EU nemají rozum - a radí... A my jim budeme stále na všechno kývat jako oslíci? To rozum opravdu nebere. :-( Karma.

7 1
možnosti
ZZ

Je zajímavé, že žádné podrobnosti k uvažovanému stropu nebyly zveřejněny. Bude cenový strop i na LGN a v jaké výši ?

;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik