Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

chudák profesor a tak hezky se naučil gestikulovat.

3 2
možnosti
AM

Co se dalo čekat od politruka-teoretika?

4 2
možnosti
MK

Nic. Možná signály.

3 2
možnosti
PZ

Pan autor zřejmě obdivuje dobu kdy ekonomie byla buržoazní pavědou, jinak se jeho požadavek na srovnání kupní síly ani nedá vysvětlit

11 4
možnosti
JK

Úsměvný článek, je jasné, že autor není tak naivní, aby bez rozmyslu plodil úsměvné fabulace, je to dáno vlastním ideologickým zakotvením.

Je běžné, že projevy jsou poslouchány online, pokud není plánováno hlasování není nutné sedět přímo v sále, dorazí se až k rozpravě a pokládají se otázky, což se také stalo. Vzít jako důkaz titulku z časopisu je skutečně úsměvné.

Poválečná obnova Ukrajiny bude hrazena z nyní zmrazeného majetku RF a oligarchů, je dobré mít už nyní inventuru a prověřit, kde jsou ještě zdroje. Takže nyní je nutné o tom mluvit, lhostejno jak dlouho jak dlouho bude Putin posílat vlastní národ na smrt.

Ale nejlepší je ten konec, prý hlavně naši důchodci chtějí mýt prachy jako Němci. Jenže oni za komoušů chodili do zaměstnání a Němci do práce. Socialistická umělá přezaměstnanost srazila produktivitu práce na dno. Důchodci mohou líbat ruce daňovým poplatníkům, že jsme na ně tak hodní. Žebrácká socialistické ekonomika jim nevydělala ani na žebráckou hůl. Nejdřív u nás musíme rozbít monopoly typu agroholding pana Babiše, jeho a všechny zaprodance krvavého socialistického režimu vykopat z účasti na rozhodování a hlavně to chce důkladnou deratizaci a dezinfekci na Hradě včetně obnovení nezávislosti institucí personálně ovládaných Hradem.

11 7
možnosti
MK

Poslední odstavec se nedá nazvat ani blábolem. Rv

7 5
možnosti
MM

Celý tento blog považuji za blábol, ale ten poslední odstavec za absolutní nesmysl! Rv

6 8
možnosti
JH

Konečně máme zase v čele země politika evropského formátu;-D

5 7
možnosti
MK

Proto ho prakticky nikdo neposlouchal.

6 2
možnosti
Foto

Kdyby projev pronesl prezident M. Zeman zdráv možná by byl europoslanců plný sál. U projevu P. Fialy nepředpokládali asi žádné překvapení. (Bezvýznamnost).EU[>-] .

9 8
možnosti
RK

Pane Zemane, možná je to pro vás, zvyklého ze schůzí své strany novinka, ale aby někdo mohůl sledovat projec, nemusí být nutně v lavici. Vaše snaha snižovat cokoliv týkající se nové vlády je srandovní. Ale tužte se. Jádro je zelené;-D

7 8
možnosti
Foto

Být v lavici je nejen důkaz zájmu o řeč, ale hlavně projev úcty vůči řečníkovi.

9 2
možnosti
MK

Vy by jste chtěl po evropském poslanci nějaké odborné, fundované znalosti?? ;-D;-D

5 0
možnosti
Foto

Cituji:

"Řeč premiéra Fialy se měla nést jiným směrem. Co se musí udělat a co se bude dělat a co musí dělat EU pro Česko. To jest zcela zrušit rozdíl kupní síly průměrného Němce, proti průměrnému Čechovi, rozdíl průměrného německého důchodce proti průměrnému českému důchodci."

A že to Babiš nedokázal zařídit a čeká se to od Fialy?

6 0
možnosti
MK

Babiš jako premiér předsedal EU?

3 4
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik