Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pavel Tykač nabízí státu už skoro 3 měsíce elektřinu z jeho elektráren v objemu tří terrawatthodin ročně, které by prodával státu levněji, než za kolik ji prodává na burze. Samozřejmě, že to má jisté podmínky, ale stát dosud na jeho nabídku neodpověděl.

;-(;-(;-(

1 0
možnosti

Lidi si své Chorvatsko jenom kvůli neschopnosti vlády, nenechají ujít. A žít a bydlet se taky chce, vlastně musí.

;-D;-D;-D;-D přesně o tomhle to je. Každý skuhrá jaká je bída, ale z parkovišť u supermarketu nezmizely ty hordy aut a fronty u kasy se nekrátí. Protože lidi si své Chorvatsko prostě vzít nenechají a požadují, aby jim to skrze vládu zaplatil někdo jiný.

2 0
možnosti
Foto

pomoc ne. to jsou těšínská jablíčka.

Zásadní strategické rozhodnutí je třeba.

/nejsou ale lidi. rozvrat státu všude kolem.

0 0
možnosti

Tato vláda s tím rozhodně nic neudělá !

Vždyť se podívejte kdo tam sedí !

;-(

2 0
možnosti

Kdy už konečně dáte pokoj s tou lží, že americký plyn je drahý? Bulharsko od června nakupuje americký plyn a platí za něj méně než dříve za ten ruský.

Viz např. zde https://oenergetice.cz/zahranicni/bulharsko-bude-brat-zkapalneny-plyn-z-usa-za-nizsi-cenu-nez-platilo-gazpromu nebo tady https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/levnejsi-nez-gazprom-bulharsko-bude-brat-zkapalneny-plyn-z-usa-40396631.

Vy kdybyste nelhal denně aspoň hodinu, tak byste nebyl ve své kůži, že?

1 0
možnosti
Foto

Prý je to nějaká nevyléčitelná choroba, jako třeba kleptomanie. :-)

0 0
možnosti
Foto

Nejvíce plynu spotřebuje v ČR Agrofert. Spotřebuje tolik plynu jako 2, 6 milionů domácností. V roce 2017 za vlády Sobotky prosadil neuzavření smlouvy s Norskem na dodávce plynu, který s 25 procenty nahrazoval plyn z Ruska. Odůvodnil to slovy, ruského plynu je dost a má více metanu. Ano vyhovovalo Agrofertu. Stejně tak pohřbil dohodu s Polskem o dodávce LGN plynu. Jemu nikdy nešlo o lidi. Jemu vždy šlo o Agrofert a stačí si zjistit o kolik miliard Agrofert zvýšil své zisky. Kolik společností a z kolik státních společností vysává peníze. On se musí smát, jak se dají Čehůni zblbnout za koblihu. Slováci jej nechtěli a pro Čehůny je víc jak dobrej. Mluví česky hůř než velvyslanec z Ukrajiny, ale to nám nevadí. My si sami vládnout neumíme potřebujeme na to opět Slováka.

5 3
možnosti

Vaše manipulativní lži jsou z příručky modrých strak ?

8-o

1 3
možnosti

A18d46a36m 65M54a86l77ý

7. 6. 2022 14:12

Ne vláda s tím fakt nic neudělá!

Co se stalo, to se stalo. Babiš peníze vytiskl a rozdal.

Co s tím udělá nová vláda? Že by ty peníze vybrala zpět? To asi ne, že?

O to se postará ta inflace.

Vláda může jediné, cílenými sociálními dávkami zmírnit dopad na nejchudší.

10 2
možnosti

ale vždyt to právě dělá šmátrá v kapsách a vybírá peníze... to jste si nevšiml?

3 2
možnosti

Kdo má zájem jistě si najde info co činí například vláda SRN a Francie pro svůj lid a nejen tyto země. Asi si dobře uvědomují co se na ně řítí. U nás to tak není, naše moudrá vláda má plné ruce práce s tím vést moralistní kázání vůči vlastnímu obyvatelstvu, dělat si fotečky ze zasedání EU, psát jako ministr zahraničí přihlouplé klišovité kecy do novin, či poučovat národ o tom, že vláda se o občany nemá co starat. :-/

10 9
možnosti
Foto

Vláda se nemá starat o občany a má se starat pouze o ty, kteří pomoc potřebují. Já nechci vládu, která by se o mě starala, ať dělá to, co má vláda dělat.

4 0
možnosti

J73a74n 67R65á48ž

7. 6. 2022 12:42

Odposlechnuto, ale tím, že to zde uvádím, vyslovují s vyřčeným:. O vládě Klause se povídalo, že pomohla rozkrást republiku, o Zemanově vládě se dá říci, že podpisem "oposmlouvy" vymazala z politiky mravnost, o Sobotkovi se dá hovořit jako o loutkové vládě v režii Agrofertu a o Babišovi, že vytvořil z vlády divizi financující vlastní byznys.

Co říci o Fialově vládě? Nevím, protože je neviditelná a o její činnosti občané nevědí nic . Takže se nedá hodnotit zda republice prospívá nebo škodí.

2 0
možnosti

O Fialově vládě se dá říci, že chce pomáhat rodinám s dětmi 5000 kč za rok, že chce pomáhat důchodcům přidáním jedné valorizace a že chce válčit na Ukrajině....víc toho nevidím. Jo, zrušili asi EET - to se bude líbit podnikatelům.

0 1
možnosti

Neberu vážně ty, kteří neumí vyřešit problémy vlastní rodiny, ale chtěli by řešit problémy zeměkoule. Jedním z nich je i Vladimír Zeman. :-)

7 4
možnosti

Takže jako starý mládenec, co má vše pořešeno, jste tím pravým řešitelem vy. R^

5 3
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik