Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Věřím, že pro většinu lidí bude ukončení této války velká úleva, lidské životy nikdo nevrátí a ty jsou snad nejdůležitější, podporování boje z povzdálí, které se vede, to k jejímu ukončení neprospívá, naopak konec oddaluje.

Je třeba vzít rozum do hrsti a jednat, neboť rozpoutání války v Evropě by neprospělo žádnému evropskému národu, Rusy nevyjímaje.

0 0
možnosti
Foto

A to mi povězte, jaký konec té války si tedy představujete, jako nejlepší? Pokud odmítáte posílání obráncům Ukrajiny zbraně, pak za nejlepší konec války považujete vítězství agresivního a vražedného Ruska, které má na svědomí mnoho a mnoho civilních obětí. Rozumím vám tedy dobře...?

1 0
možnosti
JP

Těžko skrýváte svou přízeň Putinovi pod žvásty o míru a konci dle Vás nesmyslné války. Jen mlžíte, nejde o jakousi "válku", ale o jasné napadení suverénního státu ruským agresorem. Rusko si navíc vybíjí vztek na civilistech, mnoho jich mučili, povraždili nebo násilím odvlekli do Ruska. Jak sami Rusové prohlašují (Putin), Ukrajina nemá z historického pohledu nárok na existenci, je to součást Ruska. Třetinu Ukrajinců je třeba vyhladit, třetinu vystěhovat a třetinu převychovat...To nám něco připomíná...Rusové jsou rozpínaví agresoři s vymytými mozky, je třeba je včas zastavit za každou cenu.

5 1
možnosti
ZZ

Není třeba likvidovat nikoho.

Je třeba pouze akceptovat rozdělení světa.

;-)

0 0
možnosti
JL

Jsou tam i civiliste... Autor neuvadi, to hlavni, at vojaci nebo civiliste, jsou tam Doma! Rus, at vojak nebo civilista, je tam bez pozvani, je vetrelec a mel, nebo spis musi tahnout odkud prisel.

Meli tak jako Vy, uvazovat Rusi v prosinci 1941 u Moskvy pane autore? Kdyby, jak navrhujete kapitulovali, mohli si usetrit miliony lidskych zivotu a gigantickou skodu materialni.

7 0
možnosti
ZZ

Který normálně myslící civil se dobrovolně stáhne do obraného postavení domobrany Azov ?

https://www.youtube.com/watch?v=QD_-ak6vVzg

;-)

1 6
možnosti
Foto

Nehorázné nesmysly, nesmyslné a hloupé domněnky. Inspirováno navíc nehorázným Klausem. To vše u vědomí bestiálního vraždění civilistů. Jeďte se tam s Klausem podívat a zkuste do té fabriky civilistů přinést pitnou vodu, jídlo a léky. Pak nám napište, kdo jsou ti zločinci, kteří Vám v tom zabránili.

Ještě mě napadá otázka : Nepostlali jste se s Klausem?

8 0
možnosti
Foto

Chtěl bych se autora zeptat: Proč mu nepřipadá logické, aby se civilové skryli před bombami v nejlépe chráněných protileteckých krytech ve městě?

Pod těmi železárnami je totiž rozsáhlý a hluboký systém dokonale chráněných podzemních tunelů a krytů.

Koneckonců: I Rusové teď vyhlásili vítězství bez toho, že by ukrajinská postavení skutečně dobyli. Pouze obránce "izolovali".

5 0
možnosti
Foto

Podobně nikdy nebyly dobyty podzemní chodby Vietkongu.

Putin samozřejmě nechce celý průmyslový komplex srovnat se zemí, protože mu o jeho zachování jde.

Doufám, že se obráncům podaří získat nějaké zásoby a munici. [UA]

1 0
možnosti
Foto

Povím vám tajemství. Ti civilové, když viděli, co se stalo s jejich spoluobčany v Buče, tak se radši schovali kamkoliv. A nic na tom faktu nezmění ani ruská úderná propaganda vyjadřovaná i na tomto blogu.

11 0
možnosti
Foto

Tak hlavně se schovali tam, kde je alespoň částečně mohli bránit před ruskými vrahy ukrajinští vojáci se zbraněmi v rukách. Já to naopak než pan Zeman vidím jako pragmatické řešení tamní zoufalé situace.

8 0
možnosti
JH

Netipoval bych, že ten autorův návrh:

"Takže ukončit to válečné běsnění a uspořádat skutečné vážné politické jednání. Kde bude na stole historie Ukrajiny v době po rozpadu SSSR, události roku 2014, Majdan, anexe Krymu, vyhlášení republik Luhanské a Doněcké.

vyvolá až tolik hysterie:-(

2 7
možnosti
Foto

To bude tím, že vám pojmy jako morálka, cit pro spravedlnost a obyčejná lidská čest, asi moc neříká...

8 4
možnosti
JK

Tak pan Zeman je znalec schovávání před ruskými bombami, evidentně ví kam dopadají a kam ne, prý se putinovi vrazi řídí logikou. Vyvolalo to u mě usměv. ;-)

Co mě ale roztrhalo nadobro nebyla ruská puma, ale závažné prohlášení, že tady pan Zeman veřejně vyzývá ukrajinskou armádu, parafrázuji, "aby si to s ním rozdala na férovku na širokých, rozlehlých pláních Ukrajiny". Tohle nedám, mě snad odvezou, tady Zeman už se nemůže dívat na to utrpení putinookupantů a osobně to ukončí. To mám dost. ;-D;-D;-D

8 0
možnosti
ZZ

Konec vojenských operací to není, protože Rus se nespokojí s drobky.

Tady je názorně vidět, že Zelenského nacionalistické řeči a podněcování k dalším bojům povede jen k dalším územním ztrátám Ukrajiny a zbytečných obětech na životech.

https://www.facebook.com/100001777583155/videos/994999331442942/

1 10
možnosti
JK

Sakra už toho Zelenského zatkněte, vždyť on střílí svými řečmi Ukrajince nebere ohled na děti ani ženy, bourá celá města do základů a vyhání milióny uprchlíků. Takové kecy jsou horší jak jaderná bomba, proto ji Putin použije už jako druhý co nevidět, nechce být totiž třetí.

Zavadil je manipulátor se slovy, ale vtipný to se musí nechat. ;-D;-D;-D

8 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik